Midtmarkedsfirma - Oversikt, verdsettelse, investeringsstrategi

Et middelmarkedsfirma er et med en størrelse som faller innenfor det midterste området av et marked eller en bransje. Amerikanske virksomheter kan deles inn i tre kategorier - store, mellomstore og små bedrifter. Midtmarkedsbedriftene er større enn småbedriftene og mindre enn de store bedriftene. De kan videre deles inn i markedene for øvre, midtre og nedre middel.

Midtmarkedsfirma

Det finnes ingen enhetlig standard for å definere middelmarkedsbedrifter. Størrelsen på et firma kan måles ved hjelp av ulike beregninger, dvs. aktiva størrelse, årlig inntekt, nettoinntekt Netto inntekt Nettoinntekt er en nøkkellinje, ikke bare i resultatregnskapet, men i alle de tre hovedregnskapene. Mens den er oppnådd gjennom resultatregnskapet, brukes nettoresultatet også i både balansen og kontantstrømoppstillingen. , eller antall ansatte. Sammenlignet med Fortune 1000-selskapene tilbyr mellomstore selskaper mer vekstpotensial. Sammenlignet med små bedrifter har de lavere risiko.

Sammendrag

  • Deler amerikanske virksomheter i tre kategorier - store, mellomstore og små bedrifter, faller mellomstore selskaper i mellomstørrelsesområdet.
  • Størrelsen på et firma kan måles ved markedsverdi, total inntekt, foretaksverdi, antall ansatte eller andre beregninger. Det er ingen enstemmig standard for mellomstore selskaper.
  • Mid-cap aksjer har lavere risiko enn small cap og høyere vekst enn store cap aksjer, noe som gjør dem attraktive for investorer.

Forståelse av middelmarkedsbedrifter

Ulike myndigheter bruker forskjellige definisjoner for mellommarkedsbedrifter. Standardene kan variere i forskjellige bransjer med hensyn til kravene til menneskelige og fysiske hovedsteder eller eksistensen av avvikere.

I USA regnes selskaper som har en årlig inntekt på over $ 100 millioner og under $ 3 milliarder dollar som mellomstore selskaper. Definert av antall ansatte, kan selskaper med mer enn 100 og færre enn 2000 ansatte vanligvis betraktes som mellomstore bedrifter.

Flere organisasjoner eksisterer for å støtte utviklingen av mellomstore bedrifter. Association for Corporate Growth (ACG) ACG San Francisco ACG San Francisco er en ideell organisasjon som ble grunnlagt i 1954. ACG står for Association of Corporate Growth. Det ble startet med det formål å fremme et samfunn som omfavner bedriftsvekst blant medlemmene. Det forbedrer og fremmer strategisk nettverk, så vel som internasjonal avtale. ACG San er et eksempel. ACG har som mål å drive veksten i mellommarkedet ved å støtte et globalt samfunn for selskaper og profesjonelle servicefirmaer.

Investering i mellomstore selskaper

Midtmarkedsfirmaer som er børsnotert, regnes som aksjer i mid cap, i motsetning til small cap-aksjer Small cap-aksjer er et aksjer i et børsnotert selskap med en markedsverdi på mellom 300 millioner dollar og cirka 2 milliarder dollar. Klassifiseringen mellom små, mellomstore og store selskaper er subjektiv og kan variere mellom meglere og markedsanalytikere. aksjer med stor cap og til og med mega cap.

Generelt har større selskaper en lavere risiko å investere i, men er mer begrenset i vekstpotensial. Derfor har mid-cap-aksjer større vekstplass enn store selskaper og har lavere investeringsrisiko enn små selskaper samtidig. En slik karakteristikk gjør mid cap-aksjer attraktive for investorer.

Investorer kan spore ytelsen til aksjer i mid cap gjennom flere indekser, for eksempel S&P Mid-Cap 400 Index, CRSP US Mid-Cap Index og Russell Mid-Cap Index. S&P Mid-Cap 400 er en floatvektet indeks som dekker 400 amerikanske middelmarkedsfirmaer. Den definerer mid cap-aksjene som de som har sine markedsverdi over 200 millioner dollar og under 5 milliarder dollar. Bedrifter som faller under terskelen på 200 millioner dollar, klassifiseres som små selskaper, og de med mer enn fem milliarder dollar er klassifisert som store selskaper.

