Anders, Minkler & Diehl - Services and Key Executives

Anders, Minkler & Diehl, også kalt Anders, er et CPA- og rådgivningsfirma som betjener private selskaper Privatholdig selskap Et privateid selskap er et selskap hvis aksjer eies av enkeltpersoner eller selskaper, og som ikke gir investorer egenkapitalinteresser. i form av aksjer som handles på en offentlig børs. og enkeltpersoner med høy nettoverdi. Anders ble grunnlagt i 1965 og regnes som et av de ledende regnskapsbyråene Regnskapsfirmaer i USA Regnskapsbyråene i USA så sterk vekst i femårsperioden fra 2013 til 2018, hjulpet av økende aksjemarkeder, et økende antall virksomheter og generelt økonomisk vekst. Inntektene fra amerikanske regnskapstjenester - inkludert regnskap, skatteopparbeidelse og lønnstjenester - økte med mer enn 50%. i Midtvesten.Firmaet er mottaker av flere prestisjetunge priser, inkludert Best Accounting Firm for Women 2017 av Accounting Today, Top 200 Firms 2017 av Inside Public Accounting og 2015 Innovation Awards av St. Louis Business Journal.

Anders, Minkler & Diehl

Anders tilbyr ulike tjenester, inkludert skatteplanlegging og etterlevelse, revisjon og rådgivning Regnskap Regnskap er et begrep som beskriver prosessen med å konsolidere finansiell informasjon for å gjøre det klart og forståelig for alle, outsourcet regnskap, exit planlegging, statlig og lokal skatt, rettsmedisin og søksmål tjenester, familieformue og eiendomsplanlegging, teknologi og ytelsesplaner for ansatte Ansattes aksjeplan (ESOP) En ansattes aksjeplan (ESOP) refererer til en ytelsesplan for ansatte som gir de ansatte en eierandel i selskapet. Arbeidsgiveren tildeler en prosentandel av selskapets aksjer til hver kvalifisert ansatt uten forhåndskostnad. Fordelingen av aksjer kan være basert på den ansattes lønnsskala, vilkår for.

Historie om Anders, Minkler & Diehl

Anders og Minkler ble grunnlagt i 1965 av James J. Anders og Robert J Minkler. Partnerne opprettet sitt første kontor i Railway Exchange Building. Selskapet hadde opprinnelig fire heltids- og deltidsansatte på den tiden. Den tredje partneren, Jerry Diehl, kom senere til Anders og Minkler i 1969. Selskapet ommerket i 1969 fra Anders og Minkler til Anders, Minkler & Diehl LLP (AMD).

I 2013 fusjonerte Anders, Minkler & Diehl med Huber, Ring, Helm og Co. LLP. Det nye firmaet adopterte det juridiske navnet Anders Minkler Huber & Helm LLP og markedsføres som Anders. Begge selskapene var to av de topprangerte regnskapsbyråene i St. Louis, og fusjonen gjorde det mulig for selskapet å betjene et høyere antall privateide selskaper og enkeltpersoner. Det samlede firmaet viser mer enn 160 partnere og ansatte og en inntekt på mer enn $ 26 millioner.

Tjenester som tilbys av Anders, Minkler & Diehl

Anders tilbyr en rekke tjenester til privateide selskaper og enkeltpersoner. Tjenestene inkluderer:

Skatteplanlegging og etterlevelse

Anders hjelper kundene sine med å lage langsiktige skattestrategier som hjelper dem med å håndtere skattebyrden. Private selskaper er underlagt ulike skatteregler, både lokale og statlige lover, som de må overholde for å fortsette å operere i jurisdiksjonene. Også enkeltpersoner med høy nettoverdi med investeringer i flere bransjer vil sannsynligvis gjøre feil når de håndterer skattesaker, og dette kan føre til skatteproblemer. Skatteplanlegging og overholdelse av skatter hjelper både enkeltpersoner og bedrifter med å administrere sine skattesaker effektivt og finne legitime skattebesparende veier uten å bryte skattereglene.

Familieformue og eiendomsplanlegging

Familieformue og eiendomsplanlegging sørger for at familieformuen bevares fra en generasjon til en annen, og at det er tilstrekkelig kontroll på eiendelene til de overføres til de pårørende som planlagt. Uten riktig planlegging ville det være usikkerhet om hvordan familieboet og eiendelene skal forvaltes i alderdommen, eller når familiens hode er død. Noen av tjenestene som Anders tilbyr som en del av familieformue og eiendomsplanlegging inkluderer pensjonsplanlegging, utdanningsplanlegging, veldedighetsgivelse, eldreomsorgstjenester og eiendom, gave- og tillitsplanlegging.

Revisjon og rådgivning

Anders tilbyr uavhengige og objektive regnskapsrevisjoner, samt vurdering av organisasjonens interne kontrollsystemer. En uavhengig revisjon hjelper med å styrke tilliten til viktige interessenter som investorer, långivere, ansatte og kunder i selskapet. Noen av tjenestene som Anders leverer under revisjons- og rådgivningstjenester inkluderer due diligence, internkontrollvurderinger, økonomiske prognoser og anslag, fagfellevurderinger, konkurs, likvidasjonsassistanse og revisjon av regnskap.

