Investeringsbeskrivelse Jobbbeskrivelse - Ferdigheter, erfaring, utdanning

Denne stillingsbeskrivelsen for investeringsbank var inspirert av ansvaret som er skissert av en liste over investeringsbanker Bedriftslister over de viktigste aktørene innen bedriftsfinansiering. Vi har lister over de viktigste finansselskapene, bankene, institusjonene, regnskapsbyråene og selskapene i bransjen. Bla gjennom disse guidene for å forberede deg på en karriere innen finansielle tjenester og start nettverk i dag for å få fart på karrieren din, inkludert Goldman Sachs, Morgan Stanley, Credit Suisse, UBS og Barclays. For å sikre at du har ferdighetene som kreves for jobben, kan du sjekke ut Finance's investment banking-kurs nå!

Investeringsbank jobbbeskrivelse tema

Sentrale ansvarsområder

 • Utvikling av ulike typer økonomiske modeller Typer av økonomiske modeller De vanligste typene av økonomiske modeller inkluderer: 3 uttalelsesmodell, DCF-modell, M & A-modell, LBO-modell, budsjettmodell. Oppdag de 10 beste typene for å verdsette gjeld og egenkapital for fusjoner, oppkjøp og kapitalinnsamlingstransaksjoner.
 • Utføre ulike verdsettelsesmetoder Verdsettelsesmetoder Når du verdsetter et selskap som en løpende virksomhet, er det tre hovedverdsettelsesmetoder som brukes: DCF-analyse, sammenlignbare selskaper og presedens transaksjoner. Disse metodene for verdsettelse brukes i investeringsbank, aksjeforskning, private equity, bedriftsutvikling, fusjoner og oppkjøp, gearede oppkjøp og finans - sammenlignbare selskaper, presedenser og DCF DCF Model Training Gratis guide En DCF-modell er en bestemt type finansmodell brukes til å verdsette en virksomhet. Modellen er rett og slett en prognose for et selskaps unlevered gratis kontantstrøm.
 • Utvikle anbefalinger for produkttilbud, private equity-transaksjoner, fusjoner og oppkjøp, og verdivurderinger.
 • Gjennomføre forberedelse og gjennomgang av materiale som brukes til finansiering av kunder, inkludert investeringsmemoranda, ledelsespresentasjoner og pitchbooks Investment Banking Pitch Book Hvordan lage en investeringsbank-pitchbook. Denne guiden vil lære deg hva som er inkludert, hvordan du lager en IB-toneheftebok, og gir eksempler på lysbilder.
 • Utvikle relasjoner med nye og eksisterende kunder for å utvide virksomheten.
 • Utfør due diligence due diligence-rapport Eksempel på due diligence-rapport om M & A-transaksjoner. Denne DD-rapporten er for M&A due diligence gir en liste over spørsmål som skal besvares før stenging. En due diligence-rapport blir sendt som et internt notat til medlemmer av ledergruppen som vurderer transaksjonen og er et krav for å avslutte avtalen. , forskning, analyse og dokumentasjon av live-transaksjoner.
 • Lag presentasjoner for klientporteføljer.
 • Tilknytning til aktuelle hendelser, kritiske spørsmål og relevante nyheter.

Relevante ferdigheter, kunnskap og erfaring

 • MBA Er en MBA verdt det? Hvis du tenker på å gå på handelshøyskolen, spør du kanskje, er en MBA verdt det ?. Svaret (som i alle MBA-klasser) er: "det kommer an på". Annet enn arbeidsmengden ved å gjøre en MBA, er det nesten ingen grunn til ikke å gjøre en MBA hvis sjefen din betaler for det. De kan bruke det som innflytelse mot deg og låse deg inne, men avkastningen er utrolig hvis den er gratis (tydeligvis). (Tilknyttet stilling) eller tilsvarende utdanning, opplæring og arbeidsrelatert erfaring.
 • Bachelorgrad (analytikerstilling) fra en målskole Liste over målskoler En liste over de beste målskolene for rekruttering og ansettelse av investeringsbank. Denne listen inkluderer toppmål, andre mål og MBA-mål. Årsaken til at de blir kalt et mål er at bankene aktivt "målretter" studentene sine ved å holde informasjonsmøter på campus og reise til skolen for å gjennomføre første runde-intervjuer. , eller tilsvarende
 • Tre eller flere års erfaring (tilknyttet stilling) i finans- eller forretningsbakgrunn, spesielt på den kvantitative siden
 • Evne til å jobbe i et fartsfylt, teambasert miljø med minimalt tilsyn.
 • Arbeidskunnskap om avtale strukturering og avslutning av rektorer.
 • Sterke kommunikasjons- og nettverksferdigheter.
 • Upåklagelig forskning, kvantitative og analytiske ferdigheter, spesielt når det gjelder å forklare hendelser på markedet.
 • Bevist ferdighet i Microsoft Office-produkter, spesielt Microsoft Excel Excel-ressurser Lær Excel online med 100-talls gratis Excel-veiledninger, ressurser, guider og jukseark! Finansressursene er den beste måten å lære Excel på dine egne vilkår. og VBA.
 • Evne til å organisere og spore overlappende oppgaver og oppgaver, med hyppige prioritetsendringer.
 • Sterk økonomisk modellering Hva er finansiell modellering Finansiell modellering utføres i Excel for å forutsi et selskaps økonomiske resultater. Oversikt over hva som er økonomisk modellering, hvordan og hvorfor bygge en modell. ferdigheter.

