NuVescor - Oversikt, tjenester, ledelsesteam

NuVescor er et rådgivningsfirma for fusjoner og oppkjøp som ligger i Michigan. Det gir forretningsverdivurderinger Business Valuation Glossary Denne verdivurderingslisten dekker de viktigste konseptene å vite om å verdsette et selskap. Denne veiledningen er en del av Finance's Business Valuation Modeling, finansanalyse og investeringsveiledning til mellomstore selskaper. Markedsverdi Markedsverdi (Market Cap) er den siste markedsverdien av selskapets utestående aksjer. Market Cap er lik dagens aksjekurs multiplisert med antall utestående aksjer. Investeringssamfunnet bruker ofte markedsverdien til å rangere selskaper med $ 5 millioner til $ 500 millioner i årlige inntekter. Firmaet betjener både kjøpere og selgere av virksomheter over hele USA og i andre land.

NuVescor

Ifølge selskapets nettside solgte NuVescor tidligere selskaper i Detroit, Kalamazoo, Lansing, Greater Grand Rapids og andre områder i Michigan. Firmaet drev også virksomhet i over 20 stater og i andre land utenfor USA.

Tjenester levert av NuVescor

Som et fusjons- og oppkjøpsfirma inkluderer NuVescors hovedtjenester kjøp og salg av virksomheter.

Kjøpe

NuVescor hjelper selskaper og enkeltpersoner som ønsker å kjøpe en bedrift, til å navigere gjennom kjøpsprosessen. Firmaet identifiserer selskaper som er på salg, gjennomfører due diligence due diligence due diligence er en prosess for verifisering, etterforskning eller revisjon av en potensiell avtale eller investeringsmulighet for å bekrefte all relevant fakta og økonomisk informasjon, og for å verifisere alt annet som ble brakt opp under en M & A-avtale eller investeringsprosess. Forsiktighet er gjennomført før en avtale avsluttes. og forbereder markedsføringsmateriell Investment Teaser En Investment Teaser er et profesjonelt dokument på én eller to sider som brukes til å introdusere et anskaffelses- eller investeringsmulighet for strategiske eller økonomiske kjøpere.Teaseren er et viktig dokument i transaksjonsprosessen, da det er det første dokumentet potensielle kjøpere ser som blir sendt til kjøperne. NuVescor jobber sammen med andre fagpersoner som CPAer, advokater og spesialister på verdivurderinger for å veilede kjøpere gjennom kjøpsprosessen. En typisk kjøpsprosess innebærer følgende:

  • Markedsundersøkelser

NuVescor samler all informasjon som kjøpere er interessert i å vite om et målfirma. Informasjonen inkluderer tidligere regnskaper, ledelsesstruktur, resultatutvikling, revisjonsberetninger osv. Selskapet gjennomfører aktsomhet for å gi kjøperne så mye informasjon som de trenger for å ta en beslutning. NuVescor samarbeider også med klientene og deres rådgivere for å utvikle en oppkjøps- eller fusjonsstrategi som er basert på deres spesifikke mål.

  • Kundestøtte

Kjøperstøtte innebærer å tilby verktøy og coaching for å hjelpe investorene med å ta en god beslutning. For uerfarne enkeltkjøpere tilbyr firmaet personlig coaching og verktøy som de trenger gjennom hele prosessen. For selskaper som ønsker å kjøpe andre virksomheter, tilbyr NuVescor et team av spesialister som jobber sammen med klientens interne team for å lette kjøpsprosessen. Målet med kjøperstøtte er å svare på spørsmål som kjøpere måtte ha om prosessen, gi all nødvendig informasjon og hjelpe dem med å lage en tilpasset strategi som vil tjene som grunnlag for forhandlingene.

  • Finansiering

NuVescor samarbeider med finansleverandører for å skaffe den nødvendige finansieringen for å lette transaksjonen. Noen kjøpere kan være interessert i å kjøpe en virksomhet, men de mangler midler til å lette transaksjonen. I slike scenarier presenterer NuVescor dem en liste over finansieringspakker fra sine kontakter som passer kundens forretningsmodell.

Selger

NuVescor hjelper bedriftseiere med å selge sine virksomheter på en måte som gir verdi til eierne og selskapets investorer. Noen av aktivitetene involvert inkluderer gjennomføring av verdivurderinger, oppføring av virksomheter for salg, lokalisering og vurdering av potensielle kjøpere av virksomheten og teknisk assistanse til siste salgs- eller anskaffelsessted. NuVescor følger følgende RUA-transaksjonsprosess:

  • Forberedelse

Dette er den første fasen av salgsprosessen, og det tar vanligvis 30-60 dager. Det innebærer å utføre markedsundersøkelser, teste og gjennomgå den økonomiske informasjonen til selskapet. NuVescor evaluerer eierens beredskap til å gå videre med forretningssalget og utarbeider deretter en strategisk plan for å selge virksomheten.

  • Matchmaking

Matchmaking er det andre trinnet i Rua Transaction Process, og det tar i gjennomsnitt 60-90 dager. Det innebærer å matche selgerne til potensielle kjøpere. Selskapet forbereder og organiserer presentasjoner og forretningsforslag som beskriver all viktig informasjon om selskapet, som historie, ytelsestrender og finansregnskap for de siste årene. Denne informasjonen bidrar til å begrense de beste potensielle kjøperne som er klare til å overta virksomheten. Det sikrer at selgerne får det beste tilbudet for virksomheten, og kjøperne får den beste verdien for pengene.

