Regnskapsfirmaer i USA - Oversikt over de beste amerikanske regnskapsfirmaene

Regnskapsbyråer i USA så sterk vekst i femårsperioden fra 2013 til 2018, hjulpet av økende aksjemarkeder Aksjekapitalmarked (ECM) Aksjekapitalmarkedet er en delmengde av kapitalmarkedet, der finansinstitusjoner og selskaper samhandler for å handle finans instrumenter, et økende antall virksomheter og samlet økonomisk vekst. Inntekter fra amerikanske regnskapstjenester - inkludert regnskap, skatteforberedelse Regnskap for inntektsskatt Inntektsskatt og dets regnskap er et nøkkelområde for bedriftsfinansiering. Å ha en konseptuell forståelse av regnskap for inntektsskatt gjør det mulig for et selskap å opprettholde økonomisk fleksibilitet. Skatt er et intrikat felt å navigere i og forvirrer ofte selv de dyktigste finansanalytikerne. og lønnstjenester - økte med mer enn 50%. I løpet av de neste fem årene,høyere aktivitet i finansmarkedene og sterkere samlede private investeringer forventes å føre til ytterligere vekst for regnskapsbyråer i USA, som sysselsetter nesten 900 000 personer.

Regnskapsbyråer i USA

Liste over topp regnskapsbyråer i USA

Den amerikanske regnskapsbransjen er dominert av Big Four regnskapsbyråer - Deloitte, PricewaterhouseCoopers, Ernst & Young og KPMG - som rapporterte samlede inntekter på rundt 128 milliarder dollar i 2016. Deloitte genererte 20 milliarder dollar i inntekter i Amerika og 38 milliarder dollar over hele verden.

De fire store:

# 1 Deloitte

Deloitte, det største av de fire store regnskapsfirmaene i USA - og faktisk det største regnskapsbyrået over hele verden - tilbyr bransjeledende forsikrings-, konsulent-, skatte- og risiko- og finansiell rådgivningstjenester til mange av verdens mest beundrede merkevarer, inkludert 80 % av Fortune 500 og mer enn 6000 private og mellomstore selskaper. Deloittes primære forretningsfokus er konsulenttjenester, og det anses å ha den vanskeligste forretningsorienteringen, sammenlignet med de tre andre firmaene som legger mer offentlig vekt på ting som mangfold og samfunnsengasjement. Fra og med 2015 hadde Deloitte en imponerende årlig vekstrate på 8%.

# 2 PwC

Med kontorer over hele verden, i mer enn 150 land og mer enn 223 000 ansatte, hjelper PwC organisasjoner og enkeltpersoner med å skape den verdien de leter etter gjennom et bredt spekter av forsikrings-, skatte- og rådgivningstjenester. I FY2016 leverte PwC tjenester til 422 selskaper i Fortune 500. PwC er ledende blant de fire store i å tilby revisjonstjenester. I 2017 genererte PWCs forsikringssegment mer enn 15 milliarder dollar, omtrent 5 milliarder dollar mer enn Ernst & Young. Det har gjort et forsøk på å utvide konsulentvirksomheten vesentlig med oppkjøpet av konsulentfirmaet Booz & Co.

# 3 Ernst & Young

EYs uttalte formål er å bidra til å bygge en bedre arbeidsverden ved å utføre revisjoner av høy kvalitet. Firmaets topprioritet er å tjene allmenne interesser og utvide det globale EY-nettverket, med over 700 kontorer over hele verden, vellykket og ansvarlig. EY vokser særlig sin tilstedeværelse i Storbritannia og fokuserer på sin "globale visjon" om å tilby regnskapstjenester over hele verden, med en uttalt vekt på "mangfold og inkludering". Etter noen år med relativt langsom vekst, er EY tilbake til en årlig vekstrate på 5% +.

# 4 KPMG

Med 33% av inntektene fra revisjon og forsikring, 27% fra skatt og 40% fra finansiell rådgivning, er KPMG forpliktet til å tilby profesjonelle tjenester av høy kvalitet på en etisk måte til enheter som er notert på kapitalmarkedene. KPMG betjener mer enn 82% av Fortune 500 og mer enn 80% av Fortune 100. I følge Martin Blackburn, UK People Director hos KPMG, er selskapet stolt av å være sosialt ansvarlig og satser på å tjene ”samfunnet generelt”. KPMG er det minste av de fire store regnskapsbyråene i USA, men fortsetter å vokse gjennom utvidelse av virksomheten og oppkjøp.

Resten av de 10 beste regnskapsbyråene i USA:

# 5 RSM

RSM USA LLP er et revisjons-, skatte- og konsulentselskap som fokuserer på mellommarkedet i USA og er medlem av det globale regnskapsnettverket til RSM International. Som det femte største av regnskapsbyråene i USA, har det 9000 ansatte i 86 byer landsdekkende. RSM USA legger vekt på nøkkelverdier som respekt, integritet, teamarbeid, fortreffelighet og forvaltning.

