GPA på CV - Veiledning, eksempel når GPA skal avrundes

I økonomi Finansdefinisjon Finans er definert som forvaltning av penger og inkluderer aktiviteter som investering, lån, utlån, budsjettering, sparing og prognoser. Det er tre hovedtyper av økonomi: (1) personlig, (2) bedrift og (3) offentlig / offentlig myndighet. , hvis gjennomsnittlig karakter (GPA) er 3,5 eller høyere, bør du ta det med i CV-en. Last ned CV og følgebrevmaler for å bli klargjort for jobbsøknaden din. Disse CV-ene er designet for å gi deg det beste bildet av å bli valgt til et intervju - ellers, la det være utenfor. Hvis hoved GPA er høyere enn total GPA, bør du også inkludere det (eller i stedet for total GPA). I tillegg kan du lure påkan du avrunde GPA på CV? Det korte svaret er ja, men bare til en desimal (f.eks. 3,49 avrundet opp til 3,5). Denne guiden vil dekke alt du vil vite om GPA på CV.

GPA på CV

Eksempel på GPA på CV

Som nevnt ovenfor, hvis din GPA er 3,5 eller høyere, bør du definitivt ta den med i CV-en din og i jobbsøknaden. Rekruttering og søk Rekruttering og jobbsøking for karriere innen bedriftsøkonomi krever betydelig forberedelse. Guidene våre hjelper deg med å lande jobben du leter etter og skiller seg ut fra konkurrentene. For investeringsbank, aksjeforskning, bedriftsutvikling, FP&A, treasury og andre finansielle rekrutteringsprogrammer, jobbsøk. Hvis du har gått ut av skolen i mer enn 10 år, kan du mest sannsynlig slippe det fra CV-en, siden arbeidserfaringen din sannsynligvis er langt viktigere enn karakterene dine på universitetet.

Nedenfor er et eksempel på hvordan du inkluderer karakterkarakteren:

Dartmouth College | Hannover, NH

Bachelor of Arts, hovedfag i økonomi

  • Kumulativ GPA: 3,8 / 4,0
  • Varsity Sport - startende på varsity-idrettslaget alle fire årene; 20+ timer per uke
  • President, Investment Club - ansvarlig for økonomisk modellering Hva er finansiell modellering Finansiell modellering utføres i Excel for å forutsi selskapets økonomiske resultater. Oversikt over hva som er økonomisk modellering, hvordan og hvorfor bygge en modell. og analyse

Kan du avrunde GPA?

Mange studenter spør, kan du avrunde GPA eller bør du avrunde GPA på CV-en, og svaret (generelt) er ja. Vær imidlertid forsiktig med å bare runde opp til en desimal. Nedenfor er en liste over eksempler på når du trygt kan runde GPA opp - eller ikke.

Eksempler:

  • Kan jeg runde en 3,49 GPA til en 3,5? Ja - dette er et eksempel på akseptabel avrunding siden den er til en desimal
  • Kan jeg runde en 3,43 GPA til en 3,5? Nei - dette tallet vil faktisk rundes ned til 3,4. I stedet bør du vurdere å legge den til 3.43.
  • Kan jeg runde en 3,99 GPA til en 4,0? Nei - Det er fordi 4.0 GPA er reservert for en "perfekt" GPA, noe som betyr at den ikke er avrundet og virkelig 4,0.

Eksempler på hvordan du avrunder GPA på CV

Nedenfor er en tabell som viser eksempler når du skal avrunde og når du skal avrunde GPA. Som du kan se i tabellen, begynner du med den beregnede GPA (ta gjennomsnittet av alle kurs) og deretter tar du noen “handlinger” (for eksempel å avrunde GPA opp eller ned) for å komme til din GPA. Merk: dette rådet er spesielt for finanspersoner .

Tabell: Hvordan avrunde GPA på CV

Tilleggsressurser

Takk for at du tok deg tid til å lese Finance-guiden om beregning av CV-en din. For å hjelpe deg med å skille deg ut fra konkurrentene i et overfylt marked, ta Finance's Financial Modelling and Valuation Analyst (FMVA) TM -sertifisering FMVA®-sertifisering Bli med på 350 600 studenter som jobber for selskaper som Amazon, JP Morgan og Ferrari og lær jobbspesifikke ferdigheter arbeidsgivere i økonomi ønsker at deres nye ansettelser skal ha.

Disse ressursene vil være nyttige for å perfeksjonere ditt CV:

  • Investeringsbank CV-mal Investeringsbank CV CV Investeringsbank CV-mal. Lær hvordan du skriver et CV for investeringsbank (Analyst eller Associate) med Finance gratis guide og CV-mal. IB-CV er unikt. Det er viktig å skreddersy CV-en din til bransjestandarden for å unngå å bli umiddelbart slettet
  • Gratis økonomi- og regnskapskurs
  • Typer av økonomiske modeller Typer av økonomiske modeller De vanligste typene av økonomiske modeller inkluderer: 3 uttalelsesmodell, DCF-modell, M & A-modell, LBO-modell, budsjettmodell. Oppdag de 10 beste typene
  • Lønnsguider Kompensasjon og lønnsguider for jobber innen bedriftsfinansiering, investeringsbank, aksjeforskning, FP&A, regnskap, kommersiell bank, FMVA-kandidater,

Siste innlegg