efinancialcareers - En guide for å finne finans- og bankjobber online

efinancialcareers er en verdifull online ressurs for jobber innen finans, bank, regnskap og forsikring. Nettstedet tilbyr et bredt spekter av nyheter, guider, stillingsannonser og informasjon kandidater leter etter i sitt økonomiske karrieresøk.

Her er en lenke til deres hjemmeside -> //www.efinancialcareers.com/

efinancialcareers guide

Hvordan bruke økonomiske karrierer

Den beste måten å bruke nettstedet for e-økonomiske karrierer er å opprette en profil og fylle ut den med så mye informasjon som mulig. Last deretter opp CV og følgebrev slik at du raskt kan søke på jobber.

Det er en filterfunksjon for jobbsøk som lar deg lete etter jobbmuligheter basert på plassering og et bredt spekter av andre kriterier, inkludert selskap, sektor, stillingstittel og ferdigheter.

Det er viktig å regelmessig sjekke nettstedet og registrere seg for distribusjonslisten hvis du vil holde deg oppdatert.

Hvorfor bruke økonomikarrierer

De viktigste grunnene til å bruke nettstedet efinancialcareers, eller lignende nettsteder, er:

 • Jobbsøking
 • Nyheter og bransjeoppdateringer
 • Karriereråd
 • Støtte for CV og følgebrev

Hvordan du kan fremme din økonomiske karriere

I tillegg til å bruke alle de fantastiske ressursene på økonomikarrierer, anbefaler vi også at du øker ditt CV med tekniske ferdigheter og kunnskaper som du lærte her på Finance.

Hos Finance er vi på oppdrag for å hjelpe deg med å fremme karrieren din i finanssektoren. Det betyr at vi gir deg alle virkelige verktøy og opplæring du trenger for å bli en finansanalytiker i verdensklasse. Basert på flere tiår med førstehånds erfaring med opplæring av nyansettelser i globale investeringsbanker, har vi designet kurs som simulerer opplæringen du vil motta som ny analytiker eller tilknyttet.

Analytikeren Trifecta®

Hvis du planlegger å søke om mange jobber på nettstedet efinancialcareers, er det viktig å forstå hva arbeidsgivere leter etter. Hos Finance lærer vi en unik metode, kalt The Analyst Trifecta, som legger like stor vekt på tre viktige deler av å være finansanalytiker:

 • Analytics
 • Presentasjon
 • Myke ferdigheter

For å lære mer, kan du utforske vår gratis guide om hvordan du kan være en finansanalytiker i verdensklasse. Analyst Trifecta®-veiledningen. Den ultimate guiden om hvordan du kan være en finansanalytiker i verdensklasse. Vil du være en finansanalytiker i verdensklasse? Ønsker du å følge bransjeledende beste praksis og skille deg ut fra mengden? Prosessen vår, kalt The Analyst Trifecta®, består av analyse, presentasjon og myke ferdigheter.

hvordan være en god finansanalytikerAnalyst Trifecta®-veiledningen Den ultimate guiden om hvordan du kan være en finansanalytiker i verdensklasse. Vil du være en finansanalytiker i verdensklasse? Ønsker du å følge bransjeledende beste praksis og skille deg ut fra mengden? Prosessen vår, kalt The Analyst Trifecta®, består av analyse, presentasjon og myke ferdigheter

Flere finansielle karriere artikler

Vi håper dette har vært en nyttig guide om hvordan nettsiden efinancialcareers kan hjelpe deg med å få jobben du leter etter. I tillegg kan disse gratis ressursene fra finans også være til stor hjelp for å utvide din kunnskap og fremme karrieren din:

 • Finansielle modelleringsselskaper Finansielle modelleringsopplæringsselskaper Hvem er de beste opplæringsselskapene for finansiell modellering i verden? Vi sammenligner økonomi, WSP, BIWS, TTS og de beste finansielle modelleringsselskapene for opplæring. Det er bare noen få utvalgte selskaper som er "rene" finansielle modelleringsbedrifter.
 • Karriereressurser Karrierer Søk på Finance's bibliotek for karriereressurser. Vi har samlet de viktigste karriereressursene for enhver jobb innen bedriftsøkonomi. Fra prep til intervju til CV og stillingsbeskrivelser, vi har dekket deg for å få drømmejobben din. Utforsk guider, maler og et bredt utvalg av gratis ressurser og verktøy
 • Fortsett og følgebrev Fortsett Følg bransjens retningslinjer og beste praksis når du sender inn følgebrevet og CV til en bedriftsfinansieringsjobb. Last ned CV og følgebrevmaler for å bli klargjort for jobbsøknaden din. Disse CV-ene er designet for å gi deg det beste bildet av å bli valgt til et intervju
 • Intervjuguider Intervjuer Ace ditt neste intervju! Ta en titt på Finance's intervjuguider med de vanligste spørsmålene og de beste svarene for enhver stilling innen corporate finance. Intervju spørsmål og svar for økonomi, regnskap, investeringsbank, aksjeforskning, kommersiell bank, FP&A, mer! Gratis guider og øvelser for å få tak i intervjuet ditt
 • Interaktivt karrierekart

Siste innlegg