# 6 Grant Thornton

Grant Thornton LLP, også ofte referert til som GT, er det USA-baserte medlemsfirmaet til Grant Thornton International, det sjette største regnskapsnettverket i verden. I USA opererer firmaet 58 kontorer med omtrent 7500 ansatte. Med hovedkvarter i Chicago tilbyr GT revisjons-, skatte- og rådgivningstjenester som inkluderer Sarbanes-Oxley-overholdelse, fusjoner og oppkjøp, skattetjenester og forretningsvurdering. Fokusindustrien inkluderer bygg, distribusjon, energi, finansielle tjenester, F&B, helsetjenester, gjestfrihet og restauranter, biovitenskap, produksjon, private equity, eiendom, detaljhandel og teknologi.

# 7 BDO

BDO USA LLP er det USA-baserte medlemsfirmaet til BDO International, et globalt regnskapsnettverk. Selskapet har hovedkontor i Chicago og er stolt av sitt motto "folk som kjenner, kjenner BDO." Med rundt 6000 ansatte og kontorer over hele landet, tilbyr firmaet regnskap, skatt, rådgivning og rådgivning til sine kunder. BDO USA er unikt fordi det er et av få regnskapsbyråer i USA som har et eget team som fokuserer på spill-, gjestfrihets- og fritidsindustrien.

# 8 Crowe Horwath

Med hovedkvarter i Oak Brook, Illinois, er Crowe Horwath LLP det USA-baserte uavhengige medlemsfirmaet til Crowe Horwath International. Med omtrent 3000 ansatte tilbyr det regnskap, konsulenttjenester og teknologitjenester til et bredt spekter av kunder. Crowe Horwath USA legger vekt på en kultur for innovasjon og spesialisering for å effektivisere arbeidet med å betjene sine kunder bedre. Firmaets motto er “Smarte beslutninger. Varig verdi. ”

# 9 CliftonLarsonAllen

CliftonLarsonAllen LLP ble etablert i 2012 da Clifton Gunderson LLP og LarsonAllen LLP fusjonerte. CliftonLarsonAllen USA er medlem av Nexia International Accounting-nettverket og har base i Milwaukee, Wisconsin. Med mer enn 4500 ansatte innen revisjon, regnskap, skatt, konsulent og rådgivning, rangerer selskapet blant de 10 beste regnskapsfirmaene i USA. CLAs fordeler inkluderer dyp bransjeinnsikt, sømløst integrerte evner, førsteklasses ressurser og profesjonalitet. Med mer enn 100 kontorer over hele landet er CLA-løftet et løfte om å kjenne deg og hjelpe deg.

# 10 Mayer Hoffman McCann PC

Mayer Hoffman McCann PC (MHM) er det USA-baserte medlemmet av Kreston International, et medlem av Forum of Firms. Firmaet ble grunnlagt og har hovedkontor i Kansas City, Missouri, og driver over 30 kontorer over hele landet. Kreston International sysselsetter mer enn 21 000 fagpersoner i 110 land. Det er også assosiert med CBIZ, et nasjonalt tverrfaglig serviceselskap som tilbyr forretnings outsourcing innen regnskap og skatte tjenester, fordeler og forsikring og rådgivning.

Andre ressurser

Takk for at du leser Finance-guiden til de beste regnskapsbyråene i USA. For mer informasjon, se følgende økonomiressurser:

  • Big Four regnskapsbyråer Big Four regnskapsbyråer De fire store regnskapsbyråene refererer til Deloitte, PricewaterhouseCoopers (PwC), KPMG og Ernst & Young. Disse bedriftene er de fire største profesjonelle tjenestefirmaene i verden som tilbyr revisjon, transaksjonsrådgivning, beskatning, rådgivning, risikoveiledning og aktuarmessige tjenester.
  • Regnskapsbyråer i Canada Regnskapsbyråer i Canada Utsiktene for regnskapsbyråer i Canada er svært positive, ettersom landets regnskapsbransje forventes å registrere sterk vekst de neste årene. En voksende kanadisk økonomi, og økende kompleksitet i regulerings- og skattestrukturer. Denne listen over regnskapsbyråer i Canada vil hjelpe deg med å planlegge
  • Regnskapsbyråer i Hong Kong Regnskapsbyråer i Hong Kong Regnskapsbyråer i Hong Kong imøtekommer et stort antall finansinstitusjoner. Med over 71 av de 100 største internasjonale bankene i Hong Kong, er byen kjent som et globalt finansielt knutepunkt. I 2016 var Hong Kong et av verdens ledende valutamarkeder, og sto for 19% av den totale kapitalen som ble samlet inn globalt.
  • Financial Accounting Theory Financial Accounting Theory Financial Accounting Theory forklarer "hvorfor" bak regnskap - årsakene til at transaksjoner rapporteres på visse måter. Denne guiden vil hjelpe deg med å forstå hovedprinsippene bak Financial Accounting Theory

Siste innlegg