Investment Banking Training - Kurs for nye analytikere, tilknyttede selskaper

Nye analytikere som er ansatt i Investment Banking Division Investment Banking Investment banking er divisjonen til en bank eller finansinstitusjon som betjener regjeringer, selskaper og institusjoner ved å tilby rådgivningstjenester (kapitalanskaffelse) og fusjoner og oppkjøp (M&A). Investeringsbanker fungerer som mellommenn (IBD) for de fleste investeringsbanker, er plassert i et opplæringsprogram for investeringsbank for å gi dem de ferdighetene de trenger for å lykkes i jobben.

Disse programmene starter vanligvis om sommeren og varer omtrent 6 uker. Analytikere får ikke bare muligheten til å utvikle sine tekniske ferdigheter, men også muligheter til å bygge nettverk og bygge relasjoner med kolleger over hele banken.

I noen tilfeller kan analytikere kobles sammen med senior mentorer for å hjelpe dem med å navigere gjennom de første dagene av karrieren.

Oversikt over typisk treningsprogram

Det typiske opplæringsprogrammet for en ny investeringsbankanalytiker har stort fokus på finansiell modellering Hva er finansiell modellering Finansiell modellering utføres i Excel for å forutsi selskapets økonomiske resultater. Oversikt over hva som er økonomisk modellering, hvordan og hvorfor bygge en modell. , og inkluderer også en kombinasjon av grunnleggende teori og praktiske anvendelser, med følgende kjerneelementer:

 • Grunnleggende regnskap
 • Regnskapsanalyse
 • Økonomisk modellering
 • Bedriftsvurdering
 • Excel ferdigheter
 • M & A-transaksjoner
 • IPO-prosess
 • Bankens produkter

Ovennevnte emner er dekket med intensiv klasseromsbasert opplæring, vanligvis på en global eller regional plassering. I tillegg til fulle dager om disse sentrale emnene for investeringsbank, vil IBD-analytikere også delta på mange nettverksarrangementer for å bli kjent med sine kolleger og navigere i bankens sosiale strukturer.

Å bygge relasjoner og nettverk med din globale IBD-analytikerklasse er også et sentralt mål for dette omfattende opplæringsprogrammet.

Eksempel på økonomisk modelleringstrening

Nedenfor er et skjermbilde fra et kurs i finansiell modellering som brukes til opplæring i investeringsbank.

opplæringsmodell for investeringsbank

Pågående trening

Når den formelle klasseromsbaserte opplæringen er over, fortsetter analytikere å motta spesifikk opplæring basert på sin gruppe eller divisjon. Dette aspektet av programmet ledes ofte av mer eldre medlemmer av teamet på en mer uformell måte.

I tillegg til dette tilbyr de fleste banker noen online kurs som gir nyansatte og erfarne bankfolk muligheten til å gjennomgå og utvikle sine tekniske ferdigheter i sitt eget tempo.

De fleste banker har noen form for internt eller eksternt e-læringssenter med mange moduler som gir en mer privat og selvstyrt læringsform.

Hvordan få opplæring i investeringsbank før jeg blir ansatt?

Hvis du ønsker å få opplæring i investeringsbanker før du blir ansatt - forbered deg på intervjuer Intervjuer Ace ditt neste intervju! Ta en titt på Finance's intervjuguider med de vanligste spørsmålene og de beste svarene for enhver stilling innen corporate finance. Intervju spørsmål og svar for økonomi, regnskap, investeringsbank, aksjeforskning, kommersiell bank, FP&A, mer! Gratis guider og øvelser for å få tak i intervjuet ditt og for å få drømmejobben din - så kan økonomikurs gi deg fordelen du leter etter.

Hos Finance har vi et bredt spekter av e-læringsprogrammer som ble utviklet av instruktører som har førstehånds erfaring med å lede opplæringsprogrammer for investeringsbank som beskrevet ovenfor.