For å sikre at du har de ferdighetene som kreves for jobben, kan du starte våre investeringskurs!

Hva er investeringsbank?

Investeringsbank Investeringsbank Investeringsbank er divisjonen av en bank eller finansinstitusjon som betjener myndigheter, selskaper og institusjoner ved å tilby rådgivningstjenester (kapitalanskaffelse) og fusjoner og oppkjøp (M&A). Investeringsbanker fungerer som mellommenn er å skaffe kapital til firmaer, enten ved å utstede gjeld eller selge egenkapital. Investeringsbank inkluderer også de perifere oppgavene med å administrere M&A, rådgivning og andre tjenester for bedriftsfinansiering. Faktisk kan det hende at mindre firmaer ikke har spesifikke investeringsbankfolk, og de samme rollene kan håndteres av bedriftsøkonomiske avdelinger. Her er noen lister over investeringsbanker Career Search Finance karriere ressursbibliotek. Vi har samlet de viktigste karriereressursene for enhver jobb innen bedriftsøkonomi.Fra intervjuforberedelse til CV og stillingsbeskrivelser, vi har dekket deg for å få drømmejobben din. Utforsk guider, maler og et bredt utvalg av gratis ressurser og verktøy.

Investeringsbankere Karrierevei for investeringsbanking Karriere for investeringsbank - planlegg din IB-karrierevei. Lær om lønn til investeringsbank, hvordan bli ansatt og hva du skal gjøre etter en karriere i IB. Investeringsbankdivisjonen (IBD) hjelper myndigheter, selskaper og institusjoner med å skaffe kapital og fullføre fusjoner og oppkjøp (M&A). forventes å ha en utmerket forståelse av investeringsklimaet, med kunnskap om populære investeringsbiler. Hvis et selskap ønsker å utføre en børsnotering, er investeringsbankfolk ofte viktige bidragsytere til denne prosessen. Det er investeringsbankmannens jobb å maksimere investeringsavkastningen, og derfor prøve å sette børsnoteringen til høyest mulig pris.

Også kjent som i-Banking, er investeringsbank en av de mest etterspurte stillingene i retten for finansielle tjenestestillinger.

Rollene til investeringsbankmannen

 • En investeringsbankmann kan foreta flere aktiviteter for en klient, men investeringsbankens hovedoppgave er å skaffe kapital gjennom utstedelse av verdipapirer, enten det er gjeld eller egenkapital.
 • Investeringsbankfolk er aggressive selgere (på eldre nivå). Dette betyr at en investeringsbanker ideelt sett bør ha sterk kommunikasjonsfølelse og et stort nettverk å nå ut til. Naturligvis vil sterke menneskers ferdigheter hjelpe i jobben til en investeringsbankmann.
 • Et hovedansvar for investeringsbankanalytikeren eller tilknyttet er analysen av økonomiske data for å støtte kapitalgenerering. Vurdering av transaksjoner og finansielle aktiviteter, som for eksempel utførelsen av obligasjoner og aksjer, vil hjelpe investeringsbankmannen til å prise og verdsette verdipapirene de jobber med.
 • Investeringsbankfolk vil også presentere resultater for sine klienter for å ta beslutning. En god investeringsbankmann vil gi fakta som gir investorene bedre evner til å ta valg. Investeringsbankfolk vil utdanne kundene like mye som de vil overtale dem.

