Toppbanker i USA - Oversikt, guide til topp 10 banker i USA

I følge US Federal Deposit Insurance Corporation var det 6 799 FDIC-forsikrede forretningsbanker i USA per februar 2014. Landets sentralbank er Federal Reserve Bank, som ble til etter at Federal Reserve Act i 1913 ble vedtatt.

Det er fire typer banker i USA:

  • Kommersielle banker
  • Sparbanker
  • Besparelser og lån
  • Kredittforeninger

I følge Moody's er det amerikanske banksystemet stabilt på grunn av den fortsatte veksten i innenlandsk økonomi og bankenes sterke likviditetsprofiler.

For alle som vurderer en karriere innen bankvirksomhet i USA, er denne listen over de beste bankene i USA en nyttig guide om hvor du skal begynne. For å lære mer, se alle våre lister over finansinstitusjoner Bedriftslister over hovedaktørene innen bedriftsfinansiering. Vi har lister over de viktigste finansselskapene, bankene, institusjonene, regnskapsbyråene og selskapene i bransjen. Bla gjennom disse guidene for å forberede deg på en karriere innen finansielle tjenester og start nettverk i dag for å få fart på karrieren din.

Banker i USA

De beste bankene i USA er:

JP Morgan Chase & Co

JP Morgan Bank Chase & Co er den største bankkonsernet i USA. Det har hovedkontor i New York og sysselsetter 250 000 ansatte over hele verden. Banken tilbyr investeringsbank, kapitalforvaltning, privat bank, privat formueforvaltning og verdipapir- og verdipapirtjenester under JP Morgan-merket.

Forvaltningsvirksomhet under konsernets private bank- og private formuesforvaltningssegmenter utføres under sponsing av JPMorgan Chase Bank NA - den faktiske tillitsmannen. Chase-merket brukes til bankens kredittkorttjenester i USA og Canada, bankaktiviteter i USA og kommersiell bankvirksomhet.

I 2016 rapporterte banken en forvaltningskapital på 2,5 billioner dollar og bokførte et nettoresultat på 24,73 milliarder dollar.

Bank of America Corp.

Bank of America er en av de største utlånsbankene i USA, med hovedkontor i Charlotte, North Carolina. Banken, gjennom sine datterselskaper i banker og ikke-banker over hele USA og internasjonale markeder, tilbyr en rekke bank- og ikke-bankfinansielle tjenester og produkter gjennom fire forretningssegmenter: Consumer Banking, Global Wealth and Investment Management, Global Banking, og Globale markeder.

Fra og med 2016 utgjorde bankens forvaltningskapital 2,19 billioner dollar, og nettoresultatet nådde 17,91 milliarder dollar.

Wells Fargo & Co.

Wells Fargo & Co har hovedkontor i San Francisco og er et diversifisert finansselskap. Banken har 268 800 individer og opererer gjennom følgende forretningssegmenter: Community Banking, Wholesale Banking og Wealth and Investment Management. Det tilbyr sine tjenester under tre kategorier: personlig, liten bedrift og kommersiell. Wells Fargo har skillet mellom å være den aller første banken i USA som mottar et charter fra USAs regjering.

Fra og med 2016 var bankens samlede eiendeler 1,93 billioner dollar, og nettoresultatet var 21,93 milliarder dollar.

Citigroup Inc.

Citigroup er et multinasjonalt selskap for investeringsbank og finansielle tjenester med hovedkontor i New York City. Den har rundt 219 000 ansatte og er til stede i 19 land gjennom 2649 filialer. Det gir finansielle produkter og tjenester til forbrukere, selskaper, myndigheter og institusjoner over hele verden. Selskapet opererer gjennom to segmenter: Citicorp og Citi Holdings.

I 2016 rapporterte banken en forvaltningskapital på 1,8 billioner dollar og bokførte et nettoresultat på 1,65 milliarder dollar.

Goldman Sachs Group Inc.

Goldman Sachs opererer som et investeringsbank-, verdipapir- og investeringsadministrasjonsselskap over hele verden, gjennom fire segmenter: Investment Banking, Institutional Client Services, Investing and Lending, and Investment Management. Det har hovedkontor i New York og har 34 400 ansatte.

Fra og med 2016 utgjorde bankens totale eiendeler 894 milliarder dollar og nettoresultatet 7,40 milliarder dollar.

Morgan Stanley

Morgan Stanley er et globalt finansselskap som tilbyr investeringstjenester, verdipapirer, formuesforvaltning og forvaltningstjenester. Banken opererer gjennom to hovedsegmenter: Institutional Securities, som tilbyr kapitalinnsamling og finansiell rådgivning, samt rådgivning om fusjoner og oppkjøp, restruktureringer, eiendom og prosjektfinansiering; og Wealth Management, som tilbyr ulike finansielle tjenester og løsninger. Det har omtrent 56 000 ansatte.

Fra og med 2016 var bankens totale eiendeler 815 milliarder dollar og nettoresultatet 8,85 milliarder dollar.

US Bancorp

US Bancorp har hovedkontor i Minneapolis og har rundt 71.000 personer. Det fungerer som et bankholdingselskap som gjennom datterselskapet tilbyr banktjenester og finansielle tjenester. Banken driver også kredittkorttjenester, selger- og minibankbehandling, pantelån, forsikring, meglingstjenester og leasing.

