Gratis CPE - Liste over topp 5 steder å tjene gratis CPE-studiepoeng

Denne guiden vil hjelpe deg med å tjene gratis CPE-kreditter online. Hvis du er en sertifisert regnskapsfører (CPA) som ønsker å tjene dine studiepoeng uten videre kostnad, har du kommet til rett sted!

topplasser for å få gratis CPE online

Liste over de beste stedene å tjene gratis CPE-studiepoeng

Å utforske denne guiden vil hjelpe deg raskt å finne ut hvor du skal dra (basert på dine interesser) og hvor du raskt kan finne så mange CPE-kreditter som du muligens kan få gratis.

Liste over de fem beste stedene for å tjene gratis CPE:

 1. Finansiere
 2. PwC
 3. Deloitte
 4. EY
 5. AICPA

# 1 Finans

Corporate Finance Institute® (Finance) tilbyr 5 gratis kurs som er godkjent av NASBA som verifiserbar CPE, og Finance er også medlem av National Registry of CPE Sponsors. Disse kursene gir totalt 10,5 timer gratis CPE, og du kan ta dem helt i ditt eget tempo.

Gratis kurs inkluderer:

 • Excel Crash Course (3,0 timer)
 • Introduksjon til bedriftsøkonomi (2,5 timer)
 • Grunnleggende om kreditt (1,5 timer)
 • Former for virksomhetsstruktur (1,0 time)
 • Introduksjon til derivater (2,5 timer)

Gratis Excel CPE-kurs

Vis en full liste over alle CPE-kreditter CPE-kreditter Online Tjen bekreftede CPE-kreditter. Finansielle online kurs teller som verifiserbare CPE-kreditter for CPA USA og Canada og andre regnskapsbetegnelsesinnehavere. Kurs tilbyr praktisk trening for økonomisk modellering, økonomisk analyse og regnskapstemaer. Tjen opptil 6,5 CPE-studiepoeng per studiepoeng per kurs og 115 studiepoeng på tvers av alle programmene. tilbudt av Finance online. De har totalt 115,5 timer studiepoeng, fra både gratis og betalte kurs.

# 2 PwC

Price Waterhouse Coopers (PwC) har skapt et flott bibliotek med ressurser som hjelper deg å tjene gratis CPE-kreditter. Det er mange videobaserte web-sendinger og klasser som kan tas på et bredt spekter av interessante emner og kategorier.

De har tre hovedkategorier på nettstedet deres:

 • PDP planlagte offentlige seminarer - sjekk hendelseskalenderen for å se når seminarer holdes
 • PDP Webcasts - online seminarer / kurs
 • CFOdirect - inneholder både webcasts og CPE-programmer på forespørsel (fokusert på CFO-relaterte emner)

Lær mer om PwCs videreutdanning på deres nettsider.

# 3 Deloitte

Deloitte har generert en veldig nyttig destinasjonsside med en lang liste over webinarer som potensielt er kvalifisert for gratis CPE-kreditter. Deloitte refererer til disse webcastene som Dbriefs og har en lang liste over kommende.

Eksempler på emner inkluderer:

 • Spesielle utgaver
 • Kina-problemer
 • Økonomiske ledere
 • HR-ledere
 • Skatteledere
 • Bransjer
 • Private selskaper

Lær om PwCs CPE-tilbud på deres hjemmeside.

# 4 EY

Ernst and Young (EY) har bygget ut en betydelig database med webcasts som potensielt er kvalifisert for gratis CPE-kreditter. Disse webcastene finner du på deres hjemmeside på:

Webcast-emner inkluderer:

 • Servicelinjer - regnskap, skatt og transaksjoner
 • Bransjer - bil, bank, forbruker, forsikring, media, gruvedrift, olje og gass, etc.
 • Andre emner - Affordable Care Act, CFO-agenda, fremvoksende markeder og andre

Se EYs webcasts og lær mer på deres nettsider.

# 5 AICPA

American Institute of CPAs (AICPA) har en plattform med flere 350+ selvstudietimer for å holde deg oppdatert og forbedre dine tekniske ferdigheter. AICPAs kurs ble utviklet av eksperter over hele USA og dekker et bredt spekter av emner. Hvis du leter etter en annen kilde til videreutdanning av høy kvalitet.

Mens de fleste av kursene deres må kjøpes, er det faktisk en måte å få gratis CPE. På venstre navigasjon på denne CPE-siden klikker du på lenken som sier “Test nye selvstudiekurs”, og du kan tjene noen studiepoeng gratis!

Flere gratis CPE-ressurser

Videreutdanning er et viktig krav for å sikre dagens faglige ferdigheter. Regnskapsførere er en pålitelig rådgivende ressurs for enkeltpersoner, bedrifter, institusjoner og myndigheter, og det er viktig å være oppdatert på de nyeste beste metodene.

I tillegg til de ovennevnte 4 kildene til gratis CPE, anbefales det sterkt at du sjekker med NASBA direkte for andre kilder og alternativer for å oppfylle kredittkravene dine.

Tilleggsinformasjon

Takk for at du leser Finance-guiden til gratis CPE-kurs. Finance er den offisielle globale leverandøren av Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ -sertifisering FMVA®-sertifisering Bli med på 350 600 studenter som jobber for selskaper som Amazon, JP Morgan og Ferrari, designet for å forvandle alle til en finansanalytiker i verdensklasse. For å fortsette karrieren din, vil disse tilleggsressursene være nyttige:

 • Finansiell modelleringsguide Gratis finansiell modelleringsveiledning Denne økonomiske modelleringsveiledningen dekker Excel-tips og beste praksis om antakelser, drivere, prognoser, kobling av de tre uttalelsene, DCF-analyse, mer
 • Analyse av årsregnskap Analyse av finansregnskap Hvordan utføre analyse av regnskap. Denne guiden vil lære deg å utføre en regnskapsanalyse av resultatregnskapet, balansen og kontantstrømoppstillingen inkludert marginer, forhold, vekst, likviditet, gearing, avkastning og lønnsomhet.
 • Verdsettelsesmetoder Verdsettelsesmetoder Når det er verdsatt et selskap som et løpende selskap, er det tre hovedverdsettelsesmetoder som brukes: DCF-analyse, sammenlignbare selskaper og presedens transaksjoner. Disse metodene for verdsettelse brukes i investeringsbank, aksjeforskning, private equity, bedriftsutvikling, fusjoner og oppkjøp, gjeldsrike oppkjøp og finansiering
 • Excel-funksjonsliste Funksjoner Liste over de viktigste Excel-funksjonene for finansanalytikere. Dette juksearket dekker hundrevis av funksjoner som er kritiske å kjenne som en Excel-analytiker

Siste innlegg