Autosum Excel - Skriv inn ALT = Snarvei for raskt å summere i Excel

Autosum Excel-funksjonen er tilgjengelig ved å skrive ALT + = -tegnet i et regneark, og det vil automatisk opprette en formel for å summere alle tallene i et kontinuerlig område. Denne funksjonen er en fin måte å øke hastigheten på din økonomiske analyse. Det lar deg enkelt legge opp en serie tall enten vertikalt eller horisontalt uten å måtte bruke musen eller til og med piltastene på tastaturet!

For en finansanalytiker Veiledning for å bli finansanalytiker Hvordan bli finansanalytiker. Følg Finance-guiden om nettverk, CV, intervjuer, økonomiske modelleringsferdigheter og mer. Vi har hjulpet tusenvis av mennesker med å bli finansanalytikere gjennom årene og vet nøyaktig hva som skal til. å utføre beregninger hele dagen, til og med en liten økning i hastighet for en funksjon kan gi mye tid spart i løpet av en dag, en uke eller et år.

I bransjer som investeringsbank Investment Banking Investment banking er divisjonen av en bank eller finansinstitusjon som betjener myndigheter, selskaper og institusjoner ved å gi rådgivningstjenester (kapitalinnsamling) og fusjoner og oppkjøp (M&A). Investeringsbanker fungerer som mellomledd, Investment Banking Investment banking er divisjonen av en bank eller finansinstitusjon som betjener myndigheter, selskaper og institusjoner ved å tilby rådgivningstjenester (kapitalinnsamling) og fusjoner og oppkjøp (M&A). Investeringsbanker fungerer som mellomledd hurtigtaster som Autosum Excel er kritiske,og analytikere forventes å kjenne dem alle utenat (se guiden vår om hvordan du får en jobb Hvordan få en jobb i investeringsbank? Denne guiden vil skissere hvordan du får en jobb i investeringsbank ved hjelp av de tre beste taktikkene: nettverk og gjenoppta , intervjuforberedelse og tekniske ferdigheter i investeringsbank).

Hvordan Autosum Excel fungerer

Autosum Excel-snarveien er veldig enkel - skriv bare to nøkler:

ALT =

Trinn 1: plasser markøren under kolonnen med tall du vil summere (eller til venstre for tallraden du vil summere).

Trinn 2: Hold nede Alt- tasten og trykk deretter på = = tegnet mens du fortsatt holder Alt.

Trinn 3: Trykk på Enter.

Eksempel på Autosum Excel-funksjonen

Her er to skjermbilder av Autosum Excel-snarveien i aksjon.

Det første eksemplet viser at Autosum-formelen brukes i en vertikal serie med tall, og det andre eksemplet viser formelen som brukes på en horisontal tallrekke.

Det er viktig å plassere markøren på riktig sted før du trykker “ Alt = ”.

Se eksemplet på Excel-skjermbilder nedenfor:

Autosum Excel-funksjon

Eksempel på autosum Excel

Last ned gratis malen

Skriv inn navn og e-post i skjemaet nedenfor og last ned gratis malen nå!

Flere Excel-guider

Takk for at du leser denne økonomiguiden for å bruke Autosum Excel-snarveien for å få raskere finansanalytikerarbeid i regneark. For å fortsette å lære og fremme karrieren din, anbefaler Finance disse ekstra ressursene på det sterkeste:

  • Excel for dummies Excel for nybegynnere Denne Excel for nybegynnerveiledningen lærer deg alt du trenger å vite om Excel-regneark og formler for å utføre økonomisk analyse. Se videoen og lær alt en nybegynner trenger å vite fra hva som er Excel, til hvorfor bruker vi, og hva er de viktigste hurtigtastene, funksjonene og formlene
  • Indeks- og matchfunksjoner Index Match Formula Å kombinere INDEX- og MATCH-funksjoner er en kraftigere oppslagsformel enn VLOOKUP. Lær hvordan du bruker INDEX MATCH i denne Excel-opplæringen. Indeks returnerer verdien av en celle i en tabell basert på kolonne og radnummer, og Match returnerer posisjonen til en celle i en rad eller kolonne. Lær hvordan du gjør det i denne veiledningen
  • Excel-snarveiliste Excel-snarveier PC Mac Excel-snarveier - Liste over de viktigste og vanligste MS Excel-snarveiene for PC- og Mac-brukere, økonomi, regnskapsyrker. Tastatursnarveier gir deg raskere modellering og sparer tid. Lær redigering, formatering, navigering, bånd, lim inn spesial, data manipulering, formel og celle redigering, og andre mangler
  • Viktige Excel-formler Excel-formler Cheat Sheet Finance's Excel-formler jukseark gir deg alle de viktigste formlene for å utføre økonomisk analyse og modellering i Excel-regneark. Hvis du vil bli en mester i Excel-analyse og ekspert på å bygge økonomiske modeller, har du kommet til rett sted.
  • Gratis online kurs

Siste innlegg