Feilfelt i Excel - Hvordan legge til feilfelt i Excel, eksempler

Feilfelt i Excel er grafiske representasjoner av datavariabilitet. De viser presisjonen til en måling. Stolpene representerer vanligvis standardavvik STDEVA-funksjon STDEVA-funksjonen er kategorisert under Excel-statistiske funksjoner. Det vil estimere standardavviket basert på et utvalg. Som finansanalytiker kan STDEVA være nyttig for å finne ut den årlige avkastningen på en investering og måle investeringens volatilitet. Hvis en aksje er volatil, vil den vise en høy standard og standard feil. De indikerer hvor langt fra den bestemte verdien den virkelige verdien er.

Feilfelt i diagrammer gir en mer omfattende oversikt over datasettet Kildedokumenter Papirsporet til et selskaps finansielle transaksjoner blir i regnskapet referert til som kildedokumenter. Enten sjekker er skrevet for å bli utbetalt, salg gjøres for å generere kvitteringer, faktureringsfakturaer sendes av leverandører, eller arbeidstid registreres på en ansattes timeliste - alle de respektive dokumentene er kildedokumenter. og la brukerne se marginene eller feilene i dataene.

Hvordan legge til feilfelt i Excel?

Microsoft Excel lar deg legge til feilfelt til visse typer diagrammer, inkludert linjediagrammer, stolpediagrammer og spredningsdiagrammer.

Følgende trinn hjelper deg med å legge til feilfelt i Excel-diagrammer:

1. Klikk på diagrammet ditt.

2. Klikk på kartelementene (pluss tegnet).

Feilfelt i Excel

3. Merk av i boksen Feilfelt, og klikk på pilen ved siden av den. Du vil se en liste over elementer du kan legge til i diagrammet ditt.

Du kan legge til følgende feilfelt i diagrammet:

  • Standardfeil: Indikerer standardfeilen for alle verdier i datasettet.
  • Prosentandel: Bestemmer et prosentvis feilområde og feilbeløp for hver verdi.
  • Standardavvik: Viser et standardavvik for alle verdier.

Du kan også endre standard feilfelt for å dekke dine behov:

  1. Klikk på Flere alternativer i feilstolpene.

  1. Den Format feilfelt meny vil komme opp på høyre side av skjermen. Her kan du endre stilen til feilstolpene, samt feilbeløpene for stolpene.

Flere ressurser

Takk for at du leser Finance-guiden for å legge til feilfelt i Excel. Finance tilbyr et bibliotek med ressurser og opplæringsmateriell designet for å hjelpe deg å lære Excel på en mest mulig effektiv måte. For å lære mer, sjekk ut disse tilleggsressursene:

  • Avanserte Excel-formler Avanserte Excel-formler må vite Disse avanserte Excel-formlene er viktige å kjenne og vil ta dine økonomiske analyseferdigheter til neste nivå. Avanserte Excel-funksjoner du må vite. Lær de 10 beste Excel-formlene hver finansanalytiker i verdensklasse bruker regelmessig. Disse ferdighetene vil forbedre regnearkarbeidet ditt i enhver karriere
  • Excel for Finance Excel for Finance Denne Excel for Finance-guiden vil lære deg de 10 beste formlene og funksjonene du må vite for å være en god finansanalytiker i Excel. Denne guiden har eksempler, skjermbilder og trinnvise instruksjoner. Til slutt laster du ned den gratis Excel-malen som inkluderer alle økonomifunksjonene dekket i opplæringen
  • Liste over Excel-snarveier for PC / Mac Excel-snarveier PC Mac Excel-snarveier - Liste over de viktigste og vanligste MS Excel-snarveiene for PC- og Mac-brukere, økonomi, regnskapsyrker. Tastatursnarveier gir deg raskere modellering og sparer tid. Lær redigering, formatering, navigering, bånd, lim inn spesial, data manipulering, formel og celle redigering, og andre mangler
  • Gratis Crash Course i Excel

Siste innlegg