Toppbanker i Canada - Veiledning og bransjeoversikt, Topp 10 banker

Banker i Canada inkluderer 29 innenlandske banker, 24 utenlandske datterselskaper, 27 utenlandske bankkontorer med full service og 3 utenlandske banker. I følge Moody's er utsiktene for Canadas banksystem negativt på grunn av den forventede reduksjonen i statlig støtte til store innenlandske banker.

Det kanadiske banksystemet er et konservativt system som består av fem hovedkategorier. De er:

  • Charterte banker
  • Tillits- og låneselskaper
  • Kooperativ kredittbevegelse
  • Livsforsikringsselskaper
  • Verdipapirhandlere

For alle som vurderer en karriere innen bankvirksomhet i Canada, er denne listen over toppbanker i Canada en nyttig guide om hvor du skal begynne. For å lære mer, se våre lister over finansinstitusjoner. Vi har lister over de viktigste finansselskapene, bankene, institusjonene, regnskapsbyråene og selskapene i bransjen. Bla gjennom disse guidene for å forberede deg på en karriere innen finansielle tjenester og start nettverk i dag for å få fart på karrieren din.

topp banker i Canada

De beste bankene i Canada er:

Bank of Montreal

Bank of Montreal ble grunnlagt i 1817 og er en av de fem største bankene i Canada. Banken har for tiden 45 234 ansatte og betjener rundt 12 millioner kunder. Det tilbyr detaljhandelbank, formuestyring og investeringsbankprodukter og -tjenester.

Fra og med 2016 var bankens totale inntekt 15 574 millioner dollar og forvaltningskapitalen var 548 milliarder dollar.

Bank of Nova Scotia (Scotiabank)

Scotiabank ble etablert i 1832 og har hovedkontor i Toronto i provinsen Ontario. Banken driver personlig og kommersiell bankvirksomhet, formuesforvaltning og bedrifts- og investeringsbank.

Scotiabank har i dag rundt 90 000 personer og betjener 23 millioner kunder i 55 land. I 2016 utgjorde den totale inntekten 20,76 milliarder dollar, og forvaltningskapitalen nådde 714,4 milliarder dollar.

Canadian Imperial Bank of Commerce (CIBC)

CIBC ble grunnlagt i 1867 og har hovedkontor i Toronto. Banken opererer gjennom tre strategiske forretningsenheter: Retail, Business Banking, Wealth Management og Capital Markets.

CIBC er den tredje sterkeste banken i verden, ifølge magasinet Bloomberg Markets. Den er til stede i USA, Karibia, Asia og Europa.

Banken har i dag 43 213 ansatte. I 2016 rapporterte banken en samlet inntekt på 12 milliarder dollar og en forvaltningskapital på 400 milliarder dollar.

Royal Bank of Canada (RBC)

Royal Bank of Canada ble grunnlagt i Toronto og ble grunnlagt i 1864. RBC tilbyr tjenester gjennom fem segmenter: personlig og kommersiell bankvirksomhet, formuesforvaltning, forsikring, investor- og statskassetjenester og kapitalmarkeder. Banken har i dag rundt 78 000 ansatte og betjener 16 millioner kunder.

Fra og med 2016 var bankens totale inntekt 28 milliarder dollar, og forvaltningskapitalen var 1,2 billioner dollar.

Toronto-Dominion Bank (TD)

Toronto-Dominion Bank ble etablert i 1955 og tilbyr personlige og kommersielle bankprodukter og tjenester i Canada, USA og flere andre land. Banken sysselsetter 85 000 personer og betjener 11 millioner kunder gjennom sine 1150 filialer.

I 2016 utgjorde bankens totale inntekt 6.375 millioner dollar, og forvaltningskapitalen nådde 938 milliarder dollar.

National Bank of Canada

National Bank of Canada ble grunnlagt i 1859 og tilbyr personlig bank, kommersiell bank, forsikring og betalingsløsninger og tjenester. Banken har hovedkontor i Montreal og har i dag 22 000 ansatte og betjener 2,4 millioner kunder gjennom sine 450 filialer.

Fra og med 2016 var bankens totale inntekt US $ 4.650 millioner og forvaltningskapitalen var US $ 185 milliarder.

Desjardins Group

Desjardins Group ble etablert i 1900 og er den største av samarbeidsbankene i Canada. Desjardins betjener mer enn syv millioner medlemmer og kunder og er aktiv i 30 land. Den opererer gjennom fire forretningssegmenter: Formuesforvaltning og livs- og helseforsikring, Eiendoms- og havariforsikring, Personlige tjenester og Virksomhetstjenester.

Gruppen er til stede i Quebec og Ontario. I 2016 posterte den en nettoinntekt på USD 1 411 millioner og rapporterte en samlet eiendel på 205 milliarder dollar.

HSBC Bank of Canada

HSBC Bank of Canada har hovedkontor i Vancouver og er et datterselskap av HSBC Holding PLC. Innlemmet i 1981, opererer det gjennom tre forretningssegmenter: Commercial Banking, Global Banking and Markets, og Retail Banking and Wealth Management. Det sysselsetter rundt 6000 ansatte og er den syvende største av bankene i Canada.

