Bulge Bracket Investment Banks - Liste over de beste globale bankene

Her er en liste over bulge bracket investeringsbanker (i alfabetisk rekkefølge):

 • Bank of America Merrill Lynch
 • Barclays Capital
 • Citigroup
 • Credit Suisse
 • den tyske bank
 • Goldman Sachs
 • JPMorganChase
 • Morgan Stanley
 • UBS

Bulge Bracket Bank Logos

Hva er investeringsbanker for bulge bracket?

“Bulge bracket” består av verdens største globale investeringsbanker, fremste bankinstitusjoner som betjener kunder som består av myndigheter, store selskaper og institusjoner. De tilbyr både rådgivningstjenester og garantitjenester Investment Banking Career Path Investment-karriereveiledning - planlegg din IB-karrierevei. Lær om lønn til investeringsbank, hvordan bli ansatt og hva du skal gjøre etter en karriere i IB. Investeringsbankdivisjonen (IBD) hjelper myndigheter, selskaper og institusjoner med å skaffe kapital og fullføre fusjoner og oppkjøp (M&A). , samt aksjeforskning Aksjeforskningsanalytiker En aksjeforskningsanalytiker gir forskningsdekning av offentlige selskaper og distribuerer forskningen til klienter. Vi dekker analytikerlønn, stillingsbeskrivelse, inngangspunkter i bransjen og mulige karriereveier. , salg &trading Salg og handel Karriereprofil Salgs- og handelsdivisjonen (S&T) til en investeringsbank hjelper aksjefond, hedgefond, pensjonsfond osv. med å legge til rette for aksjetransaksjoner (kjøp / salg). En karriere innen salg og handel kan være ekstremt anstrengende med et veldig fartsfylt miljø. Konkurransen om stillinger er intens, kompensasjonen kan være veldig høy, tjenester og aktiva Portfolio Management Karriereprofil Portfolio management administrerer investeringer og eiendeler for kunder, som inkluderer pensjonsfond, banker, hedgefond, familiekontorer. Porteføljeforvalteren er ansvarlig for å opprettholde riktig aktivasammensetning og investeringsstrategi som passer kundens behov. Lønn, ferdigheter, ledelse Porteføljestyring Karriere Profil Porteføljestyring administrerer investeringer og eiendeler for kunder, inkludert pensjonsfond,banker, hedgefond, familiekontorer. Porteføljeforvalteren er ansvarlig for å opprettholde riktig aktivasammensetning og investeringsstrategi som passer kundens behov. Lønn, ferdigheter,. Investeringsbanker i bulge bracket er ofte hovedforhandlere av amerikanske statsobligasjoner og er kjent for å designe noen av de mest innovative, banebrytende finansielle produktene gjennom kontinuerlig forskning.

Hvorfor kalles de bulge bracket (BB)?

Begrepet "bulge bracket" stammer fra rekkefølgen på bankene som er oppført på "gravsteinen" eller prospektet til en avtale. Bankene er oppført i rekkefølge basert på rollen de spiller i avtalen, fra viktigst til minst viktig. Skriftstørrelsen på bankene øverst er større og dristigere - de “buler” ut.

Hva er det motsatte av bulbakler?

I motsetning til bulge bracket banker som er fullservice investeringsbanker, finnes det også middelmarked (eller "mid-market") investeringsbanker, og da er betydelig mindre selskaper kjent som boutique investeringsbanker Boutique Investment Banks Boutique Investment Banks er mindre selskaper som vanligvis ikke tilbyr investeringsbank med full service, men som tilbyr minst én investeringstjenester. Boutique-banker har ofte bare en lokal eller regional tilstedeværelse, selv om noen opererer globalt. Liste over boutiqueinvesteringsbanker. En boutique-bank er egentlig ikke det "motsatte" av en bulge-brakettbank, men den har en tendens til å operere i motsatt ende av investeringsbank-spekteret.

Butikker er mindre i størrelse og opererer ofte bare i en bestemt region eller et bestemt land, i motsetning til det globale omfanget til de største investeringsbankene. Dessuten tilbyr boutiquebanker bare noen få investeringsbanktjenester, i motsetning til hele spekteret av tjenester som tilbys av bulge parenteser.

Avtalen størrelsesforskjellen mellom investeringsbanker for bulge bracket og investeringsbanker i butikk gir et stort gap. Gapet kan være alt fra å bare jobbe med avtaler under $ 100 millioner eller bare å jobbe på avtaler over $ 1 milliard.

Jobber i en bulge brakettbank

Investeringsbanker for bulge-brakett er kraftsentrene i finansnæringen. Investeringsbankfolk Investment Banking Career Path Investment bank karriereveiledning - planlegg din IB karrierevei. Lær om lønn til investeringsbank, hvordan bli ansatt og hva du skal gjøre etter en karriere i IB. Investeringsbankdivisjonen (IBD) hjelper myndigheter, selskaper og institusjoner med å skaffe kapital og fullføre fusjoner og oppkjøp (M&A). som presser disse bankene fremover, jobber utrettelig, ofte dag og natt, for å sikre hva det er klientene deres ber om. Som sådan, forvent å jobbe lange timer hvis du velger å gå denne karriereveien. I motsetning til å jobbe i boutique-investeringsbanker, som har rimeligere arbeidstimer, kan du forvente å bli mer overarbeidet, men likevel mer belønnet i lønnsavdelingen.

