BlackRock Virtual Cover Letter - Hvordan det fungerer, WebCam-spørsmål

BlackRock har nylig begynt å kreve at kandidater sender inn et virtuelt følgebrev, i form av en video, som en del av deres søknad om praksisplasser eller heltidsstillinger. Denne artikkelen vil guide deg gjennom hva det virtuelle følgebrevet er, og hvordan du forbereder en.

BlackRock virtuelt følgebrev

Hvilke spørsmål blir stilt for det virtuelle følgebrevet?

Ifølge kilder hos Finance er det vanligvis bare to atferdsspørsmål. Intervjuer Ace ditt neste intervju! Ta en titt på Finance's intervjuguider med de vanligste spørsmålene og de beste svarene for enhver stilling innen corporate finance. Intervju spørsmål og svar for økonomi, regnskap, investeringsbank, aksjeforskning, kommersiell bank, FP&A, mer! Gratis guider og øvelser for å få tak i intervjuet ditt ba om i innleveringen av BlackRock virtuelle følgebrev.

Selv om det kan være variasjon i disse spørsmålene over tid, besto de to nylig av:

 • Hvorfor passer du godt til å jobbe hos BlackRock?
 • Hvorfor valgte du studieretningen din på universitetet?

Disse to spørsmålene er med vilje veldig åpne, designet for å gi ansettelsesledere et glimt av din personlighet, myke ferdigheter og intellekt.

Hvor lang tid har du?

I følge Finanss kilder har kandidatene omtrent 30 sekunder til å øve seg etter å ha logget på og sett spørsmålene. Etter det har kandidatene 90 sekunder på seg til å registrere svaret på spørsmålet i deres BlackRock virtuelle følgebrev.

Gitt den begrensede tiden, er det veldig viktig å planlegge fremover.

Se punktene nedenfor for spesifikke ideer.

Hva du må huske på for et BlackRock virtuelt følgebrev

Et virtuelt følgebrev er ganske enkelt et videoopptak av svarene dine på noen spørsmål. Det brukes til raskt å få et førsteinntrykk av en kandidat og vurdere om de passer for en stilling hos firmaet.

De viktigste tingene du må huske på er:

 • Organiser tankene dine på forhånd
 • Skriv ned nøkkelpunktene du vil komme deg over
 • Øv deg på å snakke uten å bruke “umm” eller “ahh” eller “like”
 • Kle deg for delen - du er på video, så sørg for å kle deg riktig
 • Vær autentisk og naturlig
 • Fang betrakterens oppmerksomhet ved å være engasjerende - smil og se direkte inn i kameraet for å få “øyekontakt”
 • Ikke snakk for fort eller for sakte
 • Kunne tydelig formulere hvorfor du vil jobbe hos BlackRock

Lær mer om BlackRock-karrierer på deres hjemmeside -> //careers.blackrock.com/

Tilleggsressurser

Takk for at du leser denne Finance inside-guiden til BlackRock virtuelle følgebrev. Finance misjon er å hjelpe deg med å lære mer og fremme karrieren din, og disse tilleggsressursene vil hjelpe deg på vei:

 • Investeringsbankintervju spørsmål Investeringsbankintervju Spørsmål og svar Spørsmål og svar om investeringsbankintervju. Denne virkelige formen ble brukt av en bank for å ansette en ny analytiker eller tilknyttet. IB intervju innsikt og strategier. Spørsmålene er sortert i: bank- og bransjeoversikt, sysselsettingshistorie (CV), tekniske spørsmål (økonomi, regnskap, verdsettelse) og atferdsmessig (passform)
 • Spørsmål om aksjeforskningsintervju Spørsmål om aksjeforskningsintervju Spørsmål og svar om forskningsintervju. Denne listen inneholder de vanligste intervjuspørsmålene som brukes til å ansette en analytiker eller tilknyttet aksjeforskning. Hvis du hadde en million dollar å investere, hva ville du gjort med det? - Fortell meg om et selskap du beundrer og hva som gjør det attraktivt. - Gi meg et lager
 • HireVue intervjuguide HireVue intervjuguide Hvordan forberede seg på et HireVue-intervju. Denne guiden vil forklare hvordan HireVue fungerer, hvordan du forbereder deg og hva du kan forvente når du går gjennom rekrutterings- og ansettelsesprosessen. Les disse TIPS om hvordan du vil være forberedt. HireVue er et digitalt intervjuselskap dedikert til å finne det beste talentet ved hjelp av videointelligens
 • Finansiell modelleringsguide Gratis finansiell modelleringsveiledning Denne økonomiske modelleringsveiledningen dekker Excel-tips og beste praksis om antakelser, drivere, prognoser, kobling av de tre uttalelsene, DCF-analyse, mer

Siste innlegg