I 2016 rapporterte banken en forvaltningskapital på 445,9 milliarder dollar og bokførte et nettoresultat på 5,94 milliarder dollar.

PNC Financial Services Group Inc.

PNC Financial Services er basert i Pittsburgh og har rundt 49 000 ansatte. Konsernet opererer gjennom segmentene Retail Banking, Corporate and Institutional Banking, Asset Management Group, Residential Mortgage Banking, BlackRock og Non-Strategic Assets Portfolio.

I 2016 utgjorde bankens forvaltningskapital 366 milliarder dollar og nettoresultatet 3,9 milliarder dollar.

TD Group US Holdings LLC

TD Group US Holdings har hovedkontor i New Jersey og har rundt 26 000 ansatte. Banken tilbyr bank-, forsikrings-, megler- og investeringsbanktjenester. Det er et datterselskap av den kanadiske multinasjonale Toronto-Dominion Bank, som er basert i Toronto, Ontario.

Fra og med 2016 var bankens totale eiendeler 353,62 milliarder dollar og nettoresultatet 512 millioner dollar.

Capital One Financial Corp.

Capital One Financial er basert i Virginia og er et diversifisert holdingselskap for finansielle tjenester blant banker i USA. Selskapet, sammen med datterselskapene, tilbyr et bredt spekter av finansielle produkter og tjenester til forbrukere, små bedrifter og kommersielle kunder gjennom fysiske filialer, internett og andre distribusjonskanaler. Den opererer gjennom følgende forretningssegmenter: Kredittkort, Forbrukerbank, Kommersiell bankvirksomhet og andre.

I 2016 rapporterte banken forvaltningskapital på 357 milliarder dollar og bokførte et nettoresultat på 3,75 milliarder dollar.

Karrierer innen investeringsbank

For å bryte inn i investeringsbank, jobber Bla gjennom stillingsbeskrivelser: krav og ferdigheter for stillingsannonser i investeringsbank, aksjeforskning, statskasse, FP&A, bedriftsøkonomi, regnskap og andre finansområder. Disse stillingsbeskrivelsene er samlet ved å ta de vanligste lister over ferdigheter, krav, utdannelse, erfaring og annet. Det er flere viktige ting å fokusere på. Disse inkluderer nettverk, gjenoppta mal for gjenoppta investeringsbank Fortsett. Lær hvordan du skriver et CV for investeringsbank (Analyst eller Associate) med Finance gratis guide og CV-mal. IB-CV er unikt. Det er viktig å skreddersy CV-en din til bransjestandarden for å unngå å bli umiddelbart slettet, erfaring,og økonomiske modelleringsevner Finansielle modelleringsevner Lær de 10 viktigste økonomiske modelleringsevnene og hva som kreves for å være gode på økonomisk modellering i Excel. De viktigste ferdighetene: regnskap. For å lære mer, utforsk vårt interaktive karrierekart…. For bankkarrierer vil du ha en betydelig fordel over konkurrentene med våre økonomiske modelleringskurs.

Tilleggsressurser

Dette har vært Finance sin guide til de beste bankene i USA. For alle som leter etter en karriere innen bank, er denne listen et flott sted å starte nettverket ditt. Se også disse tilleggsressursene:

  • Bulge Bracket investeringsbanker Bulge Bracket investeringsbanker Bulge Bracket investeringsbanker er de beste globale investeringsbankene. Listen inkluderer selskaper som Goldman Sachs, Morgan Stanley, BAML og JP Morgan. Hva er en Bulge Bracket Investment Bank og
  • Topp 100 investeringsbanker Bedrifter Lister over hovedaktørene innen bedriftsfinansiering. Vi har lister over de viktigste finansselskapene, bankene, institusjonene, regnskapsbyråene og selskapene i bransjen. Bla gjennom disse guidene for å forberede deg på en karriere innen finansielle tjenester og start nettverk i dag for å få fart på karrieren din
  • Investeringsbankintervju spørsmål Intervjuer Ace ditt neste intervju! Ta en titt på Finance's intervjuguider med de vanligste spørsmålene og de beste svarene for enhver stilling innen corporate finance. Intervju spørsmål og svar for økonomi, regnskap, investeringsbank, aksjeforskning, kommersiell bank, FP&A, mer! Gratis guider og øvelser for å få tak i intervjuet ditt
  • Gå meg gjennom en DCF Gå meg gjennom en DCF Spørsmålet, gå meg gjennom en DCF-analyse er vanlig i investeringsbankintervjuer. Lær hvordan du får tak i spørsmålet med Finance sin detaljerte svarveiledning. Bygg en 5-årsprognose over uberørt fri kontantstrøm, beregne en terminalverdi og diskonter alle disse kontantstrømmene til nåverdien ved hjelp av WACC.
  • Finansiell modelleringsguide Gratis finansiell modelleringsveiledning Denne økonomiske modelleringsveiledningen dekker Excel-tips og beste praksis om antakelser, drivere, prognoser, kobling av de tre uttalelsene, DCF-analyse, mer

Siste innlegg