Altcoin Guide - Fakta, oversikt og informasjon om Altcoins

Altcoin refererer til all digital kryptovaluta Cryptocurrency Cryptocurrency er en form for digital valuta som er basert på blockchain-nettverk. Kryptovaluta som Bitcoin og Ethereum blir allment akseptert. lansert etter suksessen til Bitcoin Bitcoin Bitcoin er forløperen for kryptovalutamarkedet. Bitcoin opererer med blockchain-teknologi og vil forstyrre valutamarkedet. Oppfunnet i 2008; derav navnet, som betyr "alternativ til Bitcoin". Det er over 900 Altcoin-valutaer som er opprettet siden Bitcoin.

altcoin image

Fakta om Altcoins

Betydning: “alternativ” mynt (valuta) til Bitcoin

Antall Altcoins: over 900

Første Altcoin: Namecoin

Eksempler på Altcoins: Litebit, BTCdirect, Kraken, Bittrex

De viktigste Altcoin-vilkårene og definisjonene

Blockchain - den enkleste mulige definisjonen av blockchain-teknologi er at det er en desentralisert database som ikke kan manipuleres, noe som gjør den un-hackbar.

Coin utveksling er et marked hvor kjøpere og selgere handle Bitcoins og Altcoins.

Dapp står for desentralisert applikasjon - refererer til apper skrevet i blockchain.

Kryptering er informasjon som bare kan låses opp med en privat nøkkelkode.

ICO (Initial Coin Offering) er en mulighet til å kjøpe digitale mynter for første gang fra en ny blockchain-valuta.

Miner er en datamaskin som validerer blockchain-transaksjoner.

En offentlig nøkkel brukes til å overføre mynter offentlig, inn og ut av en lommebok.

En privat nøkkel er en nøkkel til å åpne en lommebok.

Satoshi er den minste betegnelsen på Bitcoin - hundre milliondel av en enkelt Bitcoin.

En lommebok er en digital enhet som brukes til å lagre, sende og motta digital valuta. Eksempler er Jaxx og Exodus.

Gruvearbeidere og kryptovalutaer

Gruvearbeidere er en del av blockchain-nettverket som hjelper til med å verifisere og registrere transaksjoner med kryptovaluta. I bytte kompenseres de med at en liten del av kryptovalutaen blir transaksert. Handlingen med gruvedrift innebærer således å tilby din datakraft til nettverket i bytte mot noe kryptovaluta.

Verifiserings- og opptaksprotokoller varierer etter Altcoin-valuta. Krav til databehandling og maskinvare for hvert blockchain-nettverk kan variere.

Tilleggsressurser

Dette har vært en innledende guide til alternative kryptovalutaer til Bitcoin. For å fortsette å lære mer om andre alternative digitale valutaer og finans generelt, vil disse ekstra gratis finansressursene være nyttige:

  • Kryptovaluta Kryptovaluta Kryptovaluta er en form for digital valuta som er basert på blockchain-nettverk. Kryptovaluta som Bitcoin og Ethereum blir allment akseptert.
  • Bitcoins Bitcoin Bitcoin er forløperen for kryptovalutamarkedet. Bitcoin opererer med blockchain-teknologi og vil forstyrre valutamarkedet. Oppfunnet i 2008
  • Ethereum Ethereum Ethereum er en av de voksende kryptovalutaene som kjemper mot Bitcoin. Med økningen av Bitcoin (BTC) har kryptovalutamarkedet blitt validert.
  • Blockchain Blockchain Blockchain-nettverk muliggjør vedlikehold av en voksende liste over poster. Blockchain-autentisering er det som støtter kryptovaluta-sikkerhet.

Siste innlegg