Venmo - Oversikt, hvordan det fungerer, avgifter og transaksjonsgrenser

Venmo er en peer-to-peer digital betalingstjeneste som lar folk sende og motta penger umiddelbart. Det startet som et betalingssystem gjennom tekstmeldinger, og utnyttet muligheten til å bruke plattformen som et sosialt nettverk der venner og familie kan koble til.

I 2012 kjøpte Braintree selskapet for $ 26,2 millioner. Braintree og Venmo ble senere kjøpt av den ledende globale online betalingssystemleverandøren PayPal Holdings Inc. PayPal Holdings PayPal Holdings, Inc. er et av de største online betalingsselskapene som tillater parter å foreta innbetalinger via online pengeoverføringer. Det elektroniske betalingssystemet tilbyr elektroniske alternativer til tradisjonelle betalingsmåter som postanvisning og sjekker. PayPal gir en plattform for online-leverandører, auksjonssteder, Venmo er nå akseptert som betalingssystem på over to millioner steder i USA.

Venmo

Hvordan fungerer Venmo?

Nye brukere kan registrere seg på Venmo-plattformen ved hjelp av en e-postadresse. Kontakt oss Kontakt oss direkte for alt vi kan hjelpe deg med. Vi har støtte for telefon, e-post og chat. Vi er her for å hjelpe deg med å fremme din økonomiske karriere. . Alternativt kan brukere også bli med på plattformen ved å koble sin Facebook-konto til den digitale betalingstjenesten, som lar dem bruke påloggingsinformasjonen sin på Facebook for å logge på den digitale betalingsplattformen. Venmo-appen er også tilgjengelig for nedlasting på både iOS- og Android-enheter, og den inkluderer alle funksjonene til nettplattformen.

Når en bruker er registrert og logget inn i systemet, er neste trinn å få kontakt med familie og venner som bruker Venmo. Nettverk med andre mennesker på plattformen lar brukerne samle inn betalinger eller sende betalinger ved å koble debet- eller kredittkortkontoer. Når du sender penger til en person på nettverket, kreves det at en bruker velger personen han vil sende en betaling til, angir beløpet som skal sendes, oppgir årsaken til betalingen og bekrefter betalingen.

Årsaken til betalingen vises på tidslinjen som kan sees av folk i nettverket, men de kan velge å gjøre årsaken privat og skjule den fra tidslinjen. Mottakeren vil motta en betalingskvittering, koble en bankkonto og sette inn pengene sikkert.

Venmo-avgifter

Venmo er en gratis betalingsplattform som tjener penger gjennom transaksjonsgebyrer. De fleste av transaksjonene som gjennomføres gjennom plattformen medfører ingen transaksjonsgebyrer, noe som gjør den populær blant tusenårene. Noen av de gratis måtene å sende penger på den digitale betalingstjenesten inkluderer bruk av Venmo-saldoen og bruk av debetkort eller en brukskonto tilknyttet Venmo.

For større kredittkorttransaksjoner krever selskapet et behandlingsgebyr på 3% for hver betaling som gjøres med et kredittkort. Til sammenligning krever Venmos foreldre, PayPal, et transaksjonsgebyr på 2,9% for alle debet- og kredittkorttransaksjoner. Også Venmo belaster brukerne en 25-cent avgift for øyeblikkelig overføring av Venmo-saldoen til bankkontoen deres.

Venmo transaksjonsgrenser

Venmo begrenser hvor mye penger kundene kan kjøpe via plattformen. For registrerte brukere uten identitetsbekreftelse pålegger selskapet en rullende grense på $ 299,99 på de totale betalingene og kjøpene per uke. Det betyr at ubekreftede brukere ikke kan gjennomføre mer enn $ 299,99 hver sjuende dag. Grensen starter når en bruker foretar den første transaksjonen, og fortsetter til de bruker opp den resterende grensen i løpet av sju dager.