  • Lukking

Når selskapet har funnet de ideelle kampene for selgeren, går de til sluttfasen. Dette trinnet tar 60-90 dager å fullføre. Selgeren får de mest lovende kjøpsforslagene for å avgjøre hvilken som passer det de leter etter. Når selgeren har valgt det beste forslaget, planlegger selskapet en avsluttende økt, som innebærer å utarbeide og signere alle nødvendige juridiske dokumenter.

Verktøy som brukes av NuVescor i salgsprosessen

NuVescor bruker to hovedverktøy for å lette salgsprosessen. Verktøyene inkluderer:

Selg vurdering

Salgsvurderingen er en åtte-spørsmåls vurdering som tar sikte på å vurdere selgers beredskap til å selge sine virksomheter. Det er ideelt for selskaper og enkeltpersoner som planlegger å selge virksomheten umiddelbart eller innen flere år. Etter å ha fullført testen sender selskapet de konfidensielle resultatene til selgerne innen kort varighet.

Verdibyggersystem

Verdibygningssystemet er et mer detaljert verktøy som det tar i gjennomsnitt 13 minutter å fullføre. Det gir en umiddelbar poengsum etter fullføring av en forutsigelse av hva slags tilbud virksomheten vil få.

NuVescor

NuVescor Management Team

Randy Rua (administrerende partner)

Rua er administrerende partner for NuVescor og hjernen bak Rua Transaction-prosessen. Han grunnla Rua Associates i 2010 og kjøpte senere NuVescor i 2016. Han er en Certified Business Appraiser (National Association of Certified Valuators and Analysts), en Certified Exit Planning Advisor (Exit Planning Institute) og en Certified Advisor for Value Builder System. Han har en BS-grad i ingeniørfag fra Calvin University og en MBA i entreprenørskap fra University of Southern California.

Nick Good (administrerende direktør)

Good begynte i NuVescor i 2013 som senioranalytiker og jobber nå som administrerende direktør i selskapet. Han gir strategiske retninger i kjøp og salg gjennom økonomisk modellering, avtale strukturering, forhandling og koordinering av eierskapsoverføring fra selgere til kjøpere. Nick har en bachelorgrad i virksomhet fra Calvin College og en MBA i finans fra Boston College.

Bruce Meyer (administrerende direktør)

Meyer begynte i NuVescor i 2017 og fungerer som administrerende direktør. Hans hovedansvar inkluderer å identifisere kjøpere for selgesideprosjektene og jobbe med kjøpssiden. Tidligere tjente han i den amerikanske marinen. Han har en Bachelor of Business Degree fra Baker College og studerte også ved University of Michigan Ann Arbor.

Travis Ernst (administrerende direktør)

Ernst jobbet opprinnelig i Rua Associates før han begynte i NuVescor som administrerende direktør i 2017. Hans ansvarsområder inkluderer prosjektledelse og tilsyn med klienter i Rua Transaction-prosessen fra start til slutt. Travis tjente i den amerikanske hæren i 12 år før han gikk ut i virksomheten. Han har en bachelorgrad i bedriftsøkonomi fra Grand Valley State University.

Kim Eluskie (økonomi- og HR-administrator)

Eluskie begynte i NuVescor i 2008, og hun fungerer for tiden som økonomi- og HR-administrator. Hennes ansvar inkluderer regnskap, personaladministrasjon, klientinformasjonsadministrasjon og andre kontoradministrative funksjoner.

Flere ressurser

Takk for at du leser Finance-guiden til NuVescor. Finance er den offisielle leverandøren av det globale Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ -sertifiseringsprogrammet, designet for å hjelpe alle å bli en finansanalytiker i verdensklasse. For å fortsette å lære og fremme karrieren din, sjekk ut tilleggsressursene nedenfor:

  • Revisorsberetning Revisorsberetning En uavhengig revisorsberetning er en offisiell uttalelse fra en ekstern eller intern revisor om kvaliteten og nøyaktigheten av regnskapet.
  • Bedriftsstruktur Bedriftsstruktur Bedriftsstruktur refererer til organisering av forskjellige avdelinger eller forretningsenheter i et selskap. Avhengig av selskapets mål og bransjen
  • Fusjoner og oppkjøp Prosess Fusjoner oppkjøp M & A-prosess Denne guiden tar deg gjennom alle trinnene i M & A-prosessen. Lær hvordan fusjoner og oppkjøp og avtaler blir fullført. I denne guiden vil vi skissere anskaffelsesprosessen fra start til slutt, de forskjellige typer erververe (strategiske mot økonomiske kjøp), viktigheten av synergier og transaksjonskostnader
  • M&A konsekvenser og implikasjoner M&A betraktninger og implikasjoner Ved gjennomføring av M&A må et selskap erkjenne og gjennomgå alle faktorer og kompleksiteter som går inn i fusjoner og oppkjøp. Denne guiden skisserer viktige

Siste innlegg

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found