Private Banking Internship - Guide to Internship in Private Banking

Private Banking refererer til tjenester som bankene kun reserverer for sine største og rikeste kunder. Et internship-internship gir en person muligheten til å jobbe med kunder som er kjent som "high nettoverdi individer" (HNWI). Som navnet antyder, har disse kundene mye mer penger enn den gjennomsnittlige personen har. Som et resultat kan de investere pengene sine på mange forskjellige måter. For eksempel kan en person med en årlig inntekt på $ 30.000 etter skatt ha råd til bare noen få sparings- og investeringsordninger. På den annen side får en person med en årlig inntekt på $ 10.000.000 flere sparings- og investeringsalternativer Capital Allocation Line (CAL) og Optimal portefølje Steg for trinn-guide for å konstruere porteføljegrensen og kapitalallokeringslinjen (CAL).Capital Allocation Line (CAL) er en linje som grafisk viser risiko-og-avkastningsprofilen til risikable eiendeler, og kan brukes til å finne den optimale porteføljen. . For eksempel kan en HNWI investere en del av inntekten i verdipapirfond og en annen del i eiendom.

Nøkkelbegrepet i spillet her er at når en person blir rikere, endres bankbehovene og utvides. Private Banking tilbyr tjenester til de menneskene hvis formuesnivå er over en forutbestemt terskel. Ulike banker bruker forskjellige terskler, fra $ 100.000 til $ 15.000.000, avhengig av hvilke typer tjenester som tilbys.

Private Banking Internship

Hva kan du forvente av et privat bank-internship?

I motsetning til vanlige kommersielle banktjenester er Private Banktjenester veldig personlig og ofte veldig forskjellige fra de som tilbys til vanlige bankkunder. I tillegg til å forvalte en kundes formue og gi råd om potensielle investeringsmuligheter, tilbyr private banker også juridisk rådgivning, administrerer arverelaterte problemer og hjelper til å avgjøre tvister.

Det burde være klart nå at en praksis i Private Banking, akkurat som en privat bank karriere, kan innebære et bredt spekter av jobbansvar. For eksempel vil typen arbeid som gis til en praktikant som er interessert i formuesforvaltning, være forskjellig fra den som blir gitt til en praktikant som er interessert i klientforholdsstyring. En formuesforvalter i en privat bank kan bare være ansvarlig for forvaltningen av en kundes investeringsportefølje, mens en formuesforvalter i en standard forretningsbank kan passe på flere kunders investeringsporteføljer.

Basert på interns interesser, vil han eller hun bli tildelt en bestemt divisjon, for eksempel formuesforvaltning eller klientrelasjoner, og også bli tildelt en bestemt kunde. For eksempel kan en praktikant med bakgrunn / interesse i økonomi tildeles formuesforvaltningsenheten, mens en praktikant med informatikkbakgrunn kan tildeles en bestemt kunde som ønsker å investere i kryptovaluta Cryptocurrency Cryptocurrency er en form for digital valuta som er basert på blockchain-nettverk. Kryptovaluta som Bitcoin og Ethereum blir allment akseptert. slik som Bitcoin.

Betydningen av konfidensialitet

En av de viktigste fordelene med privatbank er det høye nivået av konfidensialitet og anonymitet det gir. Private Banking-kunder består av noen av de rikeste og mektigste menneskene i verden. Disse kundene krever ofte streng konfidensialitet i forhold til deres bankaktiviteter.

Før finanskrisen 2007-2008 var Private Banking-tjenester nesten 100% anonyme. Etter krisen ble private banker under streng kontroll og ble tvunget til å overholde visse myndighetsregler. Dette ble gjort for å forbedre ansvarligheten og bidra til å forhindre økonomiske kriser i fremtiden.

Fordelen med en privat bank praksis eller karriere

Ettersom mangeårige kundeforhold er avgjørende for en privat banks suksess, er et viktig aspekt ved privat bankvirksomhet å sikre at de ansatte er fornøyde.

Tenk for eksempel på en formuesjef som har jobbet med en bestemt kunde i fem år. Formuesjefen kjenner til alle kundens forhold og kan dermed gi ham de spesifikke tjenestene han trenger. Hvis formuesforvalteren blir misfornøyd med arbeidsgiveren, kan han bli fristet til å dra og ta kunden med seg. Det er spesielt viktig for private banker å holde de ansatte fornøyde - mer enn i andre bransjer. I tillegg inkluderer private banker ofte en konkurranseklausul i sine ansattekontrakter. Dette gjøres for å forhindre nøyaktig den type situasjon som er beskrevet ovenfor.

Relaterte målinger

Takk for at du leser Finance-guiden til et privat bank-internship. For å videreutvikle utdanningen i finansnæringen, sjekk ut følgende finansressurser:

  • Investor Relations Manager Investor Relations Manager En Investor Relations Manager har ansvaret for å bygge bro over kommunikasjonsgapet mellom selskapets konsernledelse og investorer. En Investor Relations Manager hjelper med å gi ut informasjon, håndtere henvendelser og møter, og gi tilbakemelding til ledelse, krisehåndtering, analytikermøter
  • Investment Banking Training Investment Banking Training Investment banking training - Finansiell modellering og verdsettelseskurs for opplæring av nye analytikere og tilknyttede selskaper i Investment Banking Division (IBD). Treningsprogrammer starter vanligvis om sommeren og varer omtrent 6 uker. Analytikere får muligheten til å utvikle sine tekniske ferdigheter innen Excel, økonomi,
  • Guide til Private Equity Jobs Karriere Guide til Private Equity Jobs Denne karriereveiledningen for private equity jobber gir all informasjon du trenger å vite - stillinger, lønn, titler, ferdigheter, progresjon og mye mer. Private equity-selskaper er investeringsforvaltningsselskaper som kjøper private virksomheter ved å samle kapital gitt fra enkeltpersoner med høy formue (HNWI) og institusjonelle investorer.
  • Finansregnskap Jobbtitler Jobber Bla gjennom stillingsbeskrivelser: krav og ferdigheter for stillingsannonser i investeringsbank, aksjeforskning, statskasse, FP&A, bedriftsøkonomi, regnskap og andre finansområder. Disse stillingsbeskrivelsene er samlet ved å ta de vanligste lister over ferdigheter, krav, utdanning, erfaring og annet

Siste innlegg