Med bransjens art og tempo kan sikkerheten til en jobb i en bulge-brakettbank være betydelig mindre enn det som er tilfellet i en butikk. Evalueringer på arbeidsplassen er definitivt mer konkurransedyktige, og det er en tøff tankegang på arbeidsplassen.

Imidlertid når det gjelder prestisje, regjerer de beste investeringsbankene. Sysselsetting som investeringsbank i en av disse bankene er ofte blant de mest etterspurte jobbene, og å ha hatt en stilling i en bulge bracket-bank ser bra ut på CV-en og har en umiddelbar troverdighet og prestisje.

Hvordan komme inn i bransjen

Mens det er mange investeringsbanker, er listen over søkere ekstremt lang og konkurransen er hard. En av de beste måtene å bryte seg inn i bransjen er å gjøre mye nettverk, gjennom arrangementer som NIBC NIBC Investment Banking Competition Finance, er stolte over å være en ledende partner og sponsor av NIBC - National Investment Banking Competition - konferanse. Registrer deg for sakskonkurransen her. National Investment Banking Competition (NIBC) samler 1600 studenter, fra over 100 universiteter, som konkurrerer om å bli anerkjent som det beste teamet i case-konkurransen. (en internasjonal investeringskonkurranse og konferanse).

For flere tips om å komme inn i bransjen, sjekk ut guiden vår Hvordan få jobb i investeringsbank? Denne guiden vil skissere hvordan du får en jobb i investeringsbank ved hjelp av de tre beste taktikkene: nettverksbygging og CV, intervjuprep og tekniske ferdigheter for hvordan du får jobb i IBD.

Andre kategorier av investeringsbanker

Vi har publisert lister over:

 • Topp 100 banker Liste over topp investeringsbanker Liste over de 100 beste bankene i verden sortert alfabetisk. Topp investeringsbanker på listen er Goldman Sachs, Morgan Stanley, BAML, JP Morgan, Blackstone, Rothschild, Scotiabank, RBC, UBS, Wells Fargo, Deutsche Bank, Citi, Macquarie, HSBC, ICBC, Credit Suisse, Bank of America Merril Lynch
 • Boutique-investeringsbanker Boutique-investeringsbanker Boutique-investeringsbanker er mindre selskaper som vanligvis ikke tilbyr investeringsbank med full service, men som tilbyr minst én finansiell tjeneste for investeringsbank. Boutique-banker har ofte bare en lokal eller regional tilstedeværelse, selv om noen opererer globalt. Liste over boutiqueinvesteringsbanker
 • Midtmarkedsinvesteringsbanker Midtmarkedsinvesteringsbanker Midtmarkedsinvesteringsbanker hjelper mellomstore selskaper med å skaffe egenkapital, gjeld og fullføre M & A. Her er en liste over de beste mid-market bankene som betjener mellomstore bedrifter som har årlige inntekter fra $ 10M opp til $ 500M og 100 til 2000 ansatte.

Tilleggsressurser

 • Hva er investeringsbank? Investeringsbank Investeringsbank er delingen av en bank eller finansinstitusjon som betjener myndigheter, selskaper og institusjoner ved å tilby rådgivningstjenester (kapitalinnsamling) og fusjoner og oppkjøp (M&A). Investeringsbanker fungerer som mellomledd
 • Hvorfor jobbe i investeringsbank? Hvorfor investeringsbank? Nesten alle investeringsbankintervjuer vil stille spørsmålet: hvorfor investeringsbank? Jeg ønsker å jobbe i investeringsbank fordi det er den raskeste måten å lære økonomisk modellering, verdsettelse, Excel og forstå arten av store bedriftstransaksjoner. Jeg er klar over at jobben har et strengt hierarki, veldig lange timer
 • Investeringsbankers lønn Investeringsbanklønn En investeringsbanklønn er blant de høyeste i verden. De får utbetalt en grunnlønn og en bonus for kompensasjonen. Finn ut hvor mye de tjener. En analytiker rett ut av universitetet kan forvente å tjene over $ 100.000 USD, men per time kan det være så lavt som $ 20-35 når man jobber 100 timer / uke
 • IB-intervju spørsmål og svar Intervjuer Ace ditt neste intervju! Ta en titt på Finance's intervjuguider med de vanligste spørsmålene og de beste svarene for enhver stilling innen corporate finance. Intervju spørsmål og svar for økonomi, regnskap, investeringsbank, aksjeforskning, kommersiell bank, FP&A, mer! Gratis guider og øvelser for å få tak i intervjuet ditt

Siste innlegg