Hvordan skrive en sjekk - Lær hvordan du fyller ut en sjekk, eksempel

Selv om digitale betalinger stadig vinner mer markedsandel Total Addressable Market (TAM) Total Addressable Market (TAM), også referert til som totalt tilgjengelig marked, er den totale inntektsmuligheten som er tilgjengelig for et produkt eller en tjeneste hvis det fortsatt er viktig å vet hvordan du skriver en sjekk. Denne guiden viser deg trinn for trinn hvordan du fyller ut en sjekk, med diagrammer og illustrasjoner som er enkle å følge. Mange virksomheter Corporation Et selskap er en juridisk enhet opprettet av enkeltpersoner, aksjeeiere eller aksjonærer, med det formål å drive for fortjeneste. Bedrifter har lov til å inngå kontrakter, saksøke og bli saksøkt, eie eiendeler, betale føderale og statlige skatter og låne penger fra finansinstitusjoner. , arbeidsgivere og utleiere stoler fortsatt på sjekker for å utføre betalinger.

Hvordan skrive en sjekk - Hands on a Check

Fremgangsmåte for hvordan du fyller ut en sjekk

Nedenfor er trinnene du må ta for å fylle ut en sjekk riktig:

1 - Skriv datoen øverst til høyre.

2 - Legg til navnet på mottakeren ved siden av "Betal til."

3 - Skriv verdien som skal betales i tall ved siden av “$” -symbolet.

4 - Skriv ut ord (stav det ut) betalingsbeløpet på den lange linjen.

5 - Signer med signaturen din nederst til høyre der det står "Per."

6 - Valgfritt: Legg til et notat der det står "memo" eller "re:" nederst i venstre hjørne.

Fremgangsmåte for hvordan du skriver en sjekk

Detaljert forklaring på hvordan du skriver en sjekk

La oss utforske hvert av trinnene ovenfor mer detaljert. På slutten av denne guiden, og etter å ha trent et par ganger, bør du finne prosessen veldig enkel og naturlig.

# 1 Dato

Det første trinnet er veldig enkelt. Alle sjekker inneholder et sted å skrive datoen oppe til høyre, og det skal være dagens dato (datoen på tidspunktet for signeringen av sjekken). Noen ganger vil folk legge ut datoen ved å skrive en fremtidig dato. Dette har imidlertid ingen innvirkning, ettersom sjekken blir lovlig betalingsmiddel så snart den er signert.

Eksempel: “1. jan 2018”

# 2 Navn

Det neste logiske trinnet er å skrive navnet på personen som mottar betalingen. Navnet kan være en person, en bedrift (selskap), en tillit, en skole eller en hvilken som helst enhet som har en bankkonto å sette inn penger på. Forsikre deg om at du stave navnet riktig; selv om mange banker i praksis vil gi rom for staving, kallenavn og forkortelser.

Eksempel: “John Doe”

# 3 verdi (#s)

Neste, på høyre side av sjekken, vil være et sted å skrive kontantverdien som mottakeren vil motta. Bruk tall og skriv hele beløpet i dollar og øre.

Eksempel: “$ 23 010,52”

# 4 Verdi (i ord)

Det er vanligvis lettere å skrive verdien i tall først, og deretter i ord. I dette trinnet, se på verdien du skrev i tall og stave den ut med ord. Du trenger vanligvis bare å skrive ut dollarverdien - centene kan skrives numerisk.

Eksempel: “Tjuetusen og ti dollar og 52 cent”

Alternativt: "Tjuetusen og ti og 52/100 dollar"

# 5 Signatur

Som det siste trinnet, legg til signaturen din når du er sikker på at alt er riktig. Skriv under som du alltid gjør på ethvert juridisk dokument. De fleste sjekker har en linje å logge på.

Eksempel: “/ SIGNATURE /”

# 6 Notat

Dette er en valgfri komponent i hvordan du skriver en sjekk. Hvis du ønsker å legge til litt tilleggsinformasjon, for eksempel hva betalingen er for, kan du legge den til her. Det er vanligvis litt ekstra plass i nederste venstre hjørne.

Eksempel: “januar leiebetaling”

Fullført sjekk

Nedenfor er et eksempel på hvordan den fullførte sjekken skal se ut. Merk, dette er ikke en reell sjekk.

Eksempel på utfylt sjekk

Generelle tips

Her er noen viktige generelle tips om hvordan du skriver en sjekk. I tillegg til de seks trinnene ovenfor, vil du også vurdere disse punktene nøye:

  • Skriv så pent du kan.
  • Bruk utskrift i stedet for kursiv, hvis mulig. Dette er for klarhets skyld - det er lettere å lese utskrift enn å lese manus.
  • Hvis du gjør en feil, skriv "ugyldig" på sjekken og begynn å skrive en ny.
  • Forsikre deg om at alle stavemåtene er riktige.
  • Dobbeltsjekk at du har riktig mottaker og riktig verdi.

Tilleggsressurser

Takk for at du leser denne veiledningen om hvordan du skriver en sjekk. Finance er en global leverandør av omfattende opplæring og karriereutvikling for finanspersoner. For å lære mer og fremme karrieren din, kan du utforske de relevante relevante finansressursene nedenfor:

  • Bankavstemming Bankavstemming En bankavstemming er et dokument som samsvarer kontantsaldoen på selskapets bøker til det tilsvarende beløpet på kontoutskriften. Å avstemme de to kontoene hjelper til med å avgjøre om det er behov for regnskapsjusteringer. Bankavstemming gjennomføres med jevne mellomrom for å sikre at
  • Mal for følgebrev Bruk denne mal for følgebrev for å få et intervju! Et følgebrev kan lage eller bryte en jobbsøknad, så det er viktig å få det riktig. Enten brevet ditt blir lest av HR eller ansettelseslederen direkte, er det flere viktige ruter du må krysse av. Denne guiden gir en gratis følgebrevmal og forklaring på hva du trenger å vite
  • Datarom Datarom Et datarom er et sikkert sted som brukes til å lagre privilegerte data, vanligvis for rettssaker eller fusjoner og anskaffelser. Datarom brukes til lagring av dokumenter, fildeling, sikring av sensitive dokumenter og gjennomføring av økonomiske transaksjoner.
  • Kildedokumenter Kildedokumenter Papirsporet til selskapets økonomiske transaksjoner blir i regnskapet referert til som kildedokumenter. Enten sjekker er skrevet for å bli utbetalt, salg gjøres for å generere kvitteringer, faktureringsfakturaer sendes av leverandører, eller arbeidstid registreres på en ansattes timeliste - alle de respektive dokumentene er kildedokumenter.

Siste innlegg

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found