Excel Test - 20 spørsmål for å teste din Excel-kunnskap!

Denne Excel-testen er designet for å hjelpe deg med å vurdere din kunnskap om grunnleggende Excel-funksjoner og formler. Vi oppfordrer sterkt alle studenter som planlegger eller begynner på FMVA-sertifiseringsprogrammet FMVA®-sertifisering. Bli med på 350 600 studenter som jobber for selskaper som Amazon, JP Morgan og Ferrari, til å ta denne testen for å avgjøre om du må ta forutsetningen for Excel Crash. Kurs og Excel Modelling Fundamentals Course. Dette er også en nyttig ressurs for arbeidsgivere å undersøke den tekniske Excel-kunnskapen til kandidatene under et finansintervju eller for søkere som ønsker en Excel-praksisprøve .

Hvis du består denne testen med 80% eller mer (16 spørsmål eller mer), er det sannsynlig at du har ganske solid grunnleggende kunnskap om Excel!

Excel-testøvelse 20 spørsmål

Excel-spørsmål

(Merk: Spørsmål om Excel-hurtigtaster gjelder bare PC-brukere)

Mer om økonomi

Takk for at du besøkte Finance's Practice Test Center Test Center Dette testsenteret gir gratis evalueringer innen Excel, Finance og Accounting. Du kan bruke disse ressursene til å teste kunnskapen din og vurdere og ta Excel-testen.

Finance er den offisielle globale leverandøren av Financial Modelling and Valuation Analyst (FMVA) ™ -sertifiseringsprogrammet FMVA® Certification Bli med på 350 600 studenter som jobber for selskaper som Amazon, JP Morgan og Ferrari, designet for å forvandle alle til en finansanalytiker i verdensklasse . Registrer deg nå for å få ferdighetene du trenger for å ta karrieren din til neste nivå.

Siste innlegg

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found