Fanen Developer - Oversikt, viktighet, hvordan du legger til

Fanen Utvikler, som er en innebygd fane i Excel, gir funksjonene som trengs for å bruke Visual Basic for Applications (VBA) VBA i Excel VBA er en forkortelse for Visual Basic for Application. VBA er et programmeringsspråk som ble utviklet av Microsoft Corp., og det er integrert i og utfører en makrooperasjon. Fanen er deaktivert som standard. Den må aktiveres først i Alternativer-delen på Fil-menyen for å gjøre den synlig på verktøylinjen øverst i Excel-vinduet.

Utviklerfane

Rask oppsummering

  • Fanen Utvikler er en funksjon som er inkludert i Microsoft Excel, og den er vanligvis skjult som standard.
  • Fanen lar brukerne lage VBA-applikasjoner, designe skjemaer, opprette makroer, importere og eksportere XML-data, etc.
  • Fanen Utvikler må være aktivert fra Alternativer-delen i Fil-menyen for å kunne vises på verktøylinjen i Excel-vinduet.

Viktigheten av utviklerfanen i Excel

Microsoft Excel er et av de viktigste Microsoft Office-applikasjonene som er tilgjengelige for finanspersoner. Topp 10 regnskaps- og økonomisertifiseringer De 10 beste regnskaps- og økonomisertifiseringene for å markere at noen har lagt ned tid og krefter på å utvide sin kunnskap og ferdigheter. Regnskaps- og økonomisertifiseringer fremhever at noen har lagt ned tid og krefter på å utvide sin kunnskap og ferdigheter. . Det hjelper med å lage rapporter, analysere store datamengder, generere rapporter osv. Regneark-applikasjonen gjør det enkelt for finansanalytikere, investeringsbankfolk og porteføljeforvaltere å ta beslutninger med letthet.

Finanspersoner kan evaluere bedriftens økonomiske ytelse, simulere forventede resultater og til og med sammenligne investeringsscenarier. Når kategorien Utvikler er aktivert i Excel, utfører de mer avanserte funksjoner som å designe skjemaer, skrive kode, lage makroer VBA-makroer Å sette makroer i Excel VBA er ganske enkelt. Strukturen for Excel VBA-makroer innebærer å starte med en underlinje () før du begynner på makrokoden. Makroer bruker Visual Basic-applikasjonen i Excel til å lage tilpassede brukergenererte funksjoner og øke hastigheten på manuelle oppgaver ved å lage automatiserte prosesser. , samt importere og eksportere XML-filformater.

Hvordan legger jeg til utviklerfanen i Excel-båndet?

Fanen Utvikler er vanligvis skjult som standard, og brukeren må aktivere den fra Alternativer-delen. Følg følgende trinn for å gjøre utviklerfanen synlig:

1. Klikk på Fil- menyen, og bla til Alternativer-menyen. Klikk Alternativer fra rullegardinmenyen for å åpne Excel-alternativvinduet som følger.

Fanen Utvikler - Åpne Excel-alternativvinduet

2. Klikk på Tilpass båndalternativet i Excel-alternativvinduet. Deretter, på høyre side under listen over hovedfaner, klikker du på avmerkingsboksen Utvikler for å merke av i ruten. Klikk på OK-knappen.

Tilpass Excel-alternativer

3. Utviklerfanen vises på standardfanen øverst i Excel-vinduet. Fanen inneholder en liste over alle funksjonene du trenger for avanserte funksjoner. Den forblir synlig med mindre du fjerner merket for alternativet Developer eller avinstallerer Microsoft Office-pakken.

Egenskaper

Alternativer i kategorien Utvikler

Følgende er noen av de nyttige alternativene som er tilgjengelige i Excel Developer-fanen:

1. Makroer

Alternativet Makroer er kodegruppen i kategorien Utvikler, og det gir brukerne tilgang til en liste over makroer de kan jobbe med. Brukere kan ta opp nye makroer, kjøre makroer og til og med administrere allerede innspilte makroer. En makro er et sett med instruksjoner som en bruker kan registrere og få dem gjentatt automatisk når en bestemt handling er utført.

