Mal for personlig årsregnskap - Last ned gratis Excel-mal

Denne malen for personlig regnskap er et flott verktøy for å holde rede på dine personlige eiendeler, forpliktelser, inntekter og utgifter.

Slik ser utkastet til personlig årsregnskap ut:

Skjermbilde av mal for personlig finansregnskap

Last ned gratis malen

Skriv inn navn og e-post i skjemaet nedenfor og last ned gratis malen nå!

En personlig finansregnskap er et dokument eller et sett med dokumenter som skisserer den enkeltes økonomiske stilling på et gitt tidspunkt. Den er vanligvis sammensatt av to seksjoner - en balanseavdeling og en inntektsflytseksjon. Selv om en person kan bruke mer komplekse personlige regnskaper, vil denne artikkelen fokusere på en enkel versjon. Formatet skissert i denne artikkelen er et godt utgangspunkt for enkeltpersoner som ikke har begynt å bruke personlige regnskaper for å registrere sin personlige økonomi.

Hvorfor bruke en personlig årsregnskap?

En personlig finansregnskap kan være et veldig verdifullt verktøy for å planlegge økonomien. Det er vanligvis målrettet og kan hjelpe en person til å nå sine økonomiske mål, spesielt for unge fagpersoner som kommer inn i arbeidsstyrken for første gang. De fleste av disse menneskene er nye innen økonomiplanlegging, og en enkel personlig finansregnskap er et enkelt sted å starte.

Flere gratis maler

For flere ressurser, sjekk ut biblioteket for forretningsmaler for å laste ned mange gratis Excel-modeller, PowerPoint-presentasjoner og Word-dokumentmaler.

  • Excel-modelleringsmaler Excel- og økonomiske modellmaler Last ned gratis finansielle modellmaler - Finans regnearkbibliotek inneholder en finansiell modellmal med tre uttalelser, DCF-modell, gjeldsplan, avskrivningsplan, kapitalutgifter, renter, budsjetter, utgifter, prognoser, diagrammer, grafer, tidsplaner , verdivurdering, sammenlignbar bedriftsanalyse, flere Excel-maler
  • PowerPoint-presentasjonsmaler
  • Maler for transaksjonsdokumenter Gratis forretningsmaler du kan bruke i ditt personlige eller profesjonelle liv. Maler inkluderer Excel, Word og PowerPoint. Disse kan brukes til transaksjoner, juridisk, økonomisk modellering, økonomisk analyse, forretningsplanlegging og forretningsanalyse.

Siste innlegg