Toppbanker i Puerto Rico - Lær om hovedbankene i Puerto Rico

Banker i Puerto Rico er en del av det amerikanske banksystemet med noen få forskjeller i skatteloven. Kontoret for kommisjonær for finansinstitusjoner i Puerto Rico overvåker og regulerer områdets finansielle sektor for å sikre sikkerhet og sunnhet, samt for å garantere streng overholdelse av alle gjeldende lover og forskrifter.

I følge Moody's er utsiktene for territoriet de tre store bankene stabile, ettersom vurderingsbyrået mener Puerto Rico vil komme ut av lavkonjunktur og bankene vil være i stand til å dekke sine kredittap.

For alle som vurderer en karriere innen bankvirksomhet i Puerto Rico, er denne listen over de beste bankene i Puerto Rico en nyttig guide om hvor du skal begynne. For å lære mer, se våre lister over finansinstitusjoner. Vi har lister over de viktigste finansselskapene, bankene, institusjonene, regnskapsbyråene og selskapene i bransjen. Bla gjennom disse guidene for å forberede deg på en karriere innen finansielle tjenester og start nettverk i dag for å få fart på karrieren din.

Banker i Puerto Rico

De beste bankene i Puerto Rico er:

FirstBank

FirstBank Puerto Rico ble grunnlagt i 1948 og opererer som et datterselskap av First Bancorp. Banken har hovedkontor i San Juan og tilbyr produkter og tjenester for detaljhandel, kommersiell virksomhet og virksomhetsbank. FirstBank Puerto Rico var tidligere kjent som First Federal Savings Bank og skiftet navn til FirstBank Puerto Rico i november 1994.

I 2016 rapporterte banken en forvaltningskapital på 12 milliarder dollar og et nettoresultat på 93 millioner dollar.

Banco Populær

Banco Popular ble opprettet i 1893 og har hovedkontor i Hato Rey. Banken tilbyr ulike detaljhandelstjenester og kommersielle banktjenester. Per 31. desember 2016 drev det en detaljbankbank-franchise bestående av 171 filialer og 635 automater (minibanker) i Puerto Rico; 8 filialer i De amerikanske jomfruøyene; 1 filial på De Britiske Jomfruøyene; og 1 filial i New York, samt 20 minibanker på De britiske jomfruøyene.

Fra og med 2016 var bankens totale eiendeler 38 milliarder dollar og nettoresultatet var 358 millioner dollar.

Oriental Financial Group

Oriental Financial Group ble etablert i 1964 og har hovedkontor i San Juan. Gruppen tilbyr en rekke finansielle tjenester i Puerto Rico og staten Florida gjennom sine fire heleide datterselskaper: Oriental Bank, Oriental Financial Services Corp., Oriental Insurance Inc. og Caribbean Pension Consultants Inc. (CPC)

I 2016 utgjorde konsernets totale eiendeler 6,5 milliarder dollar og nettoresultatet 45 millioner dollar.

Scotiabank i Puerto Rico

Scotiabank ble grunnlagt i 1910 og fungerer som en internasjonal bank. Basert i Hato Rey, tilbyr det personlig og kommersiell bankvirksomhet, bedriftsfinansiering og valutavekslingstjenester i Puerto Rico. Scotiabank fra Puerto Rico Inc. opererer som et datterselskap av The Bank of Nova Scotia, basert i Canada. Scotia er en av de største bankene i Puerto Rico.

I 2016 rapporterte banken en forvaltningskapital på 896 milliarder dollar og et nettoresultat på 7 368 millioner dollar.

Banco Santander

Banco Santander startet sin virksomhet i 1976 med kjøpet av den første nasjonale banken i Puerto Rico. Banken har hovedkontor i San Juan og tilbyr personlige og kommersielle banktjenester på øya. Det var tidligere kjent som Banco De Santander-Puerto Rico og skiftet navn til Banco Santander Puerto Rico i november 1989. Det opererer som et datterselskap av Santander BanCorp.

Fra og med 2016 var bankens totale eiendeler 5 milliarder dollar og nettoresultatet 15 millioner dollar.

Caribe Federal Credit Union

Caribe Federal Credit Union ble grunnlagt i 1951 og er en ideell finansinstitusjon organisert og chartret i henhold til Federal Credit Union Act for å betjene føderale ansatte i Puerto Rico.

I 2016 utgjorde bankens totale eiendeler 336 millioner dollar og nettoresultatet 2 millioner dollar.

Citibank NA (Puerto Rico)

Grunnlagt i 1918, opererer Citibank NA (Puerto Rico) som et datterselskap av Citibank National Association. Basert i San Juan, var det den første av de nordamerikanske bankene i Puerto Rico.

