Økonomitest - 20 spørsmål for å teste din grunnleggende kunnskap

Denne økonomitesten er designet for å hjelpe deg med å vurdere din kunnskap om viktige økonomikonsepter, terminologidefinisjoner og ofte brukte beregninger. Vi oppfordrer sterkt alle studenter som planlegger eller begynner på FMVA-sertifiseringsprogrammet FMVA®-sertifisering. Bli med på 350 600 studenter som jobber for selskaper som Amazon, JP Morgan og Ferrari, til å ta denne testen for å avgjøre om du må ta de forutsetningene for økonomikurs. inkludert lesing av regnskap, introduksjon til bedriftsfinansiering og matematikk for bedriftsfinansiering. Dette er også en nyttig ressurs for arbeidsgivere å undersøke den tekniske kunnskapen til kandidatene under et finansintervju.

Hvis du består denne testen med 80% eller mer (16 spørsmål eller mer), er det sannsynlig at du har sterk bakgrunn innen økonomi og er god til å fortsette med kjernekursene våre!

Økonomitest

Spørsmål om økonomitest

Mer om økonomi

Takk for at du besøkte vårt testsenter testsenter Dette testsenteret gir gratis vurderinger innen Excel, økonomi og regnskap. Du kan bruke disse ressursene til å teste kunnskapen din og vurdere din og for å ta denne økonomitesten.

Finance er den offisielle globale leverandøren av Financial Modelling and Valuation Analyst (FMVA) ™ -sertifiseringsprogrammet FMVA® Certification Bli med på 350 600 studenter som jobber for selskaper som Amazon, JP Morgan og Ferrari, designet for å forvandle alle til en finansanalytiker i verdensklasse . Registrer deg nå for å få ferdighetene du trenger for å ta karrieren din til neste nivå.

Siste innlegg