Når du klikker på “Record Macro” -alternativet under kategorien Developer, vil Excel automatisk begynne å registrere brukerens handlinger i programmet. Ved å klikke på “Record Macro” igjen stopper du innspillingen av makroen, og lagrer den for senere bruk.

Under makroalternativene kan brukere også åpne Visual Basic for Application (VBA) Editor for å opprette, redigere og spille inn makroer som kan utføre hyppige eller gjentatte oppgaver i MS Office-applikasjoner. Mens brukere fremdeles kan lage makroer på tradisjonell måte, gir skriving av en makro fra VBA Editor mer fleksibilitet, og brukere kan fullføre mer kompliserte oppgaver ved hjelp av VBA. Windows-snarveien for å starte VBA Editor er Alt + F11.

2. Tillegg

Tillegg er tilleggsprogrammer som brukere kan installere for å få tilleggsfunksjoner, funksjoner og kommandoer i Excel. Når en bruker installerer Excel for første gang, er ikke tillegg tilgjengelig umiddelbart, og brukere må installere og aktivere dem først.

Noen av Excel-tilleggene er innebygd i applikasjonen, for eksempel Analysis Toolpak og Solver, mens andre er utviklet av løsningsleverandører for å utføre spesifikke funksjoner. Brukere kan også opprette et tillegg ved å skrive eller registrere koden i en modul, lagre det som et Excel-tillegg, og deretter legge tillegget til verktøylinjen for hurtig tilgang.

3. Interaktive kontroller

Det er to typer kontroller i Excel-regneark som brukes på regnearkskjemaer. De inkluderer skjemakontroller og ActiveX-kontroller. Formkontroller er enkle å bruke. På den annen side er ActiveX mer avansert, og det gir en fleksibel design som brukere kan bruke i VBA.

Brukere kan sette inn kontrollene i et regneark, redigere VBA-koden for kontroll og slå designmodus på eller av. Brukere kan også bruke kontrollene til å sette inn interaktive verktøy som alternativknapper, avkrysningsruter og kombinasjonsbokser.

4. XML-kommandoer

Utviklerfanen inkluderer også oppgavepanelet XML Source som lar brukerne importere og eksportere XML-data som er opprettet fra andre applikasjoner eller databaser. Avsnittet hjelper også med å administrere utvidelsespakker som kan være inkludert i et aktivt regneark. Brukere kan også utveksle XML-data mellom forskjellige applikasjoner.

Tilleggsressurser

Finance er den offisielle leverandøren av Financial Modelling and Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-sertifisering Bli med på 350 600 studenter som jobber for selskaper som Amazon, JP Morgan og Ferrari-sertifiseringsprogram, designet for å forvandle alle til en verdensklasse finansanalytiker.

For å hjelpe deg med å bli en finansanalytiker i verdensklasse og fremme karrieren til ditt fulle potensiale, vil disse tilleggsressursene være svært nyttige:

  • Excel VBA Excel VBA VBA står for Visual Basic for Applications. Excel VBA er Microsofts programmeringsspråk for Excel og alle andre Microsoft Office-programmer, som Word og PowerPoint. Office-suite-programmene deler alle et felles programmeringsspråk.
  • Hvordan legge til en VBA-knapp i Excel? Hvordan legge til en VBA-knapp i Excel? Når du bruker en arbeidsbok som inneholder VBA-kode, kan du legge til en makroknapp for å gjøre det lettere for andre Excel-brukere å kjøre koden uten kjennskap til
  • Hvordan feilsøke kode? VBA: Slik feilsøker du kode Når du skriver og kjører VBA-kode, er det viktig for brukeren å lære å feilsøke kodefeil. Det er forventningen fra Excel-brukeren at koden
  • VBA-ordliste VBA-ordliste Denne VBA-ordboken er en nyttig guide for alle som vil lære å bruke VBA i Excel-modellering. Gjennomgå hvert av begrepene og definisjonene i VBA-ordboken nedenfor for å lære det grunnleggende før du tar Finance's VBA Financial Modelling Course.

Siste innlegg