Profesjonell telefonsvarerhilsen - Eksempler på hva du skal si

En profesjonell hilsen til telefonsvarer er viktig i mange aspekter av en bedrift. I salg gjør det deg i stand til å svare riktig på henvendelser fra potensielle kunder og kunder eller diskutere en avtale Business Deal En forretningsavtale refererer til en gjensidig avtale eller kommunikasjon mellom to eller flere parter som ønsker å gjøre forretninger. Avtalen utføres vanligvis mellom en selger og en kjøper for å utveksle verdifulle varer som varer, tjenester, informasjon og penger. i mer detalj. Når de ringer, og du ikke kan svare, kan du miste muligheten for umiddelbar kommunikasjon og potensielt miste en klient eller kunde.

Forretningsmann på telefonen ler av telefonsvarer

Tips om hvordan du lager profesjonelle hilsener for telefonsvarer

Sett opp en profesjonell hilsen for telefonsvarer for å sikre at de som trenger å kontakte deg kan legge igjen en melding for å holde diskusjonen i gang. En annen fordel med å lage en profesjonell hilsen til telefonsvarer er at den beroliger innringere om at de har ringt riktig nummer, og redusert antall bortkastede meldinger og hang-ups.

Det er viktig å lage en hilsen som er profesjonell, kort og engasjerende. Her er flere tips du bør vurdere når du setter opp en profesjonell hilsen til telefonsvarer:

1. Hold det kort og konsist

Husk at kunder og kunder også er opptatt, så sørg for at du får beskjeden på kortest mulig tid.

2. Gi alternativer for å få mer informasjon

Å lage en talemeldingsmeny kan være tidsbesparende for både deg og dine innringere. For eksempel er det nyttig når alt den som ringer vil vite er åpningstidene dine.

3. Be om detaljerte meldinger

En annen tidsbesparende teknikk er å oppmuntre innringere til å være så spesifikke som mulig når de legger igjen meldingene sine. Du kan også be dem om å gi deg beskjed om den beste tiden for tilbakeringing.

Eksempler på profesjonelle hilsener for telefonsvarer

Nedenfor er noen eksempler på profesjonelle hilsener til telefonsvarer:

  • Takk for at du ringte! Du har nådd kontoret til [navn], [stilling]. Jeg er foreløpig ikke tilgjengelig for å ta denne samtalen. Hvis dette er en nødssituasjon, kan du ringe telefonsvarertjenesten min på [nummer], som er tilgjengelig 24/7. Du kan også legge igjen en detaljert melding etter tonen, og jeg vil ringe deg tilbake så snart jeg kan. Takk skal du ha!
  • Du har nådd [navn] [posisjon]. Dessverre kan jeg ikke ta samtalen din akkurat nå. Legg igjen en melding og ta med kontaktinformasjonen din, slik at jeg kan komme tilbake til deg så snart som mulig. Takk skal du ha!
  • Hei! Du har nådd kontoret til [navn] til [firmanavn]. Beklager, jeg kan ikke ta samtalen din akkurat nå. Legg igjen detaljert melding, navn og nummer, så ringer jeg deg tilbake så snart jeg kan.

Hvordan svare på forretningstelefonen

I de fleste tilfeller fungerer telefonen som ditt viktigste kontaktpunkt med andre mennesker, og hvordan du svarer på telefonen sier mye om virksomheten din. Å svare på en profesjonell måte gir et godt inntrykk. Hvis du er uprofesjonell når du svarer på anrop, kan resultatet være å miste kunder. Her er noen tips når du svarer på en forretningstelefon:

1. Vær entusiastisk og identifiser deg selv og firmanavnet

I et uformelt miljø er det nok med et enkelt “Hei” eller “Hei”. Men når du svarer på en forretningstelefon, må du ta imot entusiastiske innringere ved å presentere deg selv og selskapet.

2. Bruk positive setninger

I stedet for å si "Jeg aner ikke om den er tilgjengelig eller når den vil være tilgjengelig," si "La meg sjekke det ut for deg."

3. Ta meldinger nøyaktig og fullstendig

Sørg for å ta meldinger nøyaktig. Hvis det er noe du ikke forstår, kan du be innringeren gjenta det de sa.

Tilleggsressurser

Takk for at du leser Finance-guiden til en profesjonell hilsen til telefonsvarer. Finance tilbyr Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-sertifisering Bli med på 350 600 studenter som jobber for selskaper som Amazon, JP Morgan og Ferrari-sertifiseringsprogram for de som ønsker å ta karrieren til neste nivå. For å fortsette å lære og fremme karrieren din, vil følgende ressurser være nyttige:

  • Business Casual Business Casual Å søke på jobb innebærer også å ha på seg riktig antrekk under et jobbintervju. I de fleste tilfeller forventes det at du bruker casual casual antrekk, noe som er mindre formelt i forhold til de typiske forretningsklærne, men som er profesjonelle nok til at det passer for en kontorinnstilling.
  • Intervju tips - Hvordan intervjue godt Intervju tips - Hvordan intervjue godt Denne guiden vil gi deg en liste over de 10 beste intervjutipsene, basert på flere tiår med førstehånds erfaring fra økonomiteamet som intervjuer hundrevis av kandidater. Enten du er i din tidlige, midtre eller sene karriere, kan intervjuer alltid være nervepirrende. Heldigvis å være godt forberedt
  • Hvordan ta profesjonelle hodeskudd Hvordan ta profesjonelle hodeskudd Profesjonelle hodeskudd er et av de vanligste og grunnleggende portrettbildene i fotografering. I bedriftens verden er det en viktig type skudd, da den understreker motivet og bildekvaliteten. Dette skiller den fra andre typer skudd der det er flere gjenstander eller rekvisitter
  • Intervjubok Intervjubok Finansøkts intervjubok er gratis, tilgjengelig for alle som kan lastes ned som PDF. Les om intervjuspørsmål og få de beste svarene, med over 70 sider og hundrevis av spørsmål. Denne boka dekker investeringsbank, aksjeforskning, bedriftsutvikling, finansiell planlegging og anlaysis (FP&A), regnskap, økonomi,

Siste innlegg