FEMBi-pantelån

FEMBi Mortgage ble grunnlagt i 1997 og har hovedkontor i San Juan. Gruppen tilbyr pantelån og boligfinansieringsløsninger i hele Sør-Florida og Puerto Rico.

Pentagon Federal Credit Union

Pentagon Federal Credit Union fungerer som en kredittforening som tilbyr finansielle produkter og tjenester til sine medlemmer. Den betjener personell fra hæren, luftforsvaret, kystvakten, marinekorpset og marinen, Department of Homeland Security, DoD-personell, VFW, deres familiemedlemmer og andre over hele verden. PenFed Credit Union Puerto Rico er en gren av Pentagon Federal Credit Union.

Gruppen tilbyr kredittkort, inkludert belønninger, militære og enkle kort, og billån. Det gir også pantelån, refinansieringsløsninger, boliglån, auto- og andre personlige lån, sjekk- og sparekontoer, innskuddssertifikater og IRAer.

JetStream Federal Credit Union

Jetstream Federal Credit Union er basert i Carolina, Puerto Rico, og er en ideell, samarbeidsvillig finansinstitusjon som tilbyr et bredt spekter av tjenester til sine medlemmer. Medlemskap er åpent for alle som bor, jobber, tilber og går på skole eller bedrifter og andre juridiske enheter i hele San Juan, Puerto Rico.

I 2016 rapporterte konsernet en samlet eiendel på 187 millioner dollar og et nettoresultat på 2,5 millioner dollar.

Karrierer innen investeringsbank

For å bryte inn i investeringsbank, jobber Bla gjennom stillingsbeskrivelser: krav og ferdigheter for stillingsannonser i investeringsbank, aksjeforskning, statskasse, FP&A, bedriftsøkonomi, regnskap og andre finansområder. Disse stillingsbeskrivelsene er samlet ved å ta de vanligste lister over ferdigheter, krav, utdannelse, erfaring og annet. Det er flere viktige ting å fokusere på. Disse inkluderer nettverk, gjenoppta mal for gjenoppta investeringsbank Fortsett. Lær hvordan du skriver et CV for investeringsbank (Analyst eller Associate) med Finance gratis guide og CV-mal. IB-CV er unikt. Det er viktig å skreddersy CV-en din til bransjestandarden for å unngå å bli umiddelbart slettet, erfaring,og økonomiske modelleringsevner Finansielle modelleringsevner Lær de 10 viktigste økonomiske modelleringsevnene og hva som kreves for å være gode på økonomisk modellering i Excel. De viktigste ferdighetene: regnskap. For å lære mer, utforsk vårt interaktive karrierekart….

For bankkarrierer vil du ha en betydelig fordel over konkurrentene med våre økonomiske modelleringskurs.

Tilleggsressurser

Dette har vært Finance guide til de beste bankene i Puerto Rico. For alle som leter etter en karriere innen bank, er denne listen et flott sted å starte nettverket ditt. Se også disse tilleggsressursene:

  • Topp 10 banker i USA Toppbanker i USA I følge US Federal Deposit Insurance Corporation var det 6 799 FDIC-forsikrede forretningsbanker i USA per februar 2014. Landets sentralbank er Federal Reserve Bank, som ble til etter vedtakelsen av Federal Reserve Act i 1913
  • Topp 10 banker i Canada Toppbanker i Canada Banker i Canada inkluderer 29 innenlandske banker, 24 utenlandske datterselskaper, 27 fullservice utenlandske bankkontorer og 3 utenlandske bankutlånsfilialer. I følge Moody's er utsiktene for Canadas banksystem negativt på grunn av den forventede reduksjonen i statlig støtte til store innenlandske banker.
  • Investeringsbankintervju spørsmål Intervjuer Ace ditt neste intervju! Ta en titt på Finance's intervjuguider med de vanligste spørsmålene og de beste svarene for enhver stilling innen corporate finance. Intervju spørsmål og svar for økonomi, regnskap, investeringsbank, aksjeforskning, kommersiell bank, FP&A, mer! Gratis guider og øvelser for å få tak i intervjuet ditt
  • Gå meg gjennom en DCF Gå meg gjennom en DCF Spørsmålet, gå meg gjennom en DCF-analyse er vanlig i investeringsbankintervjuer. Lær hvordan du får tak i spørsmålet med Finance sin detaljerte svarveiledning. Bygg en 5-årsprognose over uberørt fri kontantstrøm, beregne en terminalverdi og diskonter alle disse kontantstrømmene til nåverdien ved hjelp av WACC.
  • Finansiell modelleringsguide Gratis finansiell modelleringsveiledning Denne økonomiske modelleringsveiledningen dekker Excel-tips og beste praksis om antakelser, drivere, prognoser, kobling av de tre uttalelsene, DCF-analyse, mer

Siste innlegg