Super Tuesday - Historie og viktigheten av Super Tuesday

Super Tuesday er begrepet som brukes til å referere til datoen da det største antallet stater har primærstemme for det amerikanske presidentvalget. Leading by Example Leadership er en prosess der et individ påvirker atferd og holdninger til andre mennesker. Ledelse med et godt eksempel hjelper andre mennesker å se hva som ligger. Super Tuesday er ikke en fast dato fra en valgperiode til den neste. Avhengig av hvordan de forskjellige statene setter opp sitt primære valgplan, tidspunktet for deltakelse og statene som holder primærstemme på Super Tuesday, kan datoen variere betydelig.

Super tirsdag

Den hittil største Super-tirsdag var i løpet av 2008-primærvalget, der 5. februar holdt 25 stater sine primære konkurranser. Sammenlign det med en av de minste super tirsdager, hvor bare syv stater deltok, i 1996.

Historien om super tirsdag

I følge National Public Radio (NPR) ble Super Tuesday først til stede i 1980 da Florida, Georgia og Alabama alle holdt sine primærvalg samme dag. Imidlertid skjedde den første primære begivenheten som ble anerkjent som en "super tirsdag" i 1988. I løpet av den aktuelle kampanjesesongen forsøkte demokratpartiet å avslutte år med mislykkede forsøk på å få en demokrat i Det hvite hus ved å konsentrere primærstemmene i 11 sørlige stater, og 21 stater i alt, på samme dag. Tanken bak den primære planleggingsstrategien var at det å holde så mange primærstemmer på en gang ville resultere i sterk fart for en klar valgfri kandidat.

Imidlertid mislyktes den innledende Super Tuesday-løpet i å oppnå dette. Southern Democrat-avstemningen endte med å splitte seg etter raselinjer, og det gjorde det mulig for Michael Dukakis å ta nominasjonen til partiet, selv om han generelt ble sett på som en svakere kandidat. Dette synspunktet ble bekreftet da Dukakis tapte lystig mot George HW Bush ved stortingsvalget senere det året.

Betydningen av super tirsdag

Siden oppstarten fortsetter Super Tuesday å få stor betydning i det politiske miljøet. I dag blir arrangementet generelt sett på som en type oppstartsleir for kampanjer for å se hvor effektivt de kan føre kampanje mot en rekke nasjonale problemer og i et bredt utvalg av stater. Administrering av Super Tuesday kan gi god praksis for en kampanjeteam for å forberede seg på å styre stortingsvalget til president. Dette er fordi Super Tuesday er den nærmeste refleksjonen av stortingsvalget når hvert partis kandidat konkurrerer om stemmer når alle statene stemmer samme dag.

På super tirsdag stemmer en stor del av amerikanske velgere fra mange stater alle eller stemmer på samme dag, noe som teoretisk betyr at hver stat har like stor betydning. Når primære tidsplaner er spredt, ender det alltid med at den viktigste staten blir den neste som holder primærplanen. Dette gjør at kandidater ofte jager stemmer.

Å holde en stor del av statspremier på samme dag lar også partiene se hvordan kandidatene deres går mot rivaler fra det motsatte partiet. For eksempel, hvis en av demokratenes kandidater leder flokken, og republikanske kandidater ser ut til å være nakke og nakke, kan primærvalget sammenlignes for å se hvem av de demokratiske kandidatene som slår frontløperen for det republikanske partiet. Denne kandidaten vil sannsynligvis gjøre det bedre ved stortingsvalget og vil mest sannsynlig få mer kampanjehjelp for partinominasjonen.

super tirsdag valgstemming

Problemet med pakket primærstemming

En av de viktigste problemene med strategien som Super Tuesday bruker, er at tettpakket primærvalg betyr at kandidatene må bevege seg raskt for å be om støtte fra velgerne. Kandidater klarer ikke å bruke tilstrekkelig tid i hver stat for å dele plattform og budskap, og velgere har mindre tid til å forstå hva kandidaten står for.

Med Super Tuesday kan det hende det ikke lenger er mulig for en kandidat som i utgangspunktet ikke virker veldig sterk å gradvis bygge fart frem til uke og måned til måned i pågående primærstemming. Med den nåværende primære avstemningsplanen er det praktisk talt umulig for en kandidat å overleve utover Super Tuesday uten en sterk visning på dagens avstemning. I de fleste tilfeller velger Super Tuesday-resultatene effektivt partiets kandidat.

En annen ulempe er drenering av midler. For kampanjer som allerede jobber med et begrenset budsjett, kan kostnadene ved å fly over hele landet, betale for menneskene som er nødvendige for å få det raske tempoet til å skje, og andre uforutsette trusler med å gjøre kampanjebudsjettet konkurs før primærsesongen er over.

Super Tuesday er et relativt nytt verktøy i USAs politiske verktøykasse, men ett med stor innvirkning på utvalget av partikandidater til stortingsvalget. Selv om det er viktig på mange måter, er ikke strategien med tettpakket primærvalg ikke uten ulemper.

Relaterte målinger

Finance er den offisielle leverandøren av den globale Financial Modelling & Valuation Analyst FMVA®-sertifiseringen. Bli med på 350 600 studenter som jobber for selskaper som Amazon, JP Morgan og Ferrari-sertifiseringsprogram, designet for å hjelpe alle å bli en finansanalytiker i verdensklasse. Se følgende økonomiressurser for å fremme din økonomiske utdannelse:

  • Mellommenneskelige ferdigheter mellommenneskelige ferdigheter mellommenneskelige ferdigheter er ferdighetene som kreves for å effektivt kommunisere, samhandle og arbeide med enkeltpersoner og grupper. De med gode mellommenneskelige ferdigheter er sterke verbale og ikke-verbale kommunikatorer og blir ofte ansett for å være "gode med mennesker".
  • Ledertrekk Ledertrekk Ledelsesegenskaper refererer til personlige egenskaper som definerer effektive ledere. Ledelse refererer til evnen til et individ eller en organisasjon til å veilede enkeltpersoner, team eller organisasjoner mot oppfyllelse av mål og mål. Ledelse spiller en viktig funksjon i ledelsen
  • Personal Brand Personal Brand Vårt personlige merke er hva folk ser på som vår identitet, hvem de ser på oss som og hvilke kvaliteter og ting de forbinder med oss. Den avslører hvem vi er, hva vi tilbyr, og hva vi setter pris på. Når vi jobber i et selskap, skaper våre kolleger en oppfatning om oss basert på hvordan vi presenterer oss for dem.
  • Offentlige taler Offentlige taler Offentlige taler, også kalt talestund eller orasjon, er prosessen med å formidle informasjon til et live publikum. Den type informasjon som kommuniseres er bevisst strukturert for å informere, overtale og underholde. Stor offentlig tale består av tre komponenter: Stil: Mesterlig konstruert ved å bruke ord for å lage

Siste innlegg