Regnskapscoach vs CFI - Gratis økonomi- og regnskapskurs

Accounting Coach tilbyr gratis og betalte regnskapskurs og informasjon på nettet.

Hvis du ønsker å lære regnskap, økonomi eller økonomisk analyse gratis online, så er økonomikurs og sertifikater der du skal komme i gang.

Finanskurs ble spesialdesignet av et ledende Wall Street-opplæringsfirma med navnet MDA Training MDA Training MDA Training er en ledende leverandør av skreddersydde opplæringstjenester som tilbyr sine kunder en frisk og innovativ tilnærming til læring og utvikling. og har blitt brukt til å trene tusenvis av regnskapspersoner over hele verden.

Finanskurs er laget for å hjelpe deg med å bli en finansanalytiker, Guide to Becoming a Financial Analyst Hvordan bli en finansanalytiker. Følg Finance-guiden om nettverk, CV, intervjuer, økonomiske modelleringsferdigheter og mer. Vi har hjulpet tusenvis av mennesker med å bli finansanalytikere gjennom årene og vet nøyaktig hva som skal til. mens Accounting Coach er mer rettet mot rene regnskapsposisjoner.

Accounting Coach Fundamentals of Accounting Course

Start Finance's Free Accounting Fundamentals Course.

Hvorfor ta økonomikurs over regnskapscoach?

Finansinstruktører har lang erfaring med å utdanne investeringsbank. Hvorfor investeringsbank? Nesten alle investeringsbankintervjuer vil stille spørsmålet: hvorfor investeringsbank? Jeg ønsker å jobbe i investeringsbank fordi det er den raskeste måten å lære økonomisk modellering, verdsettelse, Excel og forstå arten av store bedriftstransaksjoner. Jeg er klar over at jobben har et strengt hierarki, veldig lange timer fagpersoner, sammenlignet med noen av konkurrentene våre. Lærerne våre begynte å lage kurs for mer enn 20 år siden for å trene nyansettelser hos offentlige regnskapsbyråer.

Vi mener at alle i verden skal ha tilgang til den beste utdannelsen, gratis. Studentene våre har fortalt oss at e-læringskursene våre gir den beste kvaliteten på utdanningen sammenlignet med AccountingCoach eller noen andre.

Vi tilbyr flere introduksjonskurs gratis, og utsteder alltid sertifikater Sertifiseringsprogrammer Sjekk ut våre sertifiseringsprogrammer for de mest praktiske, praktiske, bransjerelevante ferdighetene og opplæringen. Og 100% online! .

Fokus på økonomisk modellering

Finans hovedfokus innen finansanalytikertrening er finansiell modellering Hva er finansiell modellering Finansiell modellering utføres i Excel for å forutsi selskapets økonomiske resultater. Oversikt over hva som er økonomisk modellering, hvordan og hvorfor bygge en modell. og verdivurdering. Disse ferdighetene er avgjørende for alle som ønsker å bevege seg opp stigen og klatre gjennom rekkene av bedriftsøkonomi.

Eksempler på typer kurs som tilbys inkluderer:

  • Å bygge en økonomisk modell i Excel
  • Verdivurdering
  • Finansiell analyse
  • Følsomhetsanalyse
  • Flere Excel-kurs

Eksempel på økonomi vs regnskapstrener

Andre konkurrenter

Takk for at du leser denne guiden som sammenligner økonomi- og regnskapsveiledning for gratis leksjoner, opplæringsprogrammer og kurs online. For å fortsette å lære og fremme karrieren din som analytiker, vil disse ekstra finansressursene være nyttige:

  • Sammenlign alle finansielle opplæringsfirmaer Financial Modelling Training Companies Hvem er de beste opplæringsselskapene for finansiell modellering i verden? Vi sammenligner økonomi, WSP, BIWS, TTS og de beste finansielle modelleringsselskapene for opplæring. Det er bare noen få utvalgte selskaper som er "rene" finansielle modelleringsbedrifter.
  • Finans vs Khan Academy kurs Konkurranse Sammenlign online finansopplæringsselskaper og se på konkurransen. Sammenlign økonomi med bedriftsøkonomi, regnskap, finansiell modellering
  • Begynn gratis regnskap grunnleggende kurs
  • Ta gratis Excel-kurs

Siste innlegg