Liste over topp 10 private aksjeselskaper - Møt de største i bransjen

Private Equity (PE) Karriereprofil for Private Equity Private analytikere og tilknyttede selskaper utfører lignende arbeid som i investeringsbank. Jobben inkluderer økonomisk modellering, verdsettelse, lange timer og høy lønn. Private equity (PE) er en vanlig karriereutvikling for investeringsbankfolk (IB). Analytikere i IB drømmer ofte om å "oppgradere" til kjøpesiden, er en aktivaklasse og investeringsstil som består i å kjøpe en eierandel i driftsselskaper som er private - ikke børsnoterte. Vanlige strategier innen PE inkluderer leveraged buyouts Leveraged Buyout (LBO) En leveraged buyout (LBO) er en transaksjon der en virksomhet erverves med gjeld som hovedkilde for vederlag.En LBO-transaksjon skjer vanligvis når et private equity-selskap (PE) låner så mye de kan fra en rekke långivere (opptil 70-80% av kjøpesummen) for å oppnå en internrenteavkastning> 20% (LBO), venturekapital, vekstkapital, nødlidende investeringer og mellometasje. Vanligvis ser et PE-firma etter selskaper som er undervurdert, slik at det å skaffe selskapet vil skape verdi for PE-firmaet. Alternativt vil et PE-firma se etter et målfirma som vil synergisere med sin nåværende virksomhet for å skape verdi. I denne artikkelen finner du en liste over de 10 beste private equity-selskapene i verden.slik at anskaffelse av selskapet vil skape verdi for PE-firmaet. Alternativt vil et PE-firma se etter et målfirma som vil synergisere med sin nåværende virksomhet for å skape verdi. I denne artikkelen finner du en liste over de 10 beste private equity-selskapene i verden.slik at anskaffelse av selskapet vil skape verdi for PE-firmaet. Alternativt vil et PE-firma se etter et målfirma som vil synergisere med sin nåværende virksomhet for å skape verdi. I denne artikkelen finner du en liste over de 10 beste private equity-selskapene i verden.

PE-selskaper skaffer store mengder kapital (egenkapital og gjeld) for å kjøpe selskaper, holde dem i en periode, og selger dem vanligvis som en "exit-strategi". Den totale innsamlede kapitalen er hvordan vi har rangert de ti største private equity-selskapene i verden.

topp 10 private equity selskaper

Hvem er de 10 beste private equity-selskapene i verden?

(Topp 10 PE-selskaper sortert etter samlet kapital - fra Wikipedia)

 1. The Carlyle Group - Washington DC
 2. Kohlberg Kravis Roberts (KKR) - New York City
 3. The Blackstone Group - New York City
 4. Apollo Global Management - New York City
 5. TPG - Fort Worth
 6. CVC Capital Partners - Luxembourg
 7. General Atlantic - New York City
 8. Ares Management - Los Angeles
 9. Clayton Dubilier & Rice - New York City
 10. Advent International - Boston

Hvordan bli ansatt av et PE-firma

Folk går vanligvis inn i private equity fra investment banking Investment Banking Career Path Investment banking karriereveiledning - planlegg din IB karrierevei. Lær om lønn til investeringsbank, hvordan bli ansatt og hva du skal gjøre etter en karriere i IB. Investeringsbankdivisjonen (IBD) hjelper myndigheter, selskaper og institusjoner med å skaffe kapital og fullføre fusjoner og oppkjøp (M&A). , ettersom bankfolk jobber tett med PE-firmaer om de fleste av deres avtaler, så er det rett og slett en veldig logisk måte å komme inn i bransjen på.

For mer informasjon om hvordan du kan bryte deg inn i private equity, sjekk ut vårt Interactive Career Map, samt våre økonomiske modellerings- og verdsettelseskurs som kreves ferdighetssett for jobben.

Ferdigheter i egenkapital

For analytikere og tilknyttede selskaper i private equity er det nødvendige ferdighetssettet mye som for investeringsbank - mye og mye økonomisk modellering Hva er finansiell modellering Finansiell modellering utføres i Excel for å forutsi et selskaps økonomiske resultater. Oversikt over hva som er økonomisk modellering, hvordan og hvorfor bygge en modell. og presentasjon. Arbeidet kan kategoriseres i to typer oppgaver: (1) arbeide med transaksjoner og (2) administrere porteføljeselskaper.

Når man arbeider med transaksjoner, er analytikere og tilknyttede selskaper ansvarlige for å bygge en finansiell modell for verdsettelsesformål, og for å utarbeide transaksjonsdokumenter som Letter of Intent (LOI) eller en Definitiv kjøpsavtale Definitiv kjøpsavtale A Definitive Purchase Agreement (DPA) er en juridisk dokument som registrerer vilkårene mellom to selskaper som inngår avtale om fusjon, oppkjøp, frasalg, joint venture eller en eller annen form for strategisk allianse. Det er en gjensidig bindende kontrakt.

Når man administrerer porteføljeselskaper, innebærer arbeidet økonomisk analyse, måling av ytelse, økonomisk planlegging og tett samarbeid med selskapets økonomidirektør Hva gjør en finansdirektør Hva gjør en finansdirektør - CFOs jobb er å optimalisere selskapets økonomiske resultater, inkludert: rapportering, likviditet og avkastning. Innenfor å optimalisere driftseffektiviteten til virksomheten.

private equity-modell

Kilde: Finansielle modelleringsmaler.

Tilleggsressurser

Dette har vært Finance sin guide til de 10 beste private equity-selskapene. For å fortsette å lære og fremme karrieren din, anbefaler vi å sjekke ut disse ekstra ressursene:

 • Karrierevei for private equity karriereveiledning til private equity-jobber Denne karriereveiledningen for private equity-jobber gir all informasjon du trenger å vite - stillinger, lønn, titler, ferdigheter, progresjon og mye mer. Private equity-selskaper er investeringsforvaltningsselskaper som kjøper private virksomheter ved å samle kapital gitt fra enkeltpersoner med høy formue (HNWI) og institusjonelle investorer.
 • LBO-modell LBO-modell En LBO-modell er bygget i Excel for å evaluere en leveraged buyout (LBO) -transaksjon, anskaffelse av et selskap finansiert med en betydelig gjeld.
 • DCF-modell DCF-modellopplæring Gratis guide En DCF-modell er en bestemt type finansmodell som brukes til å verdsette en virksomhet. Modellen er rett og slett en prognose for et selskaps unlevered gratis kontantstrøm
 • Metoder for verdsettelse av privat selskap Privatbedriftsvurdering 3 teknikker for verdsettelse av privat selskap - lær hvordan du verdsetter en bedrift selv om den er privat og med begrenset informasjon. Denne guiden gir eksempler, inkludert sammenlignbar selskapsanalyse, diskontert kontantstrømanalyse og den første Chicago-metoden. Lær hvordan fagfolk verdsetter en bedrift

Siste innlegg