Gross Gaming Revenue (GGR) - Oversikt, formel, regnskap

Brutto spillinntekter (GGR), også kalt spillutbytte, er en viktig beregning som brukes av spill- og bettingbedrifter. Det gjenspeiler forskjellen mellom hvor mye penger spillere satser minus beløpet de vinner. Det er viktig å merke seg at brutto spillinntekter tilsvarer “salgsinntekter Salgsinntekter er inntektene selskapet mottar fra salg av varer eller levering av tjenester. I regnskap kan begrepene "salg" og "inntekt" brukes, og blir ofte brukt om hverandre, for å bety det samme. Inntekt betyr ikke nødvendigvis mottatt kontanter. ”Eller” inntekt ”- ikke“ fortjeneste ”eller“ inntjening ”.

Formel for brutto spillinntekter

Formelen for beregning av brutto spillinntekt er følgende:

Brutto spillinntekter

Hvor:

  • Satset beløp refererer til mengden penger som samles inn fra pengespill og / eller spilltransaksjoner
  • Vinnende utbetalinger refererer til hvor mye penger som er utbetalt til kunder for å vinne

Rask oppsummering:

  • Brutto spillinntekter (GGR) er en viktig beregning som brukes av spill- og bettingbedrifter. Det representerer forskjellen mellom innsatsbeløpet minus beløpet du har vunnet.
  • GGR-margin måler brutto spillinntekter i prosent av beløpet som satses.
  • Det er ikke atypisk for spill- og tippeselskaper å rapportere en salgskostnad på null.

Brutto spillinntektsmargin

Brutto spillinntekter (GGR) beregnes med brutto spillinntekter i prosent av beløpet som satses. Vanligvis er GGR-marginen stabil, med små avvik på grunn av en spillers dyktighet / flaks. GGR-marginen beregnes som følger:

GGR Margin - Formel

En høyere GGR-margin er alltid ønskelig, da det indikerer at selskapet beholder mer penger i forhold til innsatsen.

Imidlertid er GGR-marginen for bransjen vanligvis i lav-til-midten tenårene på grunn av virksomhetens art. Bedrifter må stimulere spillerne til å satse, og de gjør det ved å tilby høye utbetalingsprosent.

Praktisk eksempel

John forventer legalisering av online sportsspill i USA, og ønsker å starte et online spill- og spillnettsted. På grunn av å ha begrenset kapital er kapital kapital alt som øker ens evne til å generere verdi. Den kan brukes til å øke verdien i et bredt spekter av kategorier, for eksempel økonomisk, sosial, fysisk, intellektuell, etc. I næringsliv og økonomi er de to vanligste typene kapital økonomisk og menneskelig. , han er i utgangspunktet bare i stand til å introdusere en type spill på nettsiden sin. John så på andre selskaper og samlet informasjonen nedenfor. Forutsatt at populariteten for hvert spill vil være den samme på nettstedet hans (som i, vil den totale innsatsen være identisk), hvilken type spill vil gi John den høyeste inntekten?

Eksempeldata

For å bestemme hvilken type spill som vil gi John den høyeste inntekten, kan vi bestemme GGR-marginen for hver.

Sportsspill: ($ 1,523,123 - $ 1,324,214 / $ 1,523,123) = 13,06%

Casinospill: ($ 950,123 - $ 877,656 / $ 950,123) = 7,63%

Sportsbetting gir en høyere GGR-margin og vil derfor gi større inntekter for John.

Brutto spillinntekter på en finansregnskap

Gambling- og tippeselskaper rapporterer vanligvis en salgskostnad på null på resultatregnskapet. Årsaken er at det ikke er noen varebeholdninger og / eller kostnader direkte knyttet til deres inntektsgenererende aktiviteter.

For eksempel begynte The Stars Group (TSE: TSGI) først nylig å rapportere inntektskostnadene, som består av spillavgift, prosessorkostnader og royalty. Tidligere ble disse linjepostene rapportert under salgs-, generelle og administrative utgifter SG&A SG&A inkluderer alle ikke-produksjonskostnader som selskapet har pådratt seg i en gitt periode. Dette inkluderer utgifter som husleie, reklame, markedsføring, regnskap, søksmål, reiser, måltider, lederlønn, bonuser og mer. Noen ganger kan det også omfatte avskrivningskostnader.

Som et resultat inkluderer mange spill- og tippeselskaper ikke en bruttofortjeneste i resultatregnskapet. Den typiske resultatregnskapet for et slikt selskap kan se slik ut:

GGR om en finansregnskap

Derfor er bruttofortjenestemarginen, beregnet som totalinntekt minus solgte varer (COGS), delt på totalinntekt, en beregning som sjelden brukes av spill- og tippeselskaper.

Flere ressurser

Finance er den offisielle leverandøren av Financial Modelling and Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-sertifisering Bli med på 350 600 studenter som jobber for selskaper som Amazon, JP Morgan og Ferrari-sertifiseringsprogram, designet for å forvandle alle til en verdensklasse finansanalytiker.

For å fortsette å lære og utvikle kunnskapen din om økonomisk analyse, anbefaler vi på det sterkeste de ekstra finansressursene nedenfor:

  • Bookie Bookie Bookie er slanguttrykket, eller kortversjon, for en bookmaker. Begrepet ser ut til å indikere at en bookmaker er et enkelt individ; det kan imidlertid representere en
  • Projiserende resultatregnskapslinjeprojektering Resultatregnskapslinjeposter Vi diskuterer de forskjellige metodene for å projisere resultatlinjeposter. Projiserende resultatregnskapslinjer begynner med salgsinntekter, deretter kostnad
  • Inntektsstrømmer Inntektsstrømmer Inntektsstrømmer er de forskjellige kildene som en bedrift tjener penger fra salg av varer eller levering av tjenester. Hvilke inntekter en virksomhet registrerer på sine kontoer, avhenger av aktivitetstypene virksomheten utfører. Se kategorier og eksempler
  • Toppbanker i Macau Toppbanker i Macau Det er 27 lisensierte banker i Macau, hvorav fire har hovedkontor i Macao SAR. Tradisjonelt har økonomien i Macau fokusert på gambling og gamblingrelaterte aktiviteter. I nyere tid har det imidlertid blitt et knutepunkt for kinesisk bankaktivitet

Siste innlegg