Murstein og mørtel - definisjon, opprinnelse, aktuelle utfordringer

Murstein er det vanlige begrepet som brukes for å referere til en forhandler eller virksomhet som driver minst ett fysisk sted. Den refererer til materialet som ble brukt til å konstruere et fysisk sted, selv om selvfølgelig ikke alle fysiske steder er bygget med murstein og mørtel.

Murstein og mørtel

Hvorfor begrepet murstein og mørtel eksisterer

Uttrykket "murstein og mørtel", som angitt ovenfor, refererer primært til butikker eller andre virksomheter som har fysiske steder for salg av varer Forbrukerprodukter Forbrukerprodukter, også referert til som sluttvarer, er produkter som kjøpes av enkeltpersoner eller husholdninger for personlig bruk. bruk. Fra et markedsføringsperspektiv er det fire typer forbrukerprodukter, hver med forskjellige markedsføringshensyn. og tjenester. Det kan også referere til selskaper som eier lager, fabrikker eller andre rom for drift og lagring av varer.

Den vanlige bruken av begrepet kom med introduksjonen av internett og tilstedeværelsen av forhandlere som eksisterer rent online. Noen selskaper opererer helt online og tilbyr ingen ansikts-til-ansikt opplevelse og / eller uten en fysisk butikk eller noe sted. For å skille dem fra virksomheter som bare driver online, begynte uttrykket "murstein og mørtel" å bli brukt om selskaper som driver fysiske butikker og / eller kontorlokaler.

Nettbutikker mot murstein- og mørtelbutikker

Begge nettbutikker Introduksjon til e-handel E-handel refererer til kommersielle transaksjoner med varer eller tjenester som foregår over internett. I løpet av de siste årene har e-handel raskt utviklet seg til å bli en kombinasjon av online og offline detaljhandel, som er vertikalt integrert. Netthandelsselskaper selger forskjellige produkter og tjenester. Intro Guide og murstein- og mørtelbutikker står overfor hindringer når det gjelder å drive forretning. Hver type virksomhet står overfor sine egne utfordringer.

Nettforhandlere må være sikre på at nettstedet deres er attraktivt, velfungerende og brukervennlig. De må også gi måter for kunder å komme i kontakt med selskapet angående kundeservicerelaterte problemer.

Murstein- og mørtelbutikker, derimot, må tiltrekke seg kunder på en mye mer fysisk måte. Butikkens vindu viser og annonserer AIDA Model AIDA-modellen, som står for Attention, Interest, Desire, and Action, er en reklameeffektmodell som identifiserer stadiene som en person må være fengende. De må også være bekymret for å være lokalisert på et sted der det er høy fottrafikk - eller i det minste et sted som er praktisk for deres ideelle kunder å komme til - noe som gjør det lettere å trekke inn potensielle kjøpere. De pådrar seg også faste utgifter, som husleie og strøm, som nettbaserte virksomheter kan unngå.

Å tiltrekke mer oppmerksomhet til fysiske butikker

Netthandlere har ofte lettere for å tiltrekke seg kunder fordi det tar mindre innsats og tid å trekke dem inn. Salget på nettet fortsetter å vokse gjennom årene fordi kundene kan handle hjemmefra, 24 timer i døgnet.

Murstein- og mørtelbutikker må bruke flere triks for å lokke kunder til å forlate hjemmene sine og komme og handle i en fysisk butikk. Virkeligheten er at teknologi og internett også er avgjørende for suksessen til murstein- og mørtelbutikker i dagens verden. Butikker som tilbyr det nyeste innen teknologibaserte betalingssystemer Venmo Venmo er en peer-to-peer digital betalingstjeneste som lar folk sende og motta penger umiddelbart. Det startet som et betalingssystem gjennom tekstmeldinger, og utnyttet muligheten til å bruke plattformen som et sosialt nettverk der venner og familie kan koble til. , bestillingsalternativer og nettsteder er vanligvis de som gir mest virksomhet. Forbrukere leter kontinuerlig etter enklere og raskere måter å handle og kjøpe de tingene de ønsker og trenger.

Murstein- og mørtelbutikker, selv om de ikke var så nødvendige som en gang, blomstrer fremdeles. Mens nettbutikker ser ut til å ta over, er det mange selskaper som tar tak i skiftende tider og opererer nå med både online og murstein- og mørtelalternativer.

Akkurat som mange murstein- og mørtelbutikker begynner å skape en online tilstedeværelse, utvider en rekke tidligere "bare internett" -bedrifter - inkludert Amazon og sengetøyfirmaet Boll and Branch - sin virksomhet til å omfatte murstein og mørtel i "den virkelige verden" . ” Forhandlernes kombinerte tilstedeværelse gir kundene bekvemmeligheten ved online shopping og også muligheten til å delta i ansikt til ansikt-interaksjon med virksomheten.

Relaterte målinger

Finance tilbyr Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-sertifisering Bli med på 350 600 studenter som jobber for selskaper som Amazon, JP Morgan og Ferrari-sertifiseringsprogram for de som ønsker å ta karrieren til neste nivå. For å fortsette å lære og fremme karrieren din, vil følgende finansressurser være nyttige:

  • Virksomhetssegment Forretningssegment Et forretningssegment er et underavsnitt av selskapets samlede virksomhet der det er en etablert egen produktlinje. Et forretningssegment kan være
  • E-handel forretningsmodeller e Commerce forretningsmodeller Det finnes et bredt spekter av forretningsmodeller for e-handel. Markedsplasser, forhandlere og merkevarer konkurrerer om virksomhet innen e-handel. Denne oversikten skisserer
  • Produsentens veiledende utsalgspris (MSRP) Produsentens veiledende utsalgspris (MSRP) Produsentens veiledende utsalgspris (MSRP) er prisen som produsenten anbefaler å selge produktet av forhandlere. MSRP generelt
  • Walmart Marketing Mix Walmart Marketing Mix Walmart er et drivkraft for en virksomhet, og en av dens viktigste styrker er markedsføringsmiksen. Å overleve i personmarkedet krever mer enn bare flaks

Siste innlegg