Finans kurskatalog har en fullstendig overlapping med programmene som tilbys i de fleste banker, inkludert:

 • Grunnleggende regnskap
 • Regnskapsanalyse
 • Økonomisk modellering
 • Bedriftsvurdering
 • Excel ferdigheter
 • Bedriftsfinansiering (M&A og kapitalinnsamling)
 • Modellering av fusjoner og oppkjøp

Øvelse gjør mester

De er nøkkelen til å være en god finansanalytiker The Analyst Trifecta® Guide Den ultimate guiden om hvordan du kan være en finansanalytiker i verdensklasse. Vil du være en finansanalytiker i verdensklasse? Ønsker du å følge bransjeledende beste praksis og skille deg ut fra mengden? Prosessen vår, kalt The Analyst Trifecta®, består av analyse, presentasjon og myke ferdigheter er praksis. Bare det å gå gjennom ett opplæringsprogram er ikke nok, og det er heller ikke bare å ta noen få online kurs.

Den beste måten å bli en investeringsbankanalytiker i verdensklasse er å jobbe gjennom så mange finansielle modeller og eksempler som mulig. Be kolleger, venner, hvem du enn kan om modeller du kan se på. Bryt dem deretter ned, konstruer dem omvendt, og prøv å bygge dem opp selv. Alle har sin egen stil, så det er viktig å se et bredt utvalg og bestemme hva du synes er best praksis.

FMVA sertifisering og opplæringsprogram

Finance er den offisielle globale leverandøren av Financial Modelling and Valuation Analyst (FMVA) TM FMVA®-sertifisering. Bli med på 350 600+ studenter som jobber for selskaper som Amazon, JP Morgan og Ferrari-sertifiseringsprogram, som er spesielt relevant for opplæring i investeringsbank.

Financial Analyst Certification - Finance FMVA®-sertifisering Bli med på 350 600 studenter som jobber for selskaper som Amazon, JP Morgan og Ferrari

Lær mer om FMVA-programmet FMVA®-sertifisering Bli med på 350 600 studenter som jobber for selskaper som Amazon, JP Morgan og Ferrari for å finne ut om det passer riktig for deg og din investeringsbankkarriere!

Ytterligere investeringsbankressurser

Takk for at du har lest Finance-guiden til opplæring i investeringsbank. I tillegg til de ovennevnte kursene og opplæringen, har vi også opprettet et stort bibliotek med gratis ressurser for å hjelpe deg med å fremme karrieren din. Våre mest relevante ressurser for ambisiøse IBD-analytikere inkluderer:

 • Aksjeforskning vs investeringsbank Aksjeforskning vs investeringsbank Aksjeforskning vs investeringsbank. Når du ser på en karriere i kapitalmarkedene, er det viktig å forstå om du er bedre egnet for investeringsbank eller aksjeforskning. Begge tilbyr utmerket arbeidserfaring og god lønn. Å velge det ene fremfor det andre kommer egentlig ned på personlighet mer enn noe annet.
 • Investeringsbankintervju spørsmål Investeringsbankintervju Spørsmål og svar Spørsmål og svar om investeringsbankintervju. Denne virkelige formen ble brukt av en bank for å ansette en ny analytiker eller tilknyttet. IB intervju innsikt og strategier. Spørsmålene er sortert i: bank- og bransjeoversikt, sysselsettingshistorie (CV), tekniske spørsmål (økonomi, regnskap, verdsettelse) og atferdsmessig (passform)
 • Liste over toppbanker Liste over topp investeringsbanker Liste over de 100 beste investeringsbankene i verden sortert alfabetisk. Topp investeringsbanker på listen er Goldman Sachs, Morgan Stanley, BAML, JP Morgan, Blackstone, Rothschild, Scotiabank, RBC, UBS, Wells Fargo, Deutsche Bank, Citi, Macquarie, HSBC, ICBC, Credit Suisse, Bank of America Merril Lynch
 • Finansielle modelleringskurs
 • Typer av økonomiske modeller Typer av økonomiske modeller De vanligste typene av økonomiske modeller inkluderer: 3 uttalelsesmodell, DCF-modell, M & A-modell, LBO-modell, budsjettmodell. Oppdag de 10 beste typene
 • Excel-kurs

Siste innlegg