Dekaneliste på CV - Oversikt, eksempel, fordeler og ulemper med å inkludere

Dekanens liste på CV bør inkluderes ved siden av karakteren din (GPA) GPA-konvertering GPA er viktig for jobber i de beste investeringsbankene, finans- og regnskapsfirmaene. Bruk vår GPA-konverteringstabell for å beregne GPA når du søker. Bulge bracket-banker og nesten alle andre investeringsbanker vil se på GPA-en din når du søker på en jobb, og du bør inkludere den i CV-en. . Det er noen debatt om det skal inkluderes eller ikke. Noen fagpersoner anser det for overflødig, unødvendig CV-polstring. Denne guiden viser deg hvordan du kan sette dekanlisten på CV-en og veie fordeler og ulemper ved å inkludere den. Finansens anbefaling er å inkludere den hvis du oppnådde det alle semestre (for å demonstrere akademisk konsistens). Ellers ekskluder det.

Dekanliste på CV

Fordeler med å legge til Dean's List

Det er mange fordeler med å ta med denne æren i jobbsøknaden. Rekruttering og søk Rekruttering og jobbsøking for bedriftsøkonomisk karriere krever betydelig forberedelse. Guidene våre hjelper deg med å lande jobben du leter etter og skiller seg ut fra konkurrentene. For investeringsbank, aksjeforskning, bedriftsutvikling, FP&A, treasury og andre finansielle rekrutteringsprogrammer, jobbsøk.

Fordeler med å inkludere dekanliste på CV:

 • Demonstrerer sterke akademiske prestasjoner
 • Viser et jevnt ytelsesnivå hvis det oppnås alle semestre
 • Legger til en annen legitimasjon og ære i ditt CV
 • Avhengig av skole eller arbeidsgiver, kan det være ekstra verdifullt dersom GPA-kravet til Dean's List er spesielt høyt
 • Legger til mer detaljer i ditt CV

Ulemper med å legge til Dean's List på CV

Det kan overraske deg, men det kan faktisk være noen ulemper ved å ta med dekanens ære i søknaden din (selv om de er veldig små).

Potensielle ulemper:

 • Det kan betraktes som overflødig ettersom GPA er oppført som GPA på CV i økonomi, hvis karakterpoenggjennomsnittet (GPA) er 3,5 eller høyere, bør du ta det med i CV-en - ellers, la den være utenfor. Hvis hoved GPA er høyere enn total GPA, bør du også inkludere det (eller i stedet for total GPA). rett ved siden av.
 • Hvis det ikke er klart hva kriteriene er for å lage listen, gjør det den mindre meningsfull.
 • Det kan legge til rot i ditt CV.
 • Hvis du oppnådde det noen semestre, men ikke andre, kan det se ut til å indikere inkonsekvens.

Lær mer i Finance's Career Prep Center Careers Search Finance's karriereressursbibliotek. Vi har samlet de viktigste karriereressursene for enhver jobb innen bedriftsøkonomi. Fra prep til intervju til CV og stillingsbeskrivelser, vi har dekket deg for å få drømmejobben din. Utforsk guider, maler og et bredt utvalg av gratis ressurser og verktøy.

Eksempel på hvordan du inkluderer det

Her er et eksempel på hvordan du tar det med i CV-en.

Dartmouth College | Hannover, NH

Bachelor of Arts, hovedfag i økonomi, mindreårig i historie

 • Kumulativ GPA: 3,8 / 4,0; Dean's List alle semestre
 • Varsity Sport - startende på varsity-idrettslaget alle fire årene; 20+ timer per uke
 • President, Student Club - ansvarlig for å administrere alle aspekter av en studentdrevet klubb
 • Studere i utlandet - Bytte i et fremmed land

Fortsett malFortsett mal for investeringsbankvirksomhet. Lær hvordan du skriver et CV for investeringsbank (Analyst eller Associate) med Finance gratis guide og CV-mal. IB-CV er unikt. Det er viktig å skreddersy CV-en din til bransjestandarden for å unngå å bli umiddelbart slettet

Bilde: Finansens CV-mal for investeringsbank. Investment Banking CV. Lær hvordan du skriver et CV for investeringsbank (Analyst eller Associate) med Finance gratis guide og CV-mal. IB-CV er unikt. Det er viktig å skreddersy CV-en din til bransjestandarden for å unngå å bli umiddelbart slettet.

Flere ressurser

Takk for at du leser Finance-guiden om å inkludere Dean's List på CV. Hvis du vil skille deg ut fra konkurransen når du søker jobb, kan du melde deg på Finance's Financial Modelling and Valuation Analyst (FMVA) TM -sertifisering FMVA®-sertifisering Bli med på 350 600 studenter som jobber for selskaper som Amazon, JP Morgan og Ferrari for å få jobbbasert opplæring og kompetanseøkonomi arbeidsgivere ønsker i sine nye ansettelser. Disse ressursene vil være nyttige for å bidra til å bygge opp CV-en din:

 • Investment Banking Cover Letter Investment Banking Cover Letter Investment bank cover letter template. Lær hvordan du skriver et følgebrev for investeringsbank (analytiker eller tilknyttet) med vår gratis guide og mal. For å hjelpe deg med å komme gjennom screeningprosessen har vi laget denne guiden for å skrive brevet ditt for en investeringsbankposisjon.
 • Kompensasjons- og lønnsguider Kompensasjons- og lønnsguider for jobber innen bedriftsfinansiering, investeringsbank, aksjeforskning, FP&A, regnskap, kommersiell bank, FMVA-kandidater,
 • Oppsigelsesbrevmal Oppsigelsesbrev Et oppsigelsesbrev er et offisielt brev sendt av en ansatt til arbeidsgiveren med varsel om at de ikke lenger vil jobbe i selskapet. Målet med et fratredelsesbrev er å opprette en offisiell varslingsregister, gi detaljer om den ansattes siste dag, neste trinn osv. Denne brevmalen
 • Finansielle modelleringsressurser Finansielle modelleringer Gratis økonomiske modelleringsressurser og guider for å lære de viktigste konseptene i ditt eget tempo. Disse artiklene vil lære deg økonomisk praksis for modellering med hundrevis av eksempler, maler, guider, artikler og mer. Lær hva økonomisk modellering er, hvordan du bygger en modell, Excel-ferdigheter, tips og triks

Siste innlegg