Walmart Marketing Mix - Forstå Walmarts markedsføringsstrategi

Walmart er et drivkraft for en virksomhet, og en av dens viktigste styrker er markedsføringsmiksen. Å overleve i personmarkedet krever mer enn bare flaks eller en stor kapitalbase. For en så stor virksomhet fokuserer Walmarts ledelsespraksis Corporate Strategy Corporate Strategy på hvordan man kan håndtere ressurser, risiko og avkastning på tvers av et firma, i motsetning til å se på konkurransefortrinn i forretningsstrategi gi det kontinuitet. Den gigantiske forhandlerens suksess ligger i Walmart Marketing Mix.

Walmart Marketing Mix - Produkt

Walmart Marketing Mix - En innledning

 • Walmart ble etablert i 1962 og startet sin virksomhet for mer enn 50 år siden.
 • Walmart er den største butikken i verden og har ofte de største inntektene Salgsinntekter Salgsinntektene er inntektene som selskapet mottar fra salg av varer eller levering av tjenester. I regnskap kan begrepene "salg" og "inntekt" brukes, og blir ofte brukt om hverandre, for å bety det samme. Inntekt betyr ikke nødvendigvis mottatt kontanter. utgangspunkt.
 • Forhandleren sysselsetter over to millioner ansatte og driver mer enn 10.000 butikker over hele verden.
 • Den er til stede i over 50 land over hele verden.

Walmart er verdens største detaljhandelsselskap og er et børsnotert aksjemarked Aksjemarkedet refererer til offentlige markeder som eksisterer for utstedelse, kjøp og salg av aksjer som handler på en børs eller reseptfritt. Aksjer, også kjent som aksjer, representerer brøkandel i et familiefirma. For å administrere en så stor virksomhet, må Walmart effektivt bruke det vi kan referere til som Walmart Marketing Mix. Det er den samme strategien for markedsføringsmiks som kan brukes i andre virksomheter, men forhandlerens strategi anses som veldig vellykket.

Nedenfor er en forklaring på hvordan Walmart håndterer sine kjerneprinsipper for markedsføringsmiks. De fem hovedprinsippene i en markedsføringsmiks er Pris, Produkt, Kampanje, Sted og Personer.

Walmart Marketing Mix - Pris

Prisen på et produkt påvirker dets fremtidige suksess og langsiktige kontinuitet. Den bestemmer fortjenesten realisert fra salget og konkurransekraften til produktet i markedet. Hvis produktet er høyt priset, vil fortjenesten per solgte enhet være høy. På den annen side, hvis prisene er lave, er det mer sannsynlig at etterspørselen vil være høy. Bedrifter kan enten gå høyt, lavt eller lavt, høyt volum. Walmart har perfeksjonert sin prisposisjonering på følgende måter:

 • Kundevennlige priser og fokus på bulk salg for å maksimere salget i stedet for å overpris priser.
 • Utmerkede anskaffelsesstrategier som gjør det mulig for selskapet å forhandle med de rimeligste aktørene i forsyningskjeden for å holde prisene lave.
 • Diversifisering sørger for at gratis varer kan føre til salg av andre produkter hvis en blir forfremmet.
 • Universal strekkoding og SKU-systemer skaper en mer effektiv forsyningskjede som gir lavere priser.
 • Varierende kjøpsalternativer, med muligheten til å betale kontant, eller å betale avdrag for større kjøp (for eksempel når det gjelder apparater eller møbler).

Walmart Marketing Mix - Produkt

Walmart-butikker selger et bredt utvalg av produkter. De bringer til markedet hva kundene vil ha. Å selge og markedsføre et produkt som folk ønsker er lettere enn å prøve å introdusere innovasjon i markedet. Ved valg av produktmiks bruker Walmart følgende strategier:

 • De tilbyr et bredt utvalg av produkter i nesten alle kategorier. Disse spenner fra dagligvarer, maskinvare, møbler, apparater, helsevarer, velvære, til underholdning.
 • De kjøper i store mengder for å oppnå rabatter og stordriftsfordeler Scale economies Scale economies refererer til kostnadsfordelen som et firma opplever når det øker produksjonsnivået.Fordelen oppstår på grunn av det omvendte forholdet mellom fast kostnad per enhet og mengden produsert. Jo større mengde produksjon som produseres, desto lavere er fast kostnad per enhet. Typer, eksempler, guide.
 • De opprettholder et sterkt forhold til sine leverandører.
 • Walmart hvite merker produkter som da eksklusivt er tilgjengelige i Walmart-butikker.