Når en bruker har bekreftet identiteten sin, økes transaksjonsgrensen til $ 2 999,99 for hvor mye penger som kan sendes til en annen bruker. Bekreftelsesprosessen krever at brukerne oppgir de fire siste sifrene i personnummer, fødselsdato og postnummer. Grensen øker med $ 2000 per transaksjon for betalinger til autoriserte selgere.

Selskapet begrenser antall betalinger til autoriserte selgere til 30 transaksjoner per dag. Dessuten begrenser det Visa-debetkorttransaksjoner til $ 2000 per transaksjon. Den digitale betalingstjenesten begrenser ikke hvor mye penger kundene kan motta via sin Venmo-konto.

Overføring av midler til banken

Når du overfører en saldo fra Venmo-kontoen til banken, viser selskapet beregnet ankomstdato på dashbordet. Vanligvis avslører den digitale betalingsleverandøren at regelmessige uttak til bankkontoen tar et gjennomsnitt på en virkedag, så lenge transaksjonen er fullført før 19:00 Eastern Time. Det betyr at transaksjoner som gjøres etter kl. 19.00 vil ta lengre tid enn en virkedag.

Transaksjoner gjort i helgene og på helligdager tar også lengre tid, siden dagene ikke regnes som virkedager. For eksempel, hvis en transaksjon er gjort på en fredag, vil den sannsynligvis ikke være tilgjengelig på kontoen før mandag siden lørdag og søndag ikke teller som virkedager.

Er Venmo trygt?

Venmo oppgir at de bruker datakryptering og sikkerhetstiltak på banknivå for å beskytte kundene mot uautorisert tilgang til kontoene sine. Brukere er også pålagt å opprette en PIN-kode som de bruker for å få tilgang til plattformen via mobilapplikasjoner. Selskapet gir en garanti for kundens sikkerhet, og hvis sikkerhetstiltakene mislykkes og kunder rapporterer problemet innen to virkedager, vil kundene bare være ansvarlige for tap på 50 dollar.

Hvis du mister smarttelefonen eller nettbrettet med all Venmo-informasjonen som er lagret på, bør du låse enheten for å forhindre uautorisert tilgang fra den som plukker den opp.

Relaterte målinger

Finance tilbyr Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-sertifisering Bli med på 350 600 studenter som jobber for selskaper som Amazon, JP Morgan og Ferrari-sertifiseringsprogram for de som ønsker å ta karrieren til neste nivå. For å fortsette å lære og fremme karrieren din, vil følgende ressurser være nyttige:

  • Leverandørgjeld Leverandørgjeld er en forpliktelse som påløper når en organisasjon mottar varer eller tjenester fra sine leverandører på kreditt. Leverandørgjeld forventes å bli betalt innen ett år, eller innen en driftssyklus (avhengig av hvilken som er lengst). AP regnes som en av de mest likvide formene for kortsiktig gjeld
  • Anskaffelses- og betalingssyklus Anskaffelses- og betalingssyklus Anskaffelses- og betalingssyklusen (også kalt PPP-syklusen for kjøp, gjeld og betaling) består hovedsakelig av to klasser av transaksjonsklasser. Første klasse er anskaffelsesklassen. Den typiske journalføringen for denne transaksjonsklassen er en belastning på varelageret eller en kostnad
  • Kreditt salg Kreditt salg Kreditt salg refererer til et salg der det skyldte beløpet vil bli betalt på et senere tidspunkt. Med andre ord er kreditsalg kjøp gjort av kunder som ikke gir full betaling, kontant på kjøpstidspunktet.
  • Forskuddsbetaling Forskuddsbetaling En forskuddsbetaling er enhver betaling som gjøres før den offisielle forfallsdatoen. Det kan foretas forskuddsbetaling for varer og tjenester eller mot gjeldsoppgjør. De kan kategoriseres i to grupper: Fullstendig forskuddsbetaling og delvis forskuddsbetaling.

Siste innlegg

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found