Rettsmedisin og rettssaker

Anders jobber med advokater og klienter innen områder som forretningstvister, verdivurderinger, svindeletterforskning, kommersielle skader, forretningsforstyrrelser og familierettslige forhold. Firmaet har et internt team av fagpersoner som gir den kompetansen og hjelpen som kreves under disse omstendighetene. Anders har et rettsmedisinsk team som har erfaring med verdivurderingstjenester, svindel og rettsmedisinske tjenester, samt i retts- og tvistetjenester. De betjener klienter som står overfor lovgivningsmessig granskning, skilsmisse, familietvister, voldgift og etterforskning av tvister, og store rettssaker.

Outsourcet regnskap

Outsourcet regnskap refererer til langvarig kontraktsføring av selskapets regnskap og bokføring til en ekstern regnskapsleverandør. Anders tilbyr outsourcet regnskap til bedriftseiere, familiekontorer og selskaper som ønsker å administrere sine daglige, ukentlige og årlige transaksjoner. Anders interne team gir selskapene sanntidsrapportering som gjør at klienter kan spore inntektene og utgiftene i sanntid.

Statlig og lokal skatt

Statlige og lokale skatteregler kan noen ganger være for kompliserte til at bedriftseiere og enkeltpersoner kan forstå. Da de fleste stater sliter med å finansiere budsjettene, finner bedriftene seg i hjørnet av enorme skatteregninger for skatter de aldri visste at de skyldte regjeringen. Å forstå skatteregler og endringene som innføres hver dag kan hjelpe bedriftseiere å holde seg på rett side med myndighetene. Ander's State and Local Tax-team sporer skatteendringer, trender, offentlig politikk, forskrifter og andre skatteområder, og gir råd til sine klienter om hvordan de skal overholde disse lovene mens de minimerer skattebyrden.

Anders, Minkler & Diehl

Viktige ledere av Anders, Minkler & Diehl

Robert J. Minkler, Sr., CPA

Robert J. Minkler er en av grunnleggerne av Anders, Minkler & Diehl, og han fortsetter å tjene i firmaet som partner emeritus. Han er involvert i selskapets Tax Services Group. Noen av Minklers spesialiteter inkluderer skatteplanlegging og -overholdelse, forretningsrådgivning, formueakkumulering, produksjon og distribusjon, eiendom og bygg. Tidligere påtok han seg aktive lederroller i forskjellige organisasjoner som American Institute of Certified Public Accountants, National Management of an Accounting Practice Conference og Missouri Society of Certified Public Accountants.

Robert J. Minkler Jr.

Robert er sønn av stiftelsespartneren, Robert Minkler Sr, og fungerer som firmaets administrerende partner. Han har en Bachelor of Science (Business) fra Indiana University og er en sertifisert regnskapsfører (CPA) i delstaten Missouri og Illinois. Noen av hans spesialiteter inkluderer skatteplanlegging og rådgivning, forretningsrådgivning, arveplanlegging, underholdning og sport, produksjon og distribusjon, eiendom, aksjeopsjoner, familiebedrift, eiendomsplanlegging og begrenset familiepartnerskap.

Lorri A. Rippelmeyer

Lorri begynte i Ander i 1988, og hun fungerer som partner i Tax Services Group. Hun har en BS-regnskap fra Webster University og en MS Accountancy fra Southern Illinois University. Lorri er også en sertifisert regnskapsfører i staten Missouri. Noen av hennes spesialiteter inkluderer skatteplanlegging og rådgivning, sport, kunst og underholdning, økonomistyring, formuesforvaltning, regnskapssystemer og avansert QuickBooks ProAdvisor.

Relaterte målinger

Takk for at du leser Finance-guiden til Anders, Minkler og Diehl. Finance er en ledende leverandør av kurs i finansanalytikere, inkludert Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-sertifisering. Bli med på 350 600 studenter som jobber for selskaper som Amazon, JP Morgan og Ferrari-sertifiseringsprogram. For å lære mer og utvide karrieren din, anbefaler vi på det sterkeste tilleggsressursene nedenfor:

  • Due diligence due diligence due diligence er en prosess for verifisering, etterforskning eller revisjon av en potensiell avtale eller investeringsmulighet for å bekrefte alle relevante fakta og finansiell informasjon, og for å verifisere alt annet som ble tatt opp under en M & A-avtale eller investeringsprosess. Forsiktighet er gjennomført før en avtale avsluttes.
  • Rettsmedisinsk revisjonsveiledning Rettsmedisinsk revisjonsveiledning En rettsmedisinsk revisjon er en detaljert revisjon av et selskaps registre som skal brukes i en domstol i en rettslig prosess. Regnskapsførere, advokater og finanspersoner er alle involvert. I en slik tilsyn vil de lete etter korrupsjon, interessekonflikter, bestikkelser, utpressing, misbruk av eiendeler, økonomisk svindel
  • Privat formuehåndtering Privat formueforvaltning Privat formueforvaltning er en investeringspraksis som involverer økonomisk planlegging, skattehåndtering, aktivabeskyttelse og andre finansielle tjenester for enkeltpersoner med høy formue (HNWI) eller akkrediterte investorer. Private formueforvaltere skaper et nært samarbeid med velstående klienter for å bidra til å bygge en portefølje som oppnår klientens økonomiske mål.
  • Big Four regnskapsbyråer Big Four regnskapsbyråer De fire store regnskapsbyråene refererer til Deloitte, PricewaterhouseCoopers (PwC), KPMG og Ernst & Young. Disse bedriftene er de fire største profesjonelle tjenestefirmaene i verden som tilbyr revisjon, transaksjonsrådgivning, beskatning, rådgivning, risikoveiledning og aktuarmessige tjenester.

Siste innlegg

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found