Walmart Marketing Mix - Kampanje

Kampanjestrategier er strategiene en organisasjon bruker for å tiltrekke seg eller opplyse publikum om sitt produkt.

 • Walmart kjører hyppige kampanjer, med tilgjengelige rabatter på tvers av alle sesonger.
 • Butikken bruker slagord som er assosiert med lave priser som "spar penger, leve bedre", "laveste prisbutikk", "bekymringsfri fersk" og de vanligste "hverdags lave priser."
 • Walmart benytter et mangfoldig utvalg av reklamemedier, inkludert TV-annonser, reklametavler, sosiale medier og til og med deres e-handelsplattform.
 • De tilbyr sikre fraktmetoder som sikrer høyeste servicenivå for kunder som kjøper online.
 • Walmart tilbyr pålitelige garantier og erstatningspolicyer for et flertall av solgte varer, noe som gir kundene trygghet når de kjøper.

Walmart Marketing Mix - Sted

Plassering er viktig i enhver virksomhet. Forretningsplassering og geografisk tilgjengelighet er nøkkelelementer for kundene. Walmart benytter forskjellige strategier for å sikre at alle faktorer relatert til stedet som et markedsføringsmikselement er effektive:

 • En sterk e-handelsplattform som lar kundene kjøpe varer uten å måtte besøke et fysisk sted.
 • Et godt planlagt nettverk av distribusjonssentre som gjør det enkelt for butikker å samle inn sine bestillinger, samt å levere produktene sine direkte til forbrukerne.
 • Avanserte IT-systemer gjør det mulig for organisasjonen å spore produkter uansett om de er i transitt eller lager.
 • Flotte geografiske plasseringer, spesielt i USA, med Walmart utsalgssteder strategisk plassert.
 • En flåte med lastebiler for effektive dør-til-dør-leveranser.
 • Merkevarebygging og differensiering av de mange Walmart-butikkene, som Walmart Supercenters, Walmart Neighborhood Market, Walmart Express Stores og Walmart Discount Stores.

Sammendrag

Gjennom markedsføringsmiksen er det noen få ting som kan læres av Walmart:

 • Effektiv prising av produkter er nøkkelen til å generere etterspørsel. Bedrifter må iboende vite hvor de skal posisjonere produktene sine og hvordan de kan prise dem for demografiske mål.
 • En effektiv forsyningskjede gjør det mulig for forhandlere å overføre kostnadsbesparelser til sine kunder, spesielt når mellommenn blir eliminert.
 • Organisasjoner kan bruke kampanjer ikke bare for å øke etterspørselen, men også for å gi tillit og tillit til sine kjøpere, spesielt når det gjelder returretningslinjer og garantier.
 • I dagens raskt bevegelige verden er en digital tilstedeværelse nesten like viktig, om ikke viktigere, enn en fysisk tilstedeværelse. Dessuten er den strategiske geografiske spredningen av fysiske utsalgssteder også en viktig del av markedsføringsstrategien.

Relaterte målinger

Finance er en global leverandør av Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-sertifisering. Bli med på 350 600 studenter som jobber for selskaper som Amazon, JP Morgan og Ferrari-sertifiseringsprogram og andre karriereutviklingskurs for finansfagfolk. For å lære mer og utvide karrieren din, kan du utforske de relevante relevante finansressursene nedenfor.

 • 5 Ps of Marketing 5 Ps of Marketing De 5 Ps of Marketing - Product, Price, Promotion, Place, and People - er viktige markedsføringselementer som brukes til å posisjonere en virksomhet strategisk. De 5 Pene av
 • AIDA-modellen i markedsføring AIDA-modellen AIDA-modellen, som står for Attention, Interest, Desire, and Action model, er en reklameeffektmodell som identifiserer stadiene som en person
 • Markedsposisjonering Markedsposisjonering Markedsposisjonering refererer til evnen til å påvirke forbrukernes oppfatning av et merke eller produkt i forhold til konkurrenter. Målet med markedet
 • Return on Ad Spend (ROAS) ROAS (Return on Ad Spend) ROAS (Return on Ad Spend) er en viktig beregning for e-handel. ROAS måler inntekt generert per dollar brukt markedsføring. Det er en lignende og alternativ lønnsomhetsmåling til avkastning, eller "Return on Investment". ROAS brukes ofte i e-handelsbedrifter for å evaluere effektiviteten av en markedsføringskampanje.

Siste innlegg