Slå sammen celler i Excel - Oversikt, eksempel, hvordan du kombinerer celler

Den vanligste årsaken til å slå sammen celler er for formatering av beste praksis for modellering av Excel Følgende gode fremgangsmåter for modellering av Excel gjør det mulig for brukeren å tilby den reneste og mest brukervennlige modelleringsopplevelsen. Microsoft Excel er et ekstremt robust verktøy. Å lære å bli en Excel-kraftbruker er nesten obligatorisk for de innen investeringsbank, bedriftsfinansiering og private equity. og sentreringsoverskrifter. Denne guiden viser deg hvordan du slår sammen celler i Excel Excel-ressurser. Lær Excel online med 100-talls gratis Excel-veiledninger, ressurser, guider og jukseark! Finansressursene er den beste måten å lære Excel på dine egne vilkår. , selv om det anbefales på det sterkeste at du ikke slår dem sammen med mindre du absolutt trenger det. Som et alternativ anbefaler vi å bruke senteret på tvers av valgfunksjonen.Lær med videoinstruksjoner i Finance's Free Excel Crash Course!

Hvordan slå sammen celler i Excel

Følg trinnene nedenfor for å lære hvordan du enkelt kan kombinere flere celler i et Excel-regneark. Bruk skjermbildene som en guide, og prøv det på egen hånd!

Trinn 1

Velg cellene du vil slå sammen. Marker dem med musen eller ved å starte i en celle, holde nede Skift og deretter bruke pilene til å velge til slutt.

Slå sammen celler i Excel - trinn 1

Steg 2

På hjemmebåndet velger du Format celler-knappen, eller trykker hurtigtasten Excel Snarveier PC Mac Excel Snarveier - Liste over de viktigste og vanligste MS Excel-snarveiene for PC- og Mac-brukere, økonomi, regnskapsyrker. Tastatursnarveier gir deg raskere modellering og sparer tid. Lær redigering, formatering, navigering, bånd, lim inn spesial, data manipulering, formel og celle redigering, og andre snarveier Ctrl + 1 for å åpne dialogboksen Format celler.

Slå sammen celler i Excel - trinn 2

Trinn 3

I Format Cells-menyen klikker du på Alignment-fanen og merker av i boksen som sier Flett celler.

Slå sammen celler i Excel - trinn 3

Lær trinn for trinn i Finance's Free Excel Crash Course!

Trinn 4

Klikk på midten for å plassere tittelen i midten av de sammenslåtte cellene og angi en bakgrunnsfarge for å gjøre tittelen virkelig skiller seg ut.

Slå sammen celler i Excel - trinn 4

Et alternativ til å slå sammen celler i Excel - Center Across Selection

Sammenslåing av celler anbefales ikke fordi det forstyrrer handlinger du kanskje vil utføre senere mens du bygger din økonomiske modell Hva er finansiell modellering Finansiell modellering utføres i Excel for å forutsi et selskaps økonomiske resultater. Oversikt over hva som er økonomisk modellering, hvordan og hvorfor bygge en modell. . Hvis du for eksempel vil sette inn eller slette kolonner midt i sammenslåtte celler, vil du ikke kunne.

Du kan oppnå det samme formateringsresultatet som å slå sammen celler ved å bruke funksjonen Senter over valg.

Følg trinnene nedenfor for å utføre handlingen selv.

Trinn 1

Velg cellene du vil sentrere ved hjelp av musen eller holder nede Skift-tasten og bruker tastaturpilene.

Senter over utvalg - Trinn 1

Lær trinn for trinn i Finance's Free Excel Crash Course!

Steg 2

Åpne dialogboksen Format celler på hjemmebåndet, eller ved å trykke Ctrl + 1 (Windows-snarvei, se Mac-tilsvarende snarvei).

Trinn 3

Klikk nå på Alignment-fanen og velg deretter Center Across Selection. Merk: Husk å fjerne merket for Flett celler hvis det allerede er merket av.

Senter over utvalg - siste trinn

Gratulerer! Du har nå pent sentrert tekst uten å kombinere celler.

Tilleggsressurser

Takk for at du leser Finance-guiden til Fusjon av celler i Excel. For å fortsette å lære og fremme karrieren din, vil disse ekstra finansressursene være nyttige:

  • Datavalidering Datavalidering Datavalidering i Excel er et eksisterende og tilgjengelig verktøy for å sikre dataintegritet mens du bygger en økonomisk modell. Selv om det bare er et enkelt ekstra trinn, er datavalidering i Excel et ekstremt nyttig verktøy for å sikre modellinndataene og -utgangene.
  • Dynamisk økonomisk analyse Dynamisk økonomisk analyse Denne guiden vil lære deg hvordan du utfører dynamisk økonomisk analyse i Excel ved hjelp av avanserte formler og funksjoner. INDEKS-, MATCH- og INDEX MATCH MATCH-funksjoner, som kombinerer CELL, COUNTA, MID og OFFSET i en formel. Når disse Excel-funksjonene brukes, blir regnskapsanalysen din mer dynamisk
  • Finn og erstatt i Excel Finn og erstatt i Excel Lær hvordan du søker i Excel - denne trinnvise opplæringen lærer hvordan du finner og erstatter i Excel-regneark ved hjelp av Ctrl + F-snarvei. Excel finn og erstatt lar deg raskt søke i alle celler og formler i et regneark for alle forekomster som samsvarer med søkekriteriene. Denne guiden vil dekke hvordan du gjør det
  • Veiledning til Excel-funksjoner Funksjoner Liste over de viktigste Excel-funksjonene for finansanalytikere. Dette juksearket dekker hundrevis av funksjoner som er kritiske å kjenne som en Excel-analytiker

Siste innlegg