Typiske referanser til en investeringsbankmann

En investeringsbanker vil ha upåklagelig kvantitative ferdigheter, og være i stand til å utføre kompleks økonomisk modellering Hva er finansiell modellering Finansiell modellering utføres i Excel for å forutsi et selskaps økonomiske resultater. Oversikt over hva som er økonomisk modellering, hvordan og hvorfor bygge en modell. . Fordi jobben er så fartsfylt, vil muligheten til å utføre en verdivurdering på stedet, mens du arbeider med andre ting, tillate en investeringsbankmann å lykkes.

i-Bankers har ofte en grad i økonomi, eller noen ganger regnskap Regnskap Offentlige regnskapsbyråer består av regnskapsførere hvis jobb er å betjene virksomhet, enkeltpersoner, myndigheter og ideelle organisasjoner ved å utarbeide regnskap, skatt. Imidlertid garanterer det bare ikke å ha en grad en jobb i investeringsbank. Fasthet, overbevisning og nettverks- og kommunikasjonsevner er avgjørende for stillingen. I tillegg er investeringsbanker Bulge Bracket Investment Banks Bulge Bracket investeringsbanker de beste globale investeringsbankene. Listen inkluderer selskaper som Goldman Sachs, Morgan Stanley, BAML og JP Morgan. Hva er en Bulge Bracket Investment Bank, og vil ofte se etter kandidater som kommer ut av toppskoler, som Harvard eller Dartmouth, hvor grader i liberal arts er mye mer vanlig.

Denne stillingsbeskrivelsen for investeringsbank er inspirert av ansvaret som er skissert av selskaper som Goldman Sachs, Morgan Stanley, Credit Suisse, UBS og Barclays.

For å sikre at du har de ferdighetene som kreves for jobben, kan du starte våre investeringskurs!

Karriere Kart

For å se hvordan denne stillingsbeskrivelsen for investeringsbanker sammenlignes med andre jobber innen bedriftsøkonomi, kan du utforske vårt interaktive karrierekart nå!

For å sikre at du har de ferdighetene som kreves for jobben, kan du starte våre investeringskurs!

Mer lesing

Vi håper dette har vært en nyttig stillingsbeskrivelse for investeringsbank. Finance er den offisielle globale leverandøren av Financial Modelling and Valuation Analyst (FMVA) ™ -sertifisering FMVA®-sertifisering Bli med på 350 600 studenter som jobber for selskaper som Amazon, JP Morgan og Ferrari, designet for å forvandle alle til en finansanalytiker i verdensklasse.

Hvis du er interessert i å fremme karrieren din innen bedriftsøkonomi, vil disse jobbrelaterte artiklene hjelpe deg på vei:

 • Aksjeforskningsassistent Jobbbeskrivelse Aksjeforskningsassistent Jobbeskrivelse Denne egenkapitalforskningsassistentens stillingsbeskrivelse skisserer nøkkelferdigheter, erfaring og utdannelse som kreves for jobben. Aksjeforskningsorganisasjoner analyserer verdipapirdata for å informere fondforvaltere og hjelpe dem i investeringsprosessen. Dette feltet krever problemløsningskompetanse og bred kunnskap om aksjemarkedet
 • Veiledning til økonomisk modellering Gratis finansiell modelleringsveiledning Denne økonomiske modelleringsveiledningen dekker Excel-tips og beste praksis om antakelser, drivere, prognoser, kobling av de tre uttalelsene, DCF-analyse, mer
 • Investeringsbankintervju Spørsmål Investeringsbankintervju Spørsmål og svar Spørsmål og svar om investeringsbankintervju. Denne virkelige formen ble brukt av en bank for å ansette en ny analytiker eller tilknyttet. IB intervju innsikt og strategier. Spørsmålene er sortert i: bank- og bransjeoversikt, sysselsettingshistorie (CV), tekniske spørsmål (økonomi, regnskap, verdsettelse) og atferdsmessig (passform)
 • Investment Banking Associate Intervjuer
 • Investment Banker lønn Investment Banker lønn En investeringsbankmann lønn er blant de høyeste i verden. De får utbetalt en grunnlønn og en bonus for kompensasjonen. Finn ut hvor mye de tjener. En analytiker rett ut av universitetet kan forvente å tjene over $ 100.000 USD, men per time kan det være så lavt som $ 20-35 når man jobber 100 timer / uke

Siste innlegg