Superday - det siste trinnet i intervjuer om investeringsbank

Når et firma mener at du har ferdighetene og potensielt passer for deres selskap, blir du invitert til deres Superday. Dette er når en investeringsbank Liste over topp investeringsbanker Liste over de 100 beste investeringsbankene i verden sortert alfabetisk. Topp investeringsbanker på listen er Goldman Sachs, Morgan Stanley, BAML, JP Morgan, Blackstone, Rothschild, Scotiabank, RBC, UBS, Wells Fargo, Deutsche Bank, Citi, Macquarie, HSBC, ICBC, Credit Suisse, Bank of America Merril Lynch tar sin endelige avgjørelse om hvilke analytikere og tilknyttede selskaper Investment Banking Career Path Investment-karriereveiledning - planlegg din IB-karrierevei. Lær om lønn til investeringsbank, hvordan bli ansatt og hva du skal gjøre etter en karriere i IB. Investment banking-divisjonen (IBD) hjelper regjeringer, selskaper,og institusjoner skaffer kapital og fullfører fusjoner og oppkjøp (M&A). å ansette. På dette tidspunktet har du bestått telefonskjermen, det første intervjuet, gruppeintervjuet og alle de andre intervjuene. Superday er det siste trinnet i ansettelsesprosessen for investeringsbankanalytikere og tilknyttede selskaper, så vær forberedt og vær på ditt beste!

Superdag investeringsbank

Topp 10 tips for en vellykket Superday

Her er vår liste over de beste tipsene for å ha en vellykket Superday:

 1. Kle på deg klær som samsvarer med kulturen i banken og byen du intervjuer i
 2. Øv svarene dine på de vanligste spørsmålene om investeringsbankintervju Spørsmål og svar om investeringsbankintervju Spørsmål og svar. Denne virkelige formen ble brukt av en bank for å ansette en ny analytiker eller tilknyttet. IB intervju innsikt og strategier. Spørsmålene er sortert i: bank- og bransjeoversikt, sysselsettingshistorie (CV), tekniske spørsmål (økonomi, regnskap, verdsettelse) og atferdsmessig (passform)
 3. Undersøk banken og forstå hva som gjør dem unike, tilbudene de har jobbet med og deres kultur
 4. Nettverk med fagpersoner i banken før og under arrangementet så mye som mulig
 5. Vær så avslappet og naturlig som mulig, slik at du kommer over som ekte og noen de vil jobbe med
 6. Forvent det uventede og gå inn i å vite at det vil være noen kurvekuler - bare håndter dem rolig
 7. Personlighetstilpasning vil få deg til å skille deg ut mer enn tekniske ferdigheter (for eksempel forståelse av økonomisk modellering Hva er finansiell modellering Finansiell modellering utføres i Excel for å forutsi et selskaps økonomiske resultater. Oversikt over hva som er økonomisk modellering, hvordan og hvorfor bygge en modell. )
 8. Ikke overskrid din velkomst i noen nettverkssamtaler. Etter at du har hatt en interessant prat, fortsett til neste
 9. Kjenn historien din ut og inn (hvorfor de skal ansette deg, hvorfor investeringsbank Hvorfor investeringsbank? Nesten alle investeringsbankintervjuer vil stille spørsmålet: hvorfor investeringsbank? Jeg vil jobbe i investeringsbank fordi det er den raskeste måten å lære finansiell modellering, verdsettelse, Excel, og forstå arten av store bedriftstransaksjoner. Jeg er klar over at jobben har et strengt hierarki, veldig lange timer, og hvorfor i denne banken)
 10. Følg opp med intervjuene dine og takk dem for deres tid

Nettverkshendelse

I løpet av Superday kan selskapet være vert for en nettverkskveld på kvelden før hoveddagen, der kandidater og ledere møtes over forfriskninger. Selv om denne delen av Superday er mindre strukturert enn intervjuene som skal holdes neste dag, er den fortsatt en stor del av intervjuprosessen og kan påvirke kandidatens mulighet for ansettelse.

Superdag-intervjuer

På hoveddagen til Super Day vil kandidater intervjue med flere forskjellige bankfolk fra selskapet, ofte i en-til-en eller to-til-en intervjuer. Bankene vil ha flere ting å tenke på i potensielle kandidater som kommer denne hoveddagen.

Hva ser bankene etter?