Fra og med 2016 utgjorde bankens totale inntekt 59836 millioner dollar, og forvaltningskapitalen nådde 2.374,9 milliarder dollar.

Laurentian Bank of Canada

Laurentian Bank of Canada ble etablert i 1846 og har hovedkontor i Montreal. Banken betjener enkeltpersoner, små og mellomstore bedrifter og uavhengige rådgivere. Det tilbyr investeringsprodukter, inkludert fastrenteinvesteringer, indekserte investeringer, aksjefond, systematiske spareplaner, pensjonsplaneringsplaner, registrerte planer og garanterte investeringssertifikater.

Per 31. oktober 2016 hadde de 145 avdelinger med kontorer i British Columbia, Alberta, Nova Scotia, Newfoundland, Ontario og Quebec. I 2016 posterte banken en samlet inntekt på USD 729,59 millioner og rapporterte en samlet eiendel på USD 34,244 millioner.

Kanadiske vestlige banken

Canadian Western Bank ble grunnlagt i 1988 og representerer den eneste Schedule 1-banken i Canada som spesialiserer seg på kommersiell bankvirksomhet i midten. Banken har hovedkontor i Edmonton og opererer vest i Canada og tilbyr pantelån, lån, personlige kontoer, investeringsprodukter, forretningskontoer, utlån for små bedrifter, forsikring og kredittkorttjenester.

Banken har rundt 2000 ansatte og driver 42 filialer. Fra og med 2016 var bankens totale inntekt 465,82 millioner dollar, og forvaltningskapitalen var 20,083 millioner dollar.

Karrierer innen investeringsbank

For å bryte inn i investeringsbank, jobber Bla gjennom stillingsbeskrivelser: krav og ferdigheter for stillingsannonser i investeringsbank, aksjeforskning, statskasse, FP&A, bedriftsøkonomi, regnskap og andre finansområder. Disse stillingsbeskrivelsene er samlet ved å ta de vanligste lister over ferdigheter, krav, utdannelse, erfaring og annet. Det er flere viktige ting å fokusere på. Disse inkluderer nettverk, gjenoppta mal for gjenoppta investeringsbank Fortsett. Lær hvordan du skriver et CV for investeringsbank (Analyst eller Associate) med Finance gratis guide og CV-mal. IB-CV er unikt. Det er viktig å skreddersy CV-en din til bransjestandarden for å unngå å bli umiddelbart slettet, erfaring,og økonomiske modelleringsevner Finansielle modelleringsevner Lær de 10 viktigste økonomiske modelleringsevnene og hva som kreves for å være gode på økonomisk modellering i Excel. De viktigste ferdighetene: regnskap. For å lære mer, utforsk vårt interaktive karrierekart….

For bankkarrierer vil du ha en betydelig fordel over konkurrentene med våre økonomiske modelleringskurs.

Tilleggsressurser

Dette har vært Finance guide til de beste bankene i Canada. For alle som leter etter en karriere innen bank, er denne listen et flott sted å starte nettverket ditt. I tillegg til nettverksbygging kan en legitimasjon som Finance's Financial Modelling and Valuation Analyst (FMVA) FMVA®-sertifisering Bli med på 350 600 studenter som jobber for selskaper som Amazon, JP Morgan og Ferrari-programmet, kan skille deg fra konkurransen. Se også disse tilleggsressursene:

  • Toppbanker i USA Toppbanker i USA Ifølge US Federal Deposit Insurance Corporation var det 6 799 FDIC-forsikrede forretningsbanker i USA per februar 2014. Landets sentralbank er Federal Reserve Bank, som ble til etter gjennomføringen av Federal Reserve Act i 1913
  • Topp 100 investeringsbanker i verden Bedrifter Lister over de viktigste aktørene innen bedriftsfinansiering. Vi har lister over de viktigste finansselskapene, bankene, institusjonene, regnskapsbyråene og selskapene i bransjen. Bla gjennom disse guidene for å forberede deg på en karriere innen finansielle tjenester og start nettverk i dag for å få fart på karrieren din
  • Investeringsbankintervju spørsmål Intervjuer Ace ditt neste intervju! Ta en titt på Finance's intervjuguider med de vanligste spørsmålene og de beste svarene for enhver stilling innen corporate finance. Intervju spørsmål og svar for økonomi, regnskap, investeringsbank, aksjeforskning, kommersiell bank, FP&A, mer! Gratis guider og øvelser for å få tak i intervjuet ditt
  • Gå meg gjennom en DCF Gå meg gjennom en DCF Spørsmålet, gå meg gjennom en DCF-analyse er vanlig i investeringsbankintervjuer. Lær hvordan du får tak i spørsmålet med Finance sin detaljerte svarveiledning. Bygg en 5-årsprognose over uberørt fri kontantstrøm, beregne en terminalverdi og diskonter alle disse kontantstrømmene til nåverdien ved hjelp av WACC.
  • Finansiell modelleringsguide Gratis finansiell modelleringsveiledning Denne økonomiske modelleringsveiledningen dekker Excel-tips og beste praksis om antakelser, drivere, prognoser, kobling av de tre uttalelsene, DCF-analyse, mer

Siste innlegg