Investorer kan investere i middelmarkedsbedrifter ved å kjøpe aksjene sine direkte eller gjennom ETFer. Det er et bredt utvalg av mid-cap ETF-valg tilgjengelig. Eksempler inkluderer iShare S&P US Mid-Cap Index ETF, Vanguard Mid-Cap Growth Fund (VOT), og Invesco S&P Mid-Cap Low Volatility ETF (XMLV).

VOT er et passivt forvaltet fond. Den replikerer CRSP US Mid Cap Growth Index, som dekker 158 amerikanske mid-cap aksjer med vekststil. XMLV sporer S&P Mid-Cap 400 Low Volatility Index med mer enn 90% av eiendelene. Indeksen inneholder 80 mid-cap aksjer med den laveste 12-måneders realiserte volatiliteten fra S&P Mid-Cap 400 Index.

Investeringsbanker i mellommarkedet

I investeringsbankbransjen består Bulge Bracket av de største globale investeringsbankene Liste over de beste investeringsbankene Liste over de 100 beste investeringsbankene i verden sortert alfabetisk. Topp investeringsbanker på listen er Goldman Sachs, Morgan Stanley, BAML, JP Morgan, Blackstone, Rothschild, Scotiabank, RBC, UBS, Wells Fargo, Deutsche Bank, Citi, Macquarie, HSBC, ICBC, Credit Suisse, Bank of America Merril Lynch av verden, det vil si JP Morgan, Goldman Sachs og Barclays Capital. Bulge Bracket-bankene tilbyr vanligvis fusjoner og oppkjøp (M&A), børsintroduksjon (IPO), og bedriftsfinansiering til store multinasjonale selskaper.

Midtmarkedsinvesteringsbankene, som er mindre enn Bulge Bracket-bankene, tilbyr vanligvis tjenester til mid-cap-selskaper. Mange middelmarkedsinvesteringsbanker er fullservicebanker som også tilbyr kommersielle banktjenester, men opererer over en boutiqueplattform i investeringsbank og kapitalmarkeder.

Eksempler på investeringsbanker i mellommarkedet inkluderer BMO Capital Market, RBC Capital Markets og SunTrust. RBC Capital Markets og BMO Capital Markets er på Bulge Bracket-listen i deres hjemmemarked - Canada - men anses å ha en midtmarkedstilstedeværelse sammenlignet med Wall Street-spillerne.

Relaterte målinger

Finance tilbyr Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ CBCA ™ -sertifisering Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ akkreditering er en global standard for kredittanalytikere som dekker økonomi, regnskap, kredittanalyse, kontantstrømanalyse, covenant modellering, lån tilbakebetaling og mer. sertifiseringsprogram for de som ønsker å ta karrieren til neste nivå. For å fortsette å lære og utvikle kunnskapsbasen din, kan du utforske de relevante relevante ressursene nedenfor:

  • Bedriftsverdi kontra egenkapital Verdi Bedriftsverdi kontra egenkapitalverdi Bedriftsverdi kontra egenkapitalverdi Denne guiden forklarer forskjellen mellom foretaksverdien (fast verdi) og egenkapitalverdien til en virksomhet. Se et eksempel på hvordan du beregner hver og laster ned kalkulatoren. Foretaksverdi = egenkapitalverdi + gjeld - kontanter. Lær betydningen og hvordan hver brukes i verdsettelsen
  • Microcap Microcap Begrepet "microcap", også kjent som micro-cap, brukes vanligvis for selskaper med lav markedsverdi, vanligvis mellom $ 50 millioner og $ 300
  • Små og mellomstore bedrifter (SMB) Små og mellomstore bedrifter (SMB) SMB, eller små og mellomstore bedrifter, er definert forskjellig over hele verden. Landet et selskap opererer i gir
  • Markedsverdi Markedsverdi Markedsverdi (Market Cap) er den siste markedsverdien av selskapets utestående aksjer. Market Cap er lik dagens aksjekurs multiplisert med antall utestående aksjer. Investeringssamfunnet bruker ofte markedsverdien til å rangere selskaper

Siste innlegg

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found