Best Buy kredittkort - Typer kort, hvordan du søker, fordeler

Et Best Buy-kredittkort er en kredittlinje som selskapet Best Buy tilbyr sine kunder for kjøp av sine produkter i butikken eller online. Best Buy er en ledende leverandør og forhandler av teknologiprodukter, tjenester og løsninger. Deres produkter og tjenester kan benyttes via butikkbesøk eller online transaksjoner. Ved å bruke det tilbudte kredittkortet kan kundene ha en enklere og raskere måte å betale for sine kjøp på. Lær mer på //www.bestbuy.com/credit-cards

best buy kredittkort høydepunkt

Hvilke typer kredittkort tilbys av Best Buy?

Best Buy tilbyr to typer kredittkort. Det ene er et "bare butikk" -kredittkort, som bare kan brukes til å kjøpe fra Best Buy, enten i butikken eller på Best Buy-nettstedet. Det andre er et Best Buy Visa-kort, som kan brukes til å kjøpe hvor som helst Visa er en akseptert betalingsmåte.

Hvordan søke om et Best Buy-kredittkort?

Det er to måter å søke om et Best Buy-kredittkort - online eller i butikken. For begge søknadsprosessene må søkeren være minst 18 år (for innbyggere i USA) eller 21 år (Puerto Rico) og må fremvise personnummer og myndighetsbevis.

1. Online søknad

For førstegangsreisende, besøk Best Buy-nettstedet og opprett en konto ved å oppgi personlig informasjon, for eksempel navn, e-postadresse, telefonnummer og passord. Når kontoen er opprettet, fortsett med kredittkortsøknaden gjennom omdirigering til Citigroup Inc.-nettstedet eller gjennom Best Buy-siden via kredittkortfanen ved å velge "gjelder nå." Søknadsskjemaet trenger personlig, økonomisk og sikkerhetsinformasjon, inkludert e-postadresse, fullt navn, hjemmeadresse, telefonnummer, fødselsdato, personnummer, førerkort eller annet offentlig utstedt foto-ID-nummer, årsinntekt og månedlig pantelån eller leieutgifter. Når søknaden er godkjent, må kunden velge hvilken av de to typer kredittkort han / hun foretrekker. Kunden må også godta Best Buy-renter, avgifter og kortgebyrer.Godkjenningen er ganske rask, tar vanligvis bare et minutt. Det fysiske kortet leveres deretter via post innen 7 til 14 dager etter godkjenningsdatoen.

2. Søknad i butikken

Finn nærmeste Best Buy-butikk gjennom Best Buy's butikklokalisator. Prosessen i butikken vil være den samme som den elektroniske applikasjonen. Forskjellen er at kunden også kan velge sin butikkinnstilling. Det kan imidlertid ta litt lengre tid, da butikken må kryssjekke informasjonen som er gitt for å bekrefte kundens identitet.

Hva er fordelene med å bruke et Best Buy-kredittkort?

Best Buy-kredittkort finansierer kjøp av kunder som ikke er i stand til å betale kontant eller som utnytter Leverage Ratios En gearing ratio indikerer gjeldsnivået til en forretningsenhet mot flere andre kontoer i balansen, resultatregnskapet eller kontantstrømoppstillingen . Excel mal deres økonomiske behov. Kortet har flere kampanjefinansieringstilbud og fleksible finansieringsalternativer der rentekostnader utsettes for en bestemt tidsperiode, for eksempel:

  • Seks måneders rentefinansiering på kjøp i hele butikken fra $ 199 og oppover eller 12 måneders finansiering av kjøp på totalt $ 399 og oppover
  • For større apparatkjøp, 18 måneders finansiering for beløp på $ 599 og oppover
  • Ved kjøp av hjemmekinoanlegg på $ 799 og oppover tilbys en finansieringsperiode på 24 måneder

Rente Renteutgifter Renteutgifter oppstår ved et selskap som finansierer gjennom gjeld eller kapitalleie. Renter finnes i resultatregnskapet, men kan også beregnes gjennom gjeldsplanen. Tidsplanen skal skissere alle de viktigste gjeldsdelene et selskap har på balansen, og beregne renter ved å multiplisere det som ikke vil påløpe hvis kortets utestående saldo er betalt i sin helhet innen utløpet av kampanjeperioden. Hvis denne betingelsen ikke er oppfylt, vil det påløpe renter på hver måneds balanse, basert på den årlige prosentsatsen (APR). Sammenlign det med enkel interesse Enkel interesse Enkel interesseformel, definisjon og eksempel. Enkel rente er en beregning av renter som ikke tar hensyn til effekten av sammensatt. I mange tilfeller er renteforbindelser med hver bestemt låneperiode,men i tilfelle enkel interesse gjør det ikke det. Beregningen av enkel rente er lik hovedstørrelsen multiplisert med renten, multiplisert med antall perioder. . Fristen for full betaling av kontoen er 25 dager etter utgangen av hver faktureringssyklus.

Begge Best Buy-kredittkortene gir belønningspoeng, som er 5% av hvert kjøp. Best Buy Visa-kortet har mer å tilby, ved å også gi 2% tilbake i belønning for mat- og dagligvarekjøp, pluss en ekstra 1% på andre hverdagsvarer.

Tilleggsressurser

Finance er den offisielle leverandøren av den globale Financial Modelling & Valuation Analyst FMVA®-sertifiseringen. Bli med på 350 600 studenter som jobber for selskaper som Amazon, JP Morgan og Ferrari-sertifiseringsprogram, designet for å hjelpe alle å bli en finansanalytiker i verdensklasse. Utforsk disse ekstra økonomiressursene for å hjelpe deg med din personlige økonomi:

  • Investering for nybegynnere Investering: En nybegynnerguide Finansens guide for investering for nybegynnere vil lære deg det grunnleggende om å investere og hvordan du kommer i gang. Lær om forskjellige strategier og teknikker for handel, og om de forskjellige finansmarkedene du kan investere i.
  • Finans- og investeringsbøker Finansinvestering Bøker Topp finansbøker. Dette er de beste bøkene vi anbefaler alle studentene våre for å lære mer om investering, økonomi, økonomisk modellering og verdsettelse.
  • Finansintervju prep Intervjuer Ace ditt neste intervju! Ta en titt på Finance's intervjuguider med de vanligste spørsmålene og de beste svarene for enhver stilling innen corporate finance. Intervju spørsmål og svar for økonomi, regnskap, investeringsbank, aksjeforskning, kommersiell bank, FP&A, mer! Gratis guider og øvelser for å få tak i intervjuet ditt
  • Finanskarriere kart

Siste innlegg