FMVA ® - Financial Modelling and Valuation Analyst | CFI

FMVA® er Finance's Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ® FMVA®-sertifisering Bli med på 350 600+ studenter som jobber for selskaper som Amazon, JP Morgan og Ferrari-programmet som er designet for å lære praktiske anvendelser av regnskap, Excel, økonomi, finansiell modellering , verdsettelse, presentasjoner og andre kritiske ferdigheter som finansanalytikere trenger. Programmet består av 12 obligatoriske kurs, hvert med en kvalifisert vurdering til slutt, og alle er tilgjengelige 100% online.

FMVA-sertifikat FMVA®-sertifisering Bli med på 350 600 studenter som jobber for selskaper som Amazon, JP Morgan og Ferrari

Hvorfor ta FMVA®-programmet?

FMVA FMVA®-sertifisering Bli med på 350 600+ studenter som jobber for selskaper som Amazon, JP Morgan og Ferrari-sertifisering, som er designet for å fylle et gap i markedet for finansanalytikere. Tradisjonelle universiteter er for det meste fokusert på teori, og arbeidsgivere finner ofte at nyansettelser ikke er i full fart på hele ferdighetssettet som kreves for å gjøre førsteklasses økonomisk analyse. I tillegg er etablerte profesjonelle betegnelser for fokuserte på spesifikke nisjer som porteføljestyring, alternative eiendeler eller bare regnskap, og krever at kandidatene lærer ekstra nødvendig materiale selv offline (lærebokbasert).

FMVA-programmer lar deg gjøre alt av følgende:

 • Lær praktiske applikasjoner som lærer deg harde ferdigheter
 • Mestre kunsten å finansiere modellering
 • Lær hvordan yrker i bransjen faktisk verdsetter en virksomhet
 • Lag vakre presentasjoner og pitchbooks i arbeidsklassen
 • Lær å ta rådata, organisere dem, analysere og gi effektive anbefalinger
 • Ha tillit til å fremme karrieren din

Lær mer om suksesshistorier fra Finance's Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) FMVA®-sertifisering Bli med på 350 600 studenter som jobber for selskaper som Amazon, JP Morgan og Ferrari-sertifiseringsprogram, og hvordan det kan hjelpe deg med å skille deg ut i et konkurransedyktig arbeidsmarked.

FMVA® Krav

Det første trinnet i å bli en sertifisert finansanalytiker er å registrere seg nå online FMVA®-sertifisering Bli med på 350 600+ studenter som jobber for selskaper som Amazon, JP Morgan og Ferrari. Derfra kan du begynne å planlegge læringsplanen din og kursene du må gjennomføre. Nedenfor er et sammendrag av kravene.

Krav til FMVA FMVA®-sertifisering Bli med på 350 600 studenter som jobber for selskaper som Amazon, JP Morgan og Ferrari-programmet er:

 • 5 valgfrie forberedelseskurs (regnskap, økonomi og Excel-ferdigheter)
 • 9 obligatoriske kurs (økonomimodellering, verdivurdering, mellomfinansiering og økonomiske analysetemaer)
 • 3 valgfag fra et utvalg av totalt 9 (bransjespesifikke økonomiske modeller, spesielle emner)

Kandidater må fullføre hvert av de nødvendige 12 kursene med en bestått karakter på 80% eller høyere på den endelige vurderingen.

Når du har fullført hvert kurs, vil du automatisk motta et ferdigattest. Når de 12 kravene er fullført, blir den offisielle sertifiseringen av Financial Modelling and Valuation Analyst FMVA® Certification Bli med 350 600+ studenter som jobber for selskaper som Amazon, JP Morgan og Ferrari.

Ferdigheter lært i FMVA®-sertifiseringen

Finansprogrammet er helt fokusert på praktiske ferdigheter innen økonomi og regnskap. Dette betyr å bruke casestudier av både ekte og fiktive selskaper kombinert med Excel og PowerPoint for å organisere, analysere og tolke økonomiske data.

De viktigste ferdighetene som undervises i FMVA FMVA®-sertifisering Bli med på 350 600 studenter som jobber for selskaper som Amazon, JP Morgan og Ferrari er:

 • Anvendelse av regnskapsprinsipper og praksis (debet, kreditter, bygningsregnskap)
 • Beherske de vanligste økonomiske analyseteknikkene (forholdstall, benchmarking osv.)
 • Opprette økonomiske modeller fra bunnen av (tre uttalelsesmodell, DCF-modell, M & A-modell, etc.)
 • Gjennomføre verdivurderinger (sammenlignbar selskapsanalyse, presedens transaksjoner, diskontert kontantstrøm)
 • Organiser store mengder data i et lettfattelig format og utdata
 • Design diagrammer, grafer og presentasjoner
 • Utvikle anbefalinger for å hjelpe til i forretningsbeslutningsprosesser

FMVA ferdigheter og sertifisering FMVA®-sertifisering Bli med på 350 600 studenter som jobber for selskaper som Amazon, JP Morgan og Ferrari

Om økonomi

Finance er den offisielle globale leverandøren av Financial Modelling and Valuation Analyst FMVA®-sertifisering. Bli med på 350 600 studenter som jobber for selskaper som Amazon, JP Morgan og Ferrari-sertifiseringsprogram. Med profesjonelle instruktører fra Vancouver, London, New York og Hong Kong er Finance-teamet unikt kvalifisert til å levere den opplæringen og instruksjonene som kreves for denne betegnelsen.

I 2017 registrerte Finance over 40.000 studenter i sine forskjellige kurs og programmer.

Finance misjon er å hjelpe alle med å bli en finansanalytiker i verdensklasse og fremme karrieren.

Tilleggsinformasjon

Hvis du vil ha mer informasjon om å tjene FMVA FMVA®-sertifisering din deg med å fremme karrieren din og hjelpe deg med å ta den viktige beslutningen om å bli FMVA-sertifisert:

 • OFFISIELL: Financial Modellering & Valuation Analyst (FMVA) program FMVA® Certification Bli med på 350 600 studenter som jobber for selskaper som Amazon, JP Morgan og Ferrari
 • Sammenlign økonomibunker og priser Sammenlign priser og bunter Sammenlign priser på våre kurs, sertifikater og bunter for regnskap, økonomi, finansiell modellering, verdsettelse, Excel og finansanalytikertrening
 • Finansielle modelleringsressurser Finansielle modelleringer Gratis økonomiske modelleringsressurser og guider for å lære de viktigste konseptene i ditt eget tempo. Disse artiklene vil lære deg økonomisk praksis for modellering med hundrevis av eksempler, maler, guider, artikler og mer. Lær hva økonomisk modellering er, hvordan du bygger en modell, Excel-ferdigheter, tips og triks
 • Alle økonomikurs

Siste innlegg