Bedrifter vil være på utkikk etter passform mer enn noe annet siden de allerede har vurdert en kandidats tekniske ferdigheter (for eksempel deres forståelse av økonomisk modellering Finansiell modellering Gratis økonomiske modelleringsressurser og guider for å lære de viktigste konseptene i ditt eget tempo. Disse artiklene vil lære deg beste praksis for økonomisk modellering med hundrevis av eksempler, maler, guider, artikler og mer. Lær hva økonomisk modellering er, hvordan du bygger en modell, Excel-ferdigheter, tips og triks og verdsettelse Verdsettelsesmetoder når du verdsetter et selskap som et løpende selskap Det er tre hovedverdsettelsesmetoder som brukes: DCF-analyse, sammenlignbare selskaper og presedens transaksjoner. Disse metodene for verdsettelse brukes i investeringsbank, aksjeforskning, private equity, bedriftsutvikling, fusjoner og oppkjøp,leveraged buyouts and finance) i første intervjurunde. Direktører, direktører og administrerende direktører vil lete etter kandidater de liker, noe som ikke er overraskende siden de vil jobbe oppover 100 timer i uken sammen.

Når det er sagt, tekniske spørsmål Investeringsbankintervju Spørsmål og svar Spørsmål og svar om investeringsbankintervju. Denne virkelige formen ble brukt av en bank for å ansette en ny analytiker eller tilknyttet. IB intervju innsikt og strategier. Spørsmålene er sortert i: bank- og bransjeoversikt, sysselsettingshistorie (CV), tekniske spørsmål (økonomi, regnskap, verdivurdering) og atferdsmessig (passform) vil fortsatt definitivt bli stilt, så de er trygge å forvente. Samtidig er det raske tempoet i back-to-back intervjuer ment å simulere tempoet og stresset som er vanlig i stillingen. Tenk på dette som en prøve ved brannen for kandidaten.

Siste trinn i Superday

Etter dagen for intervjuene møtes intervjuerne for å diskutere kandidater som de likte. Avgjørelser trenger ikke å være helt enstemmige, men hvis bare en eller to intervjuere liker en bestemt kandidat, kan gruppen bestemme seg for å sette kandidaten på vent.

Noen selskaper bruker et matchende system der kandidater blir bedt om å rangere intervjuer eller team de intervjuet med. Intervjuene og lagene rangerer også kandidater, og hvis det er en kamp, ​​er det ansettelse.

Tilleggsressurser

Takk for at du leser Finance-guiden til Superday. For å lære mer og fremme karrieren din, se følgende gratis ressurser:

 • Marineblå dress brune sko Marineblå dress Brun sko eller svarte sko? Vi svarer på spørsmålet: blå dress: brune sko eller svarte sko? med en økonomisk analogi. Brune sko, høy risiko / belønning; blå dress, svarte sko, lav risiko / belønning. Skal jeg bruke svarte eller brune sko med marineblå dress? Hvis du skal på intervju eller starte din første dag på en ny jobb innen bedriftsøkonomi, vil du se best mulig ut!
 • Hvorfor investeringsbank? Hvorfor investeringsbank? Nesten alle investeringsbankintervjuer vil stille spørsmålet: hvorfor investeringsbank? Jeg ønsker å jobbe i investeringsbank fordi det er den raskeste måten å lære økonomisk modellering, verdsettelse, Excel og forstå arten av store bedriftstransaksjoner. Jeg er klar over at jobben har et strengt hierarki, veldig lange timer
 • Gå meg gjennom en DCF-modell Gå meg gjennom en DCF Spørsmålet, gå meg gjennom en DCF-analyse er vanlig i investeringsbankintervjuer. Lær hvordan du får tak i spørsmålet med Finance sin detaljerte svarveiledning. Bygg en 5-årsprognose over uberørt fri kontantstrøm, beregne en terminalverdi og diskonter alle disse kontantstrømmene til nåverdien ved hjelp av WACC.
 • Investeringsbankintervjuveiledning Investeringsbankintervju Spørsmål og svar Spørsmål og svar om investeringsbankintervju. Denne virkelige formen ble brukt av en bank for å ansette en ny analytiker eller tilknyttet. IB intervju innsikt og strategier. Spørsmålene er sortert i: bank- og bransjeoversikt, sysselsettingshistorie (CV), tekniske spørsmål (økonomi, regnskap, verdsettelse) og atferdsmessig (